Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

'Breaking Bad' Yıldızı Bryan Cranston'ın Super Bowl Reklamı Aslında 'Efsanevi'

Breaking Bad hayranları, kendinizi nihai TV buluşmasına hazırlamak isteyeceksiniz.

2023 Super Bowl öncesinde, gıda şirketi PopCorners, futbol maçı sırasında yayınlanacak bir Super Bowl reklamında karakterleri Walter White ve Jesse Pinkman'ı yeniden canlandırmaları için aktörler Bryan Cranston ve Aaron Paul'u işe aldı. Bir dakikalık reklamda, Walter popüler markadan örnekler yerken eski iş ortağına bakarken ikili şovun ikonik karavanına biniyor. Bu sırada Jesse, atıştırmalıkları satacak en iyi kişinin kim olacağına dair bir fikri olduğunu söyleyerek atıştırmalığı abartır.

"Yo, bunlar bomba!" Jesse, klipte Walter'a anlatıyor. "Bay White! Herkes tatmak isteyecek - ve ben tam konuşacak adamı tanıyorum."

Ancak Breaking Bad'in yeniden bir araya gelmesi burada bitmiyor. Reklam hızla çölün ortasında Jesse, Walter ve Better Call Saul karakteri Tuco Salamanca (Raymond Cruz) arasında devam eden bir hesaplaşmaya döner. Bu etkileşim sırasında Walter ünlü sözünün bir versiyonunu söyler: "Say. Onların. Adlarını." Tuco'dan tadım onayı aldıktan sonra, bir anlaşma yapmayı kabul ederler... buna birkaç değişiklik de eklenir.

Hayranlar, Bryan ve Aaron'u ekranda Walter ve Jesse olarak gördüklerinde, hemen sosyal medyada heyecan dolu sözler paylaşmaya başladılar. Daha da önemlisi, insanlar tüm noktayı ne kadar sevdiklerini söylemeden edemediler.

AA17qL7C.img?w=768&h=576&m=6&x=659&y=73&

YouTube'da bir kişi "Bu muhtemelen şimdiye kadar gördüğüm en iyi reklamlardan biri" diye yazdı. "Breaking Bad ve Better Call Saul serilerinin büyük bir hayranı olarak, bu reklam harika bir parodi. BAYILDIM!" başka kabul etti. Farklı bir kullanıcı, "Reklamın kaynak materyali ciddiye alması, herhangi bir hızlı kesinti veya akılda kalıcı kurumsal müzik içermemesi, onu efsanevi yapan şey," diye sordu.

Breaking Bad'in bir Super Bowl reklamı için yeniden canlandırıldığını görmekten heyecan duyanlar sadece izleyiciler değildi. Extra ile Walter White'a dönmek hakkında konuşurken, Bryan bunu tekrar yapabilmeyi çok seviyordu.

Satış noktasına "Walter White'ı ortama getirme fırsatım oldu" dedi. "Bunu Aaron'un El Camino filmi için yaptım ve ardından bir kez daha Better Call Saul için yaptım. Geri dönebildik ve her seferinde 'Bunu son kez yapacağız' diye düşünüyoruz ve sonra PopCorners aradı ve 'Pekala, bir kez daha yapacağız' gibiydi."

Kaynak: Prevention

art-2968627.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.