Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Herkes Bu 8 Orta Boy SUV'yi Aldığına Bin Pişman


Önerilen İletiler

  • Admin

Herkes Bu 8 Orta Boy SUV'yi Aldığına Bin Pişman

Çoğu zaman, orta boy SUV'lar otomotiv endüstrisinin en mükemmel Goldilock'larıdır. ABD pazarında sunulan diğer birçok stile kıyasla size en iyi boyut, yetenek, pratiklik ve değer kombinasyonunu sunar. Orta boy SUV'lar birçok otomobil üreticisinin en çok satanları olduğu için halk bu konuda hemfikir görünüyor.

AA14jrJk.img?w=768&h=408&m=6

Ancak orta boy SUV segmentine tamamen aşık olan kitlelerin geri teptiği durumlar var. Oldukça vasatın altında olan bu araçlardan bazıları var. Yeni bir orta boy SUV sahibi olmanın çekiciliği ortadan kalktığında, satın almanın kesinlikle paraya değmediğini anlıyorsunuz. Her zaman böyle olmasa da, belirli bir orta boy SUV satın aldığınızda kendinizi neyin içine soktuğunuzu bildiğinizden emin olmak istersiniz.

Dodge Journey

Dodge Journey, yakın zamanda zamanında ölümle karşılaştı. Bu orta boy SUV, beş yıl önce bile çok eskiydi. Bu Dodge, 2008'de üretime girdiğinden beri büyük bir yeniden tasarım olmadı. O zamanlar bile, Journey göze çarpan bir seçenek değildi ve şimdi daha da az. Üç sırası var, ancak sonuncusu pek kullanışlı değil ve Dodge, inanılmaz güvenilirliğiyle hiçbir zaman tanınmadı. Düşük fiyata aldanmayın çünkü bu SUV için olan her şey bu.

Buick Envision

Buick Envision, hiçbir şekilde göze çarpan bir orta boy SUV değildir. Bu, büyük olasılıkla, net bir marka kimliğinin olmaması nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri'nin artık Buick için bir hedef pazar olmaması gerçeğine bağlanıyor. Şimdi Buick'ten aldığımız araçlar, çılgınca popüler oldukları için Çin'de sattıklarından kaynaklanan araçlar. Tüm bunlar, Tasavvur'un herhangi bir belirli demografiye iyi bir şekilde uyması için gerçek bir alan veya neden olmadığı anlamına gelir. Ayrıca bu Buick'ten daha lüks hissettiren bir araç alırken yüksek bir fiyat ödüyorsunuz.

Ford Edge

Basitçe söylemek gerekirse, Ford Edge eskidir. 2015'ten bu yana büyük ölçüde değişmeden askerliğini sürdürdü ve rakipleri tarafından toz içinde kaldı. Edge'in güçlü ST kaplaması gibi bazı ilginç yönleri olsa da, bu orta boy SUV hakkında heyecanlanmak için yeterli değil. Ford, son yıllarda Tesla'ya rakip büyük bir orta ekran ekleyerek iç mekanı modernize etmeye çalıştı, ancak sonunda yaptığı tek şey, çok daha eski görünen bir iç mekanda yersiz görünmek oldu.

Toyota 4Runner

Bu giriş sürpriz olabilir çünkü Toyota 4Runner birçok kişinin kült favorisidir. Ancak orta boy SUV'nizde güvenlik bir öncelikse, bir 4Runner aldığınıza pişman olabilirsiniz. Bunun nedeni, IIHS tarafından yapılan küçük örtüşme testinde yalnızca "marjinal" bir derece almasıdır. Belirli bir güvenlik alanında taviz vermek asla iyi bir duygu değildir ve 4Runner'ın bazı perspektif alıcıları için pek de uygun olmayabilir.

Subaru Ascent

Subaru Ascent partiye o kadar geç kaldı ki, orta boy bir SUV için iyi bir seçenek olarak bununla gitmek gerçekten mantıklı değil. Stili zaten nispeten eskiydi ve yakın zamanda yapılan bir yenileme, tasarımı yalnızca daha kutuplaştırıcı hale getirdi - daha güzel değil. Boyutu dışında bunu göze çarpan bir aile nakliye aracı yapan pek çok özellik yok çünkü teknoloji sadece bu segment için aynı seviyede. Benzer bir fiyata birçok alıcı, özelliklerle dolu Kia Telluride'den büyük olasılıkla daha mutlu olacaktır.

Volkswagen Touareg

Touareg artık burada eyaletlerde yeni bir araç olarak satışta değil, ancak yine de kullanılmış seçeneklerden uzak durmalısınız. Touareg, şimdilik satın alabileceğiniz fiyat için bazı iyi stil ve lüks sunuyor, ancak bu, korkunç bir güvenilirlik pahasına geliyor. Bu Volkswagen, bu açıdan her zaman ortalamanın altında olmuştur ve onarım faturalarında istediğinizden daha fazlasını ödemeye tabi olabilirsiniz.

Dodge Durango

Dodge, Durango'yu ellerinden geldiğince yaşam desteğinde tutmaya çalıştı. Birkaç yenileme ve bazı modellerde bir V8 bulundurarak bunda nispeten başarılı oldular. Ancak Durango, uzun ve yuvarlak şekli nedeniyle modern orta boy SUV trendlerini tam olarak yakalayamadı. SUV'lar, birçok alıcının tercih ettiği dik ve köşeli bir görünüme geri döndü ve Durango bunu yapmadı. Stilini, ilham vermeyen alt kaplamaları ve daha yüksek fiyat etiketi ile birleştiriyor. Durango her zaman harika bir satın alma değildir.

Honda Passport

Honda Passport yeniden doğdu ve maceralı bir off-road SUV olarak markalandı. Ancak bununla ilgili sorun, bunun esasen sadece iki sıralı bir Honda Pilot olması, yani kaldırımda bir ton kapasiteye sahip olmaması. Bu, alıcıları bir Ford Bronco gibi araçlarla çapraz alışveriş yapıyorsa bu SUV'dan caydırabilir. Passport'un V6 motoru gibi bazı kurtarıcı özellikleri var, ancak bu orta boy SUV'un gerçekliği, kişiliğine uymuyor.

Kaynak: HotCars

old-truck-176580.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.