Φ sonask Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Iyi ki düğünümüzü Belçika'da yapalım demişsin Goncagül - Güzel oldu, değil mi Muhittin? - Evet canım, herkes dışarda evleniyor, bizim neyimiz eksik? - Beni kırmadığın için teşekkür ederim. - Sen istersin de ben yapmam mi bitanem? - Muhittin, sana geçmişimle ilgili bir şey anlatmak istiyorum. - Once duvağını çözseydik Goncagülüm. - Cözeriz, dur bi... Cok önemli bu... - Ee, ama sırası mı şimdi? Neyse, anlat bari... - Ben küçükken tecavüze uğradım. - Cok üzüldüm bebeğim. Ama şu an kendini iyi hissediyorsan önemli degil. - Simdi iyiyim de bunları bilmen lazım. - Yakınlarından biri tarafından mı?... - Yok... Bi bakkal vardı bizim mahallede... - Bakkal mı? - Evet... Elma şekeri satıyordu, güzel çikolatalar filan. - Eee? - Işte, bi gün bana, Sedat depoya gelsene dedi. - Sedat kim? - Anlatacağım bi tanem, sakin ol bi... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 pehuhauehuaue çok güzel yaa Alıntı
Φ Başar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 puhaha haa hı haa ha koptum Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 hahahah süperrrrrrrrr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.