Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Saç rengime bağlı olarak erkekler bana çok farklı davranıyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Saç rengime bağlı olarak erkekler bana çok farklı davranıyor

Sarışınlar gerçekten daha çok eğleniyor!

24 yaşındaki TikToker Sabrina Sallum, insanların saç rengine göre kendisine nasıl farklı davrandığını tartıştığı bir video paylaştıktan sonra 1,9 milyon izlenme ile viral oldu.

Sallum, uzun saçlarını siyah, kahverengi, kızıl, sarı, pembe, mor, yeşil, mavi ve hatta parlak kırmızı ile değiştirerek akla gelebilecek hemen hemen her tona boyadı.

Ama Marilyn Monroe bir şeyin üzerindeydi - baylar sarışınları tercih eder.

Sallum, "Sarışınken, hayatım boyunca aldığım erkeklerin en çok ilgisini çektim" dedi.

Sarışınken sürekli DM'lerinde kayan, saçları hakkında yorumlar yapan erkeklerin olduğunu ve hayatının çoğu randevusunda çıkma teklif edildiğini açıkladı.

Hayranlarını kabul ettiğinde, çıktığı erkeklerin sarı saçlarına "çok bağlı" olduğunu iddia ediyor ve esmer köklerine dönmekten her bahsettiğinde açık renkli buklelerini tutması için ona yalvarıyor.

Sallum, "Beni tam anlamıyla sarı saçlarım için seviyor gibiydiler," dedi. Erkekler ona ve altın tellerine aşık olurken, en az kız arkadaşının sarışınken olduğunu fark etti.

Sallum, saçlarını vahşi ve parlak renklere boyadığında da "çok tuhaf" tepkiler verdi.

Çoğu erkek, parlak kızıl saçları varken onun hemen yanına bakardı, ama arada bir, ona kesinlikle aşık olan biriyle tanışırdı.

AA16X7dC.img?w=768&h=512&m=6&x=471&y=67&

24 yaşındaki TikToker Sabrina Sallum, hayatının en randevularından kadınlar tarafından dışlanmaya kadar saç rengine bağlı olarak insanların ona nasıl farklı davrandığını tartışarak viral oldu. TikTok
Kızılken, rengini başka bir şeye değiştirene kadar iltifat almadığını fark etti. Bakır saç gittiğinde erkekler, zencefilin "çok güzel" olduğunu belirterek onu neden boyadığını sorardı.

Pembe, yeşil ve mor hepsi farklı kalabalıkları kendine çekti. Pembe kadınlardan iltifat aldı, yeşil sadece erkeklerin favorisiydi ve mor herkes tarafından beğenildi.

Sallum'un kişisel favorisi, "gerçekten güzel" olduğunu düşündüğü siyah saçlara sahip olmak, ancak kuzguni saçları diğer saç renkleri kadar ilgi görmedi. Ayrıca siyah saçlıyken "kelimenin tam anlamıyla en çok erkekler tarafından kullanıldığını" belirtti.

Artık doğal esmer buklelerine sahip olduğuna göre Sallum, köpüklü sarışın olduğu zamanki kadar ilgi görmeyebilir ama bunda bir sakıncası yok. Beyefendiler bunu tercih edebilir ama Sallum tercih etmez.

"Eskisi kadar ilgi görmüyormuşum gibi hissediyorum ama bunda sorun yok çünkü bu benim doğal saç rengim bu yüzden bir erkeğin beni bunun için kabul etmesini ve beni gerçekten kabul ettiğini bilmesini tercih ederim. Sarı saçı kabul ediyorum çünkü bu onun tuhaflığı, ”dedi.

Kaynak: New York Post

wigs-2224880.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.