Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkeklerin Yaptığı ve Kadınların Bekar Kalmak İstemesine Neden Olan 10 Şey


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Erkeklerin Yaptığı ve Kadınların Bekar Kalmak İstemesine Neden Olan 10 Şey

Bir erkeği delice itici yapan ama yaptıklarının farkında olmayan şeyler nelerdir? Geçenlerde biri internette bir anket yaptı ve bunlar, bu sorunun en çok oyu alan cevaplarıydı.

1. Babalar: Kötüyse veya Yoksa

Bir tanesi "Bu biraz daha spesifik" dedi. "Ama ne zaman bekar bir adamın yetersiz ya da eksik bir baba olduğunu öğrendiğimde, bu beni hemen soğutuyor." Bir diğeri, “Kabul edildi. Nafaka ödemekten şikayet ederlerse veya nafaka eski sevgililerinin lüks yaşam tarzını finanse etmeye gidiyormuş gibi davranırlarsa kapatılırım. Ancak ne yazık ki bu nadiren oluyor.”

AA13Kaz4.img?w=430&h=814&m=6&x=188&y=253

2. Tüm Eski Sevgilileri "Deli"yse.

“Genç yaşlarımda çok saftım ve eski sevgililerinin sözde deli olduğu ve ondan faydalandığı taciz edici bir ilişkiye girdim. Onları suçladığı niteliklere sahip olduğu ortaya çıktı” dedi. Bir başkası, "Bunu söyleyen herhangi bir adam, size zararlı bir zihniyete karşı büyük bir kırmızı bayrak veriyor. Uyarıyı dikkate alın.”

3. O Kadar Yakın Değilken Müstehcen Şakalar Söylerlerse

"Özellikle de çatlayan şakaların son derece sağır olacağı ciddi konuşmalar sırasında," diye güvence verdi biri. "Ama bir adım daha ileri gidiyorlar ve sohbetteki herkesin yüzünü buruşturacak şekilde müstehcen bir şaka yapıyorlar."

"Mizahlarının kalıcı olmadığı ve işitme mesafesindeki herkesin bencil olduklarında mizah anlayışına sahip olmadığı konusunda ısrar etmeleri savunmaya geçtiklerinde daha da utandırıcı ve itici oluyor. Başkalarını nasıl etkilediğine bakmaksızın kendilerini daha iyi hissettiren taktiklere atlamadan rahatsızlık duygularıyla oturmayı asla öğrenmediler.

“Ayıplı şakaların parlak olabileceği bir zaman ve yer vardır. Ama genellikle, odayı nasıl okuyacağını öğrenmekle uğraşamayan (veya odayı okuyabildiği halde okumaya zahmet edemeyen) moronlar tarafından söylenir.”

4. Bana "İyi Adam" Olduğunu Söylerlerse

Birisi, “Bana onların iyi bir adam olduğunu söyle ve nedenini açıklamaya devam et. Eğer iyi bir adamsan, bunun için satılmama gerek yok. Bir saniye, "Bunu 'taktik' açıdan bile anlamıyorum. İyi adamlar (insanlar) bazen iyi şeyler yapmazlar. Hayat bu. Ama erdemini ilan ederek, kendini bir yalancı olarak gösteriyorsun.

5. Zor Konuşmalardan Kaçınırlarsa

"Zor konuşmalardan kaçınmak," diye gönüllü oldu biri. “Bir diğeri, “Evet. Bir erkek hemen kapanırsa, her ilişki konuşmasını kıçımda yorucu bir acı haline getirirse, veya ergenliğe girerse ', hiçbir şeyi doğru yapamam. O kadar acımasızsın ki tüm hatalarını listeleyeceğim!' sarmalı.”

Benim için çok iğrenç. Sakin ol. Bir konu üzerinde birlikte çalışıp çalışamayacağımızı bilmek istiyorum.

6. Kabaysa

“Genel olarak kaba olmak. Havalı veya çekici değil, ”diye yanıtladı bir tanesi. İkinci bir kullanıcı, "Yakın zamanda bir adamın benden hoşlandığını öğrendim, ancak flört etme şekli 'şakacı' hakaretler. Sadece kaba olmakla ilgili eğlenceli bir şey yok. İkinci kez takıldığımızda söylediği her şey gibi kabaydı.

7. Ağız Kokusu

"Ağız kokusu. İş yerindeki bir adamın nefesi her gün korkunç kokuyordu. Adı Brad'di. Çabucak nefesi kötü kokmaya başladı Brad," diye yanıtladı biri. Bir diğeri, "Brad Breath" diye şaka yaptı. Birçok kişi erkeklerin savunmasına geldi ve kadınların da kötü nefes aldığını açıkladı.

8. Kendilerinden Alfa Erkek Olarak Bahsediyorlarsa

“Ne zaman bir adamın bu cümleyi söylediğini duysam, bu beni utandırıyor. Sanki birisinin senin gibi iyi bir insan olduğunu söylemesi gibi, apaçıksa söylemene gerek yok, ”diye paylaştı. "Bunun insanlara değil hayvanlara dayalı bir davranış modeli olması eğlenceli. Büyük ölçüde yanlış anlaşılan bir şey.”

9. Yemek Yapmamak veya Temizlememek

Birisi gönüllü olarak, "Yemek pişirememek veya temizlik yapamamak büyük bir engel. Bunlar yaşam becerileridir. Usta bir şef olmaya ya da tertemiz bir eve sahip olmaya gerek yok bence. Mutfağın içinde yolunuzu bilmelisiniz ve temizlik gereklidir.“

10. Kötü Hijyen

Bir kişi, “Gerçekten kötü hijyen. Bu önemli! Bir erkeğe ilgi duyabilirim ama onun kaba hijyenini fark ettiğimde ilgimi bir nanosaniyede kaybederim." Sonunda birisi, “Bunun diğer ucunda aşırı kolonya/vücut spreyi var. İlgimi anında kaybetmenin en kolay yolu.”

Umarız erkeklerin yaptıkları ve onları kadınlar için itici kılan şeyleri içeren bu Reddit seçtikleri listesini beğenmişsinizdir. Bu makale internetten esinlenmiştir ve Annelik Yaşam Dengesi'nin görüş veya düşüncelerini yansıtması gerekmez.

Kaynak: Motherhood Life Balance

art-2968627.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.