Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 18 yıl tatlım hep sen açıyosun başlıkları ama sana açılması gereken bi başlık buldum ben de iyi ki varsın mineucum nice yıllara doğum günün kutlu olsun
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle beraber mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Iyi ki dogdun Mineu,dogum gunun kutlu olsun,nice mutlu yillara insallaH sevdiklerinle..
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl tatlım hep sen açıyosun başlıkları ama sana açılması gereken bi başlık buldum ben deiyi ki varsın mineucum nice yıllara doğum günün kutlu olsun yumoşum çok tşk ederim tatlım Doğum günün kutlu olsun arkadaşım ipekcim sana da tşk ederim CANIM ADAŞIMM... adaşım benim tşk ederim Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle beraber mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle siyah amcam çok tşk ederim Iyi ki dogdun Mineu,dogum gunun kutlu olsun,nice mutlu yillara insallaH sevdiklerinle.. leylacım tşk ederim GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TŞK EDERİM İYİ Kİ VARSINIZ
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Doğum günün kutlu olsun Mineu.. Sevdiklerinle beraber mutlu ve uzun bir ömür dilerim
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Mine ablacım doğumgünün kutlu olsun güzin ablam.. Nice yıllara..
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Doğum günün kutlu olsun Mineu..Sevdiklerinle beraber mutlu ve uzun bir ömür dilerim tşk ederim radya cım Mine ablacım doğumgünün kutlu olsun güzin ablam.. Nice yıllara.. tşk ederim yeşimcim
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl doğum günün kutlu olsun minecim nice güzel, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yıllarda hep sevdiklerinle birlikte ol... hayatın çiçekler kadar zarif, şarkılar kadar duygulu, şiirler kadar anlamlı geçsin... seni seviyorum...
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl Sevdiklerinle birlikte sana hayırlı ömürler diliyorum.. Allah dert keder gam tasa vermesin.. Yanaklarından gülücükler eksik olmasın.. Varlığın, ömrün, zamanın ve sevdiklerinin kıymetini bilmen dileklerimle.. Sevgiler..
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl Doğum günün kutlu olsun Mineu Herşey gönlünce olsun ....! tşk ederim murticim doğum günün kutlu olsun minecim nice güzel, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yıllarda hep sevdiklerinle birlikte ol... hayatın çiçekler kadar zarif, şarkılar kadar duygulu, şiirler kadar anlamlı geçsin... seni seviyorum... ablacım çok tşk ederim bende seni seviyorum Sevdiklerinle birlikte sana hayırlı ömürler diliyorum..Allah dert keder gam tasa vermesin.. Yanaklarından gülücükler eksik olmasın.. Varlığın, ömrün, zamanın ve sevdiklerinin kıymetini bilmen dileklerimle.. Sevgiler.. sedat abi çok tşk ederim İYİ Kİ VARSINIZ
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.