Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Cars.com Tarafından Açıklanan En Uygun Fiyatlı ve Yüksek Değerli SUV'lar


Önerilen İletiler

  • Admin

Cars.com Tarafından Açıklanan En Uygun Fiyatlı ve Yüksek Değerli SUV'lar

Bankayı kırmayacak yeni bir SUV mi arıyorsunuz? 2023 için Cars.com Üretilebilirlik Raporu, bu yıl piyasada en uygun fiyatlı ve yüksek değerli SUV'lara sahiptir. Chevrolet, Kia ve Hyundai'den bunlar gibi küçük spor hizmet araçları, sedanları piyasadaki en ucuz seçeneklerden bazıları olarak bile değiştirdi.

Chevrolet Trailblazer LS, uygun fiyatlı ve yüksek değerli bir SUV

Cars.com Uygun Maliyet Raporuna aşina olmayan ancak uygun fiyatlı ve yüksek değerli bir SUV arayanlar için, 2023 Chevrolet Trailblazer LS tüm kutuları işaretledi. Cars.com, şu ya da bu şekilde paranızın karşılığını fazlasıyla veren yepyeni araçlara bakıyor ve Trailblazer ilk sırada yer alıyor. 23.890 $'dan başlayan fiyatlarla Trailblazer, toplam 30 mpg yakıt alıyor ve tahmini yıllık yakıt maliyeti yalnızca 1.700 $. Trailblazer, şehirde 29 mpg ve otoyolda 31 mpg alıyor.

Chevy'nin Trailblazer LS için tampondan tampona üç yıl veya 36.000 mil ile iyi bir garantisi var; aktarma organı için beş yıl veya 60.000 mil. Mümkünse, daha fazla güvenlik özelliği için Sürücü Güven Paketini ekleyin. Otomatik Acil Durum Freni, Kör Nokta İzleme ve Şeritten Ayrılma Uyarısı sistemlerden birkaçıdır.

Hyundai'nin Kona SE'si 2023 için yüksek değerli bir SUV

Cars.com, 2023 Hyundai Kona SE'ye ek bir şey eklemedi. 23.285 $'dan başlayan fiyatlarla Kona, yakıt ekonomisi için kombine 32 mpg alıyor (şehir içi 30 mpg, otoyolda 35 mpg). Önden çekişli olarak gelir ve beş yolcu için yer vardır. Yıl için tahmini yakıt maliyeti sadece 1.450 $'dır ve SUV'un değerini artırır. Hyundai'nin de beş yıl veya tampondan tampona 60.000 mil ile oldukça iyi bir garantisi var; 10 yıl/100.000 mil aktarma organı.

Dört tekerlekten çekiş isteğe bağlıdır ve Kona'nın araba benzeri boyutu sayesinde bu SUV'u şehirde park etmek kolaydır. Hyundai ayrıca Otomatik acil frenleme, Arka çapraz trafik uyarısı, Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto gibi pek çok özelliği de içeriyordu. Bu yeterli değilse, daha fazla sistem mevcut ancak Kona SE, 2023 için uygun fiyatlı ve yüksek değerli bir SUV.

Kia Seltos S'nin sunduğu her şeyi gözden kaçırmayın

AA16GCaf.img?w=768&h=512&m=6

24.485 $'lık 2023 Kia Seltos S'yi düşünenler için rapor edilecek çok şey var. Bu uygun fiyatlı ve yüksek değerli SUV, toplamda 31 mpg (şehirde 29 mpg / otoyolda 35 mpg) alıyor ve yalnızca yıllık yakıt maliyeti yaklaşık 1.650 $. Beş yolcu için yer ve dört tekerlekten çekiş standardı ile Seltos'un neden dikkate alınmaya değer olabileceğini anlamak kolaydır.

Bunun da ötesinde, Seltos'un kargo alanı şaşırtıcı derecede büyük. Apple CarPlay ve Android Auto'nun yanı sıra Otomatik acil frenleme ve Sürücü dikkat monitörü de standarttır. Kia, Anahtarsız giriş ve Bluetooth'u da ekledi. Bunun da ötesinde, Kia'nın Beş yıl/60.000 mil tampondan tampona ve 10 yıl/100.000 mil aktarma organı garantisi endüstri lideridir.

Daha uygun fiyatlı ve yüksek değerli SUV'ler için 2023 Volkswagen Taos S ve 2023 Mazda CX-30 S Select de payını aldı. Tüm bu seçenekler hala 30.000 doların altında gelir ve çoğu potansiyel sahibinin ihtiyaçlarını karşılayacak yeterli özelliklere sahiptir.

Kaynak: MotorBiscuit

car-7074739.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.