Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Evli İnsanların Evli Olmayan İnsanların Bilmesini İstedikleri 10 Şey

Geçenlerde biri, "Reddit'teki evliler, bekarların bilmesini istediğiniz bir şey nedir?" Yaklaşık 10.000 kişi, evli insanların yanıtlarından oluşan bu listeyi sunmak için ağırlık verdi.

AAYIENH.img?w=768&h=432&m=6&x=253&y=41&s

10. Evli Olmak Kendinizle İlişkinizi Elinizden Almamalı

HauntedCemetery, “Eşimin amcası bizim için görev yaptı. Törenden önce bize aşk ve evlilik teorisini anlattı. Çoğu insan olmasa da birçok kişinin evliliği iki kişinin bir olması olarak gördüğünü, ancak bunun doğru, sağlıklı veya zaman içinde istikrarlı olmadığını söyledi.

Devam ettiler, “İkinin bir olması değil dedi. İki, üç oluyor; her birimiz ayrı bireyler olarak varız ve sonra kendi yaratımı olarak birlikteyiz. Bu üçünün de sevgiye, ilgiye ve ilgiye ihtiyacı var. İnanılmaz derecede umut verici, yararlı ve sağlıklı bir tavsiye buldum.

9. Evlenmek Kolaydır. Evli Kalmaksa Çok Zor

Spidey209, “Evlenmek kolay. Evli kalmak zordur. İşler çok zor görünüyorsa yardım alın. Karım ve ben evliliğimize birçok çocukluk travması taşıdık. Bir danışman bunu anlamamıza yardımcı oldu ve bize bununla başa çıkmamız için araçlar verdi. Yardım olmasaydı boşanabilirdik.”

8. "Karıma sorayım" demek izin istediğim anlamına gelmez

Salty-Director538, “'Eşime sorayım' demek izin istediğim anlamına gelmez. Biz bir takımız. Kararları birlikte alıyoruz. Ayrıca, bir şeye gitmek veya bir şey yapmakla ilgiliyse, unutkanımdır ve şimdiden plan yapmadığımızdan emin olmak isterim.”

7. Tartışmanıza veya Kavga Etmenize Gerek Yok

Whatyouwant22, "Tartışmanıza veya" kavga etmenize gerek yok "diye yanıtladı. Sen farklısın ve her konuda hemfikir olmaman normal. Yapsaydın garip olurdu! Her zaman diğer insanı kendi bakış açısına döndürmeye çalıştıkları için kavga eden birçok insan görüyorum.”

“Farklı olduğunuzu kabul edin ve birlikte eğlenin. Birbirinizi sevmenin yanı sıra birbirinizi sevmelisiniz.” Son olarak AbeliaGG, “İdeal olarak birbirinizle kavga etmezsiniz - müzakere eder ve tartışırsınız. Sorunlar üzerinde birlikte savaşırsınız.”

6. Eşimle Vakit Geçirmek Ne Bir Yük Ne de Bir Angarya

Redditor rusty_L_shackleford, "Karımla vakit geçirmek ne bir yük ne de angarya. Çıkmaya başlamadan önce bile en iyi arkadaşımdı. Onunla takılmaktan keyif alıyorum.”

Kullanıcı cr0wj4ne kabul etti, "Dostum, evet! Onunla vakit geçirmekten hoşlanmasaydım kocamla evlenmezdim. İş arkadaşlarımın oturup eşleri hakkında olumsuz konuşmalarından nefret ediyorum. Ben sadece oradayım - harika, hepiniz zehirli konuşuyorsunuz. Kocamı seviyorum ve her gün onunla takılmayı dört gözle bekliyorum.

6. Nazik ve İçten Bir Özür Uzun Bir Yol Getirir

P0ster_Nutbag, "Buna ek olarak - içten özürleri de kabul ettiğinizden emin olun. İlişkilerde kin asla iyi değildir. Bu yüzden eşinizi affetmeyi öğrenin, özellikle de özür dileme ve daha iyi olmaya çalışma çabasına girdiklerinde."

5. Eşinizle Rakip Değilsiniz

Capital_Ad_2489 şu yanıtı verdi: “Eşiniz ile siz değilsiniz. Soruna karşı siz ve eşiniz.” Başka bir kullanıcı, "Bu takım olmama olayı genellikle boşanmanın temel nedenidir."

Nrksbullet ekledi, "Uzatma olarak, iletişim kurmuyor. Kaç kişinin evlilikleri veya eşleriyle ilgili bir şey hakkında YILLARCA başkalarına şikayet edip de bunu eşine asla açmaması çılgınca. Ve genellikle duygusal bir kavgada bunu yaptıklarında, bu olması gerekenden çok daha büyük bir sorun haline gelir."

Son olarak, “Arkadaşlarımıza asla birbirimizi kötülememeye özen gösteriyoruz. Birbirimiz hakkında olumlu konuşuyor ve en iyi arkadaş olarak yaşamaya çalışıyoruz. Birbirinizi büyütün, destekleyin, önemseyin, vs.”

4. Uzlaşma Zayıflık İşareti Değildir

Rich-Diamond-9006 gönüllü oldu, "Uzlaşma bir zayıflık işareti değildir. Eşinize saygınız için yapılır.” Redditor Bumblingbirdy, "Ayrıca, her şey ödün vermeyi gerektirmez. Bazen cevap, ikinizin de kendi işinizi ayrı ayrı yaptığınızdır.

"Hemen müzakerelere başlamadan önce bir kararın siz ve partneriniz üzerindeki etkisini düşünün." Son olarak AbeliaGG, “İnsanlar bir şeyi deneyip diğerini daha sonra yapabileceğinizi unutuyor. Hayattaki pek çok seçenek birbirini dışlamaz.

3. İki Battaniye Olabilir

Reddit kullanıcısı Sparklingshanaya, "İki battaniye kullanmak sorun değil. Eşi battaniyeyi çaldığı için kimse soğuk bir serseri ile uyanmayı sevmez.”

Bir kullanıcı, “Karım yatakta kendi alanını sevse keşke. Geçen gece uyandım ve üzerimde uyuyordu. Kelimenin tam anlamıyla, vücudunun hiçbir kısmı yatağın üzerinde değildi. Hepsi benim üzerimdeydi. Nefes alması için yatağın karşısına dikmek zorunda kaldım.

2. Düğün Sadece Bir Gün

No_Yard_736 46.1k oy topladı, “Düğün sadece bir gün ve hiçbir sorunu çözmüyor. Bunun yerine, daha sonra aynı ilişkiye geri döner. Ve eğer şanslıysan, bu iyi bir şey.” Başka bir kullanıcı, bebeklerin ilişkileri düzeltmediğini ekledi.

1. Ortak Değerler, Ortak Çıkarlardan Çok Daha Önemlidir

İlk yanıt 46.9 bin oy aldı, "Ortak değerler ortak çıkarlardan çok daha önemlidir." Bir kullanıcı, “Bazen farklı ilgi alanlarına ve hobilere sahip olmak güzeldir. Herkesin bazen kendi işini yapması için zamana ihtiyacı vardır. Aynı zamanda sizi yeni şeylere maruz bırakır.

Devam ettiler, “Mesela ben hiçbir zaman cam yapımına ve sanata eşim kadar ilgi duymayacağım. Ama onun tutkusunu görmekten ve varlığından hiç haberdar olmadığım bir dünya hakkında bilgi edinmekten keyif alıyorum. Ve bahçıvanlığı umursamıyor ama sonuçlarını yemeyi çok takdir ediyor. Bu arada bahçede veya bitki deposunda biraz zaman geçiriyorum.

Ne düşünüyorsun? Reddit'in evlileri bu listeyi doğru mu anladı yoksa evli olmayanların bilmesi gereken başka bir şey var mı? Evli olan herkesin hemen bilmesi gereken bu yedi para sırrına göz atın.

Kaynak: Wealth of Geeks

wedding-2595862.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.