Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2023 2 yıl Admin Allen Anahtarı Numarasıyla Akılları Şaşırtan Adam Şimdi, elektrikli aletler ve belirli anahtarlar arasındaki farklar hakkında pek bir şey bilmiyorum ve hiçbir zaman sadece aletler için tüm bir alet kutusuna ihtiyacım olmadı, ancak bilenleri takdir edebilirim. Aslında, bana bir tork anahtarı ile bir Alyan anahtarı verirseniz, farkı anlayabilirim, ancak çoğunlukla, ihtiyacım olan bir şey olana kadar (veya kocam bana işaret edene kadar) bu konuda çok fazla endişelenmem. bir şey çıktı.) Tabii ki, o zaman ara sıra doğrudan Tiktok yaratıcısı ve JC Customs'tan metal üreticisi JC'den gelen bu harika İngiliz anahtarı numarasına benzer bir şey görüyorum ve siz de oturup dikkat etmem gerektiğini biliyorsunuz. Bir mobilya parçasını, özellikle de Ikea'dan veya benzer bir yerden bir araya getirmek zorunda kaldıysanız, tam olarak kaç tane küçük vida olduğunu ve her delik için bir vida olduğundan emin olmak için ne kadar zaman harcayacağınızı bilirsiniz. hepsinin olması gereken yerde olduğunu. Zaman alıcıdır ve çoğu kez kişisel olarak başladıktan birkaç dakika sonra el kramplarım olur. Ama ya bu kadar çok çalışmak zorunda olmasaydın? Bu tam olarak JC'nin, anahtarı hızlı ve kolay bir şekilde döndürmesine ve vidayı gitmesi gereken yere götürmesine olanak tanıyan rastgele bir Allen anahtarı numarasıyla anladığı şeydi. JC, anahtarı parmaklarının arasında belirli bir şekilde tutarak ve tam bir döndürme yerine tuhaf bir sallama hareketi yaparak, anahtarı hemen hemen normal şekilde kullanabiliyor, ancak normalde ilişkilendireceğimiz tüm hareket aralığını kullanmak zorunda kalmıyor. söz konusu aracı kullanarak! Genel olarak, çok fazla zaman ve enerji tasarrufu sağlar ve hatta rastgele bir kitaplık oluşturmak için bilek tüneli yapmanızı engelleyebilir, bu yüzden bunu favoriler listenizde tutun! Kaynak: Dengarden
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.