Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Kadınların Erkek Arkadaş Randevu Yeri Olarak Reddettikleri 10 Yer

Asla randevuya gitmeyeceğin bir yer var mı? Geçenlerde birisi Reddit'teki kadınlara bu yerlerin örneklerini sorduktan sonra, kaçınılması gereken en çok oy alan yerler bunlar.

AA16ZuVx.img?w=768&h=432&m=6

1. Yürüyüş

Kadınlara göre, ilk birkaç randevudan biri için yürüyüşe çıkmak isteyen erkeklerin sayısı gerçek değil. Biri, "Hayır, seninle ormana tek başıma gitmiyorum" dedi. Birçoğu, erkeklerin güvenlik hakkında düşünmeleri gerekmediği için ne istediklerini anlamadıkları konusunda hemfikir.

Biri, "Şimdiki nişanlım ve ben bir flört sitesinde tanıştık. Yüz yüze görüşme planları yapmadan önce bir haftadan biraz uzun bir süredir sohbet ediyorduk. Önerisi, geceleri ormanda, göl kenarında bir yürüyüş yoluydu.

Cevabım, 'Tamam, internet yabancısı, ben (bekar bir kadın) seninle (internetten garip bir adam) ilk kez gece ormanda bir göl kenarında buluşacağım.'

Cevabı, 'Kutsal karga' oldu. Bunu düşünmedim bile. Bunun yerine [yerel kahve dükkanına] ne dersiniz?' Erkeklerin genellikle bu tür bir güvenlik konusunda endişelenmelerine gerek yoktur, bu yüzden bu onun aklının ucundan bile geçmemiştir.

2. Evleri

Konudaki birçok kişi, başlangıçta çıktıkları kişinin evine asla gitmeyecekleri konusunda hemfikirdi. Biri ekledi, "İlk birkaç randevuda kesinlikle onların yerine gitmez veya onları benim yerime davet etmezdim."

3. Kaçış Yolu Olmayan Yer Yok

"İşler kötüye giderse ayrılamayacağım herhangi bir yer," diye açıkladı biri. “Yerini, tenha bir alanda yürüyüş yapmayı, geceleri büyük bir park yapmayı içeriyor.

Tercih ettiğim ilk buluşma, pazar günü sabah 10'da bir kahve. Daha sonra kendimizi rahat hissedersek, daha sonra öğle yemeği yiyebiliriz. Ondan sonra, kahveyi bitirebilir ve işler yolunda gitmezse bir gün arayabiliriz.

4. Pahalı Her Yer

Pek çok kadın, asla pahalı bir ilk birkaç randevuya çıkmayacaklarını açıkladı. Örneğin biri, “Pahalı hiçbir yere gitmeyeceğim. Eğlence parkları, akvaryumlar, müzeler ve 20 dolardan fazla para ödenen herhangi bir yer benim için söz konusu değil.”

5. Filme Gitmek

İlk buluşmalarda, birkaç kadın neden sinemaya gittiğinizi anlamadıklarını itiraf etti! Konuşmadan ve birbirinizi tanımadan ekrana bakıyorsunuz.

Ancak biri, "İkinizin de tutkulu olduğu bir şeyse, bunun kötü olduğunu hiç görmedim. The Dark Knight'ı ortağımla ilk buluşmada izledim. İkimiz de çok inekiz.

Ardından çizgi romanları ve Batman teorilerini tartışarak iki saat geçirdik. Film boyunca sessiz olmak zorunda mıydık? Elbette. Ama bize daha sonra ekleyecek bir şey verdi.

6. Cenazeler

"Cenazeler", bir tanesini paylaştı. "Amcam ilk buluşmalarında teyzemi bir yere götürdü ve onlar için işe yaradı ama ben reddettim." Birkaç kişi, "Kulağa Addams Ailesi'nden fırlamış gibi geliyor!"

7. Favori Noktalar

“Kötü giderse diye en sevdiğim yerlerden hiçbiri. Eskiden sadece randevular için belirlenmiş bir yerim vardı, bu iyiydi, ”diye itiraf etti biri. Bir diğeri, bu hatayı yaptığını ve daha sonra takılmak için yeni bir bar bulması gerektiğini itiraf etti.

8. Spor Salonu

Bir kadın, “GYM! Neden dışarı çıkıp bir randevu olarak terli ve iğrenç olmak isteyeyim ki? Konudaki diğerleri, spor salonunun kulağa eğlenceli bir birinci, ikinci, üçüncü veya hiç randevu gibi gelmediği konusunda hemfikirdi.

9. Mezarlık

Bir kadın, Cadılar Bayramı'nda bir adamın onu geceleri sözde perili bir mezarlığı ziyaret etmeye davet ettiğini paylaştı. "Cidden gibiydim?"

Bir diğeri, "Geceleri bir mezarlıkta bulundum, ancak bu, uygun büyüklükte bir arkadaş grubuylaydı, potansiyel olarak kolay bir çöplük alanı arayan bir adam değil."

10. Kilise veya Herhangi Bir Dini Toplantı

Son olarak, başlıktaki birçok kadın kiliseye veya dini ayinlere katılmayacağını kabul etti. Biri, "Sizin ibadet yerinize, terapistinize veya bir MLM'ye veya motive edici konuşmacı seminerine gitmeyeceğim. Papazınla, yaşam koçunla ya da tarikat liderinle konuşmayacağım."

Ne düşünüyorsun? Reddit kadınları bunu doğru anladı mı, yoksa bu listedeki yerlerden herhangi birinde harika randevularınız oldu mu? Bu makale internetten esinlenmiştir ve Annelik Yaşam Dengesi'nin görüş veya düşüncelerini yansıtması gerekmez.

Kaynak: Motherhood Life Balance

theater-2757802.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.