Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2024 Honda Prologue: Honda'nın yeni elektrikli SUV'si çekici ve ferah. Ne zaman alabilirsin?


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

2024 Honda Prologue: Honda'nın yeni elektrikli SUV'si çekici ve ferah. Ne zaman alabilirsin?

MY23-Prologue-FC-L-U3-Badge-A.jpg?w=1920

2024 Honda Prologue tamamen elektrikli, 2 sıralı orta boy bir SUV ve otomobil üreticisinin her türden ilk elektrikli SUV'u. 40.000 ila 50.000 $ arasında fiyatlandırılan ve büyüyen elektrikli SUV grubuyla rekabet edecek ve 2024'te satışa çıktığında muhtemelen 300 milin üzerinde bir maksimum menzil sunacak.

Honda Prologue'un fiyatı ne kadar olacak?

Honda Prologue elektrikli aracının 40.000$'ın ortasından başlamasını bekliyoruz. Referans olarak, Ford Mustang Mach-E şu anda 46.895 dolardan ve Hyundai Ioniq 5 39.950 dolardan başlıyor.

Honda Prologue ne zaman satışa çıkıyor?
Honda Prologue, Ekim 2022'de piyasaya çıktı ve Honda, 2024'te satışa çıkacağını söyledi. Aynı zamanda bir 2024 modeli olduğu için, o yılın başlarında bayilere ulaşmasını bekliyoruz.

Artı: Yeni elektrikli Lexus lansmanları; bu mütevazı bir ilk çaba

Honda Prologue ne kadar büyük?

2 sıralı, 5 kişilik Prologue, Hyundai Ioniq 5 ve Ford Mustang Mach-E gibi varsayılan rakiplerinden önemli ölçüde daha uzun ve biraz daha uzun. Ayrıca Honda'nın kendi Passport orta boy SUV'sinden daha uzun ama o kadar uzun değil. Neredeyse 122 inçlik uzun bir dingil mesafesi, olağanüstü yolcu ferahlığı vaat ediyor.

Dingil mesafesi: 121,8 inç
Uzunluk: 192.0 inç
Genişlik: 78,3 inç
Yükseklik: 64,7 inç
Tekerlek çapı: 21 inç
çekici dış

Honda, Prologue'un dış tasarımıyla oldukça güvenli oynadı, ancak görünüşünü kesinlikle beğendik. Temiz, sağlam ve premium benzeri birkaç öğe, açı ve özelliğe sahip. Aynı zamanda, bazı toprak yollarda risk almaya hazır ve istekli görünüyor, sadece bunu yapabilecek kapasitede değil.

Arkada, Honda arması, hecelenmiş "Honda" ile değiştirildi. Ancak, genellikle yapıldığı gibi tüm büyük harfleri kullanmak yerine, Honda'nın uygulamasında büyük H ve ardından küçük harfler bulunur. Yani Honda.

Şık iç mekan

Prologue'un yolcu kabini, tanıdık Honda iç tasarım hassasiyetlerini iki büyük ekran ve uyumlu bir orta konsol gibi görünen bir şeyle birleştiriyor. Pek çok alıcının takdir edeceğinden şüphelendiğimiz, fütüristik bir EV'den çok çağdaş bir Honda'ya benziyor.

Menzil ve şarj süreleri

Honda henüz herhangi bir Prologue aralığı, şarj veya pil ayrıntılarını yayınlamamış olsa da, ipuçları için yakında çıkacak olan Chevy Blazer EV'ye bakabiliriz. Neden Blazer EV? Çünkü Prologue, GM ile bir ortaklığın ürünü ve yeni elektrikli araç platformu üzerine kurulu. Prologue'un, alt uçta yaklaşık 250 mil ve dizinin üst ucunda 320 mil'e kadar menzil sunan Blazer EV'ye benzer şekilde boyutlandırılmasını ve fiyatlandırılmasını bekliyoruz.

Şarja gelince, Prologue'un platform arkadaşı, evde prize takmak için 11,5 kW yerleşik AC şarj cihazına ve 190 kW'a kadar DC kamu hızlı şarj kapasitesine sahiptir. Modele ve şarj cihazına bağlı olarak, lityum-iyon pil sadece 10 dakikada 137 mil değerinde elektriği emebilir. Prologue'un her yerde benzer rakamlar yayınladığını görmek bizi şaşırtmaz.

Honda Prologue, önden çekişli veya dört tekerlekten çekiş seçenekleriyle sunulacak.

Kaynak: MarketWatch

honda-elektrikli-suv.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.