Φ yumote Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 tatlım hep sen açıyosun başlıkları ama sana açılması gereken bi başlık buldum ben de iyi ki varsın mineucum nice yıllara doğum günün kutlu olsun Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Doğum günün kutlu olsun arkadaşım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle beraber mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Iyi ki dogdun Mineu,dogum gunun kutlu olsun,nice mutlu yillara insallaH sevdiklerinle.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 tatlım hep sen açıyosun başlıkları ama sana açılması gereken bi başlık buldum ben deiyi ki varsın mineucum nice yıllara doğum günün kutlu olsun yumoşum çok tşk ederim tatlım Doğum günün kutlu olsun arkadaşım ipekcim sana da tşk ederim CANIM ADAŞIMM... adaşım benim tşk ederim Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle beraber mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle siyah amcam çok tşk ederim Iyi ki dogdun Mineu,dogum gunun kutlu olsun,nice mutlu yillara insallaH sevdiklerinle.. leylacım tşk ederim GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TŞK EDERİM İYİ Kİ VARSINIZ Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Doğum günün kutlu olsun Mineu.. Sevdiklerinle beraber mutlu ve uzun bir ömür dilerim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Mine ablacım doğumgünün kutlu olsun güzin ablam.. Nice yıllara.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Doğum günün kutlu olsun Mineu..Sevdiklerinle beraber mutlu ve uzun bir ömür dilerim tşk ederim radya cım Mine ablacım doğumgünün kutlu olsun güzin ablam.. Nice yıllara.. tşk ederim yeşimcim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 nice sevgi dolu, sağlıklı mutlu yıllara minue Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 nice sevgi dolu, sağlıklı mutlu yıllara mineu tşk ederim egzo Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Doğum günün kutlu olsun Mineu Herşey gönlünce olsun ....! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 doğum günün kutlu olsun minecim nice güzel, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yıllarda hep sevdiklerinle birlikte ol... hayatın çiçekler kadar zarif, şarkılar kadar duygulu, şiirler kadar anlamlı geçsin... seni seviyorum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Sevdiklerinle birlikte sana hayırlı ömürler diliyorum.. Allah dert keder gam tasa vermesin.. Yanaklarından gülücükler eksik olmasın.. Varlığın, ömrün, zamanın ve sevdiklerinin kıymetini bilmen dileklerimle.. Sevgiler.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Doğum günün kutlu olsun Mineu Herşey gönlünce olsun ....! tşk ederim murticim doğum günün kutlu olsun minecim nice güzel, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yıllarda hep sevdiklerinle birlikte ol... hayatın çiçekler kadar zarif, şarkılar kadar duygulu, şiirler kadar anlamlı geçsin... seni seviyorum... ablacım çok tşk ederim bende seni seviyorum Sevdiklerinle birlikte sana hayırlı ömürler diliyorum..Allah dert keder gam tasa vermesin.. Yanaklarından gülücükler eksik olmasın.. Varlığın, ömrün, zamanın ve sevdiklerinin kıymetini bilmen dileklerimle.. Sevgiler.. sedat abi çok tşk ederim İYİ Kİ VARSINIZ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.