Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bir Erkeği Sevdiğinizi / Aşık Olduğunuzu Göstermenin En Kolay 10 Yolu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bir Erkeği Sevdiğinizi / Aşık Olduğunuzu Göstermenin En Kolay 10 Yolu

1) Telefonunuzu bir süreliğine bırakın.

Evlilik terapisti Dr. Mike Dow, Psy.D. Bunun nedeni, erkeklerin beyinlerinin diğer tüm uyaranları filtrelerken her seferinde tek bir şey yapmak üzere evrimleşmiş olması, diye açıklıyor. Kadınlar farklı işlev görse de, erkeğiniz, dikkatinizi yalnızca ona odakladığınızda bunu takdir eder. Dow, "'Sen benim önceliğimsin ve seni seviyorum' diyor" diyor. Bu yüzden o konuşurken göz teması kurun ve kesintileri sınırlayın.

heart-700141.jpg

2) Güzel giyinin

Elbette, spor giyim rahattır. Ancak oyununuzu ara sıra yükseltmek önemlidir. Giyinmek, ne kadar süredir birlikte olursanız olun, onun için hala iyi görünmek istediğinize dair bir mesaj gönderir. Dow, "Erkek beyinleri, görsel ipuçlarına kadınların beyinlerinden daha fazla yanıt verecek şekilde yapılandırılmıştır" diyor. "Seni o seksi elbiseyle görmek ona onu arzuladığını gösteriyor."

3) Ona en sevdiği yemeği yapın.

Eski usul geliyor ama muhtemelen doğru: "Bir erkeğin kalbine giden en iyi yol göbeğinden geçebilir" diyor Dr. Dow. "Ona sormadan ne yemeyi sevdiğini bilmek, onu ne kadar iyi tanıdığınızı gösterir. Ve tedavi ettiğim, birbirleri hakkında küçük ayrıntıları bilen çiftler en mutlu evliliklere sahip olanlardır."

4) Kendinize iyi bakın.

Stresi azaltmak, doğru beslenmek, egzersiz yapmak ve kişisel bakım yapmak sizin için yaptığınız şeylerdir ama bunlar aynı zamanda onu sevdiğinizi göstermenin yollarıdır. Dow, "Bu, 'Seninle uzun, harika bir hayat yaşamak istiyorum ve birini kaybetmenin acısını yaşamanı önlemek için ne gerekiyorsa yapacağım' mesajını veriyor" diyor. Spor salonuna gitmek için daha iyi hangi motivasyona ihtiyacınız var?

5) Kendisine zaman ayırması için onu cesaretlendirin.

Kocanız neye ihtiyacı olduğunu dile getirmekte zorlanabilir ve buna biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğu zamanlar da dahildir. Arkadaşlarıyla rahatlaması, video oyunları oynaması veya ara sıra uyuması için bir gün ayırmasını önerin. Senin buna ihtiyacın var, onun da ihtiyacı var!

6) Ona iltifat edin.

Klinik psikolog Andra Brosh, "Gerçek iltifatlar, ona hayran olduğunuzu doğrular ki bu da aşkla eşdeğerdir" diyor. Reçel kavanozunun kapağını kolaylıkla açtığında veya siz onu rahatsız etmeden çöpü dışarı çıkardığında, ona teşekkür edin. Tamamen giyindiğinde, ona ne kadar harika göründüğünü söylediğinizden emin olun. Çaba gösterdiğinizde fark edilmekten hoşlanıyorsunuz ve söz veriyoruz: O da öyle!

7) Film seçmesine izin verin.

Veya restoran. Veya birlikte eğlenmek için bir Pazar öğleden sonra eğlencesi. Ne yapacağınıza ve boş zamanınızı birlikte nasıl geçireceğinize karar vermesine izin vermek, sizin bir ekip olduğunuz mesajını gönderir ve bazen bu, ekibin diğer üyesinin belirleyici oyu kullanmasına izin vermek anlamına gelir.

😎 Küçük şeyler için ona teşekkür edin.

Bir dahaki sefere kocanız çocukları okula ya da markete gittiğinde, teşekkür edin! Evet, bunu her zaman yaptığınızı biliyoruz, ancak yine de dürtüklemeden bir şey yaptığında ona seslenmeye değer." [Ne zaman] hayat koşuştururken, iyi işlerin farkına varmayı unutuyoruz. O yüzden, 'Gerçekten minnettarım' deyin lisanslı evlilik ve aile terapisti Carin Goldstein diyor.

9) Ona yedi saniye sarılın.

Sabahları kapıdan çıkmadan önce hızlı bir şekilde gagalamak yerine, uzun süreli bir kucaklaşmayı seçin. Goldstein, "Kadınlar sözlü olarak bağlantı kurarken, erkekler daha çok dokunarak bağlantı kuruyor" diyor. "En az yedi saniye sarılın. Uzun bir süre, ama bu sayıyla ilgili bir şeyler var ki, tutma sonunda ona gerçekten bir şeyler veriyor." Ve senin de seveceğine hiç şüphe yok.

10) Mevcut bir fotoğrafı çerçeveleyin.

İkinizin en son eğlenceli özçekimini yazdırın. Ardından çerçeveleyin ve komodininizde veya sehpanızda sergileyin. Bir çift olmaya devam eden bağlılığınızı göstermenin mükemmel bir yolu. Artı, mutlu anıları yeniden yaşamak her zaman eğlencelidir!

11) Kısa zamanlı ilişkiye zamanlı ayırın.

Dow, sadece birkaç dakika sevişmenin bile iyi hissettirdiğini öne sürüyor. "Umarım çoğu zaman sevişmeniz ön sevişme ve romantizmle doludur. Ama diğer zamanlarda sadece cinsel ilişkiye girin." Dow, erkeklerin cinsel ilişki sırasında salgıladıkları ve zihinsel zevk ve ödül merkezini uyaran bir kimyasal olan dopaminde bir artış yaşadıklarını söylüyor. Kadınlar, cinsel ilişki sonrası kucaklaşma seansı sırasında oksitosin salgıladıklarında bu sevgi dolu duyguları yaşarlar.

Kaynak: Women's Day

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.