Φ ˙·٠•●AreS●•٠·˙ Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 slm kardeşlerim Banada lazim kodlar bi zahmet bekliyorum [email protected] Alıntı
Φ ˙·٠•●AreS●•٠·˙ Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 slm larsie kardeşşş bana o rder number ve passvordlari gonderebilinim kardes saolasin simdiden herkeze iyi geceler birde aktivasyon kodu ve zip sifresini neden bulabilirim nav2600 Alıntı
Φ ekskalibur Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 selam kardeşim şimdiden teşekkür ederim saygılar sevgiler ellerine sağlık [email protected] Alıntı
Φ muzel Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 çok saol kardeş şimdiden teşekkürler [email protected] Alıntı
Φ tufan_26m Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 eyvallah kardeş ellerine sağlık şifreleri gönderirsen sevinirim şimdiden tşk [email protected] Alıntı
Φ turgaya53 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır kardes emegine saglık bende sifre istiyorum [email protected] Alıntı
Φ my_love_89 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 kardeş banada atarmısın?? [email protected] Alıntı
Φ vahitbaser26 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 [email protected] Alıntı
Φ Vostrecovaite Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Arkadaşım ellerine sağlık, şifreleri ben de alabilirsem sevinirim [email protected] Şimdiden saol Alıntı
Φ sansarcık Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Şifreleri bana gö[email protected] Alıntı
Φ blackmorenight Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 slm dostum bende norton 2006 sıfresı ıstıyorum emaılım [email protected] saygılar Alıntı
Φ akay Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 [email protected] şimdiden teşekkürler Alıntı
Φ redcolt Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 arkadaşım eline sağlık çok teşekkür ederim banada şifreyi gönderirmisin [email protected] Alıntı
Φ handeozdemir Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 slm bende norton 2006 sıfresı ıstıyorum mailim [email protected] şimdiden teşekkür ediyorum ellerinize sağlık Alıntı
Φ ErcanASGAR Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Selam arkadaslar, Larsie kardesimize cok tesekkür ediyorum önemli Download programlarí bizlerle paylastíígí icin sagolsun. Arkadaslar sizlere önemli uyarí yapacam; sakín Notron Antivirus programíní yüklemeyi.Benim bïlgisayara faprika ayarí olarak otomatik yüklü, Bilgisayarímín acílísíní cok uzun sürüyor. Bazí Notron dosyalaríní sildim, ana dosyayí silemiyorum. Cünkü Fabrika ayarí oldugu icin... Valla ne diyeyim bilgisayarímí maf etti.Simdi yeni program Download indirdim gercekten sahane, ismi; "avast Antivirus" hemde Türkce kullanímí cok basit profösyenel yapím, simidi Bilgisayarím rahat bir nefes aldí. Ama ana dosya olan Notron hala yüklü malesef silemiyorum. Benden bir dost uyarísí.Artík siz bilirsiniz arkadaslar. Alıntı
Φ KALBAZAR Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Norton AntiVirus 2006 (Full) parolasını banada gonderırsen sevınırım emaıl adresım [email protected] Alıntı
Φ Ultra_Aslan_Asaletin_Yeter Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Selamlar Norton 2006 full downlaod adresini ve Key ini bana gönderirseniz sevinirim. [email protected] Alıntı
Φ Ultra_Aslan_Asaletin_Yeter Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Selamlar Norton antivirus indirecek adres bulamadım. downlaod etmek için bile para istiyorlar . Alıntı
Φ SeaNPauL Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 ellerine sağlık kardeş.. bana da yollasana şifreleri;)[email protected] Alıntı
Φ lotears Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 bende şifreleri istiyorum yollarsan sevinirim.özellile aktivasyon şifresi. teşekkür ederim .. [email protected] Alıntı
Φ ArcanoiD Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Merhaba bana da gönderebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler! [email protected] Alıntı
Φ masaku Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 rica etsem banada şifre gönderir misin?¿?¿?¿? [email protected] Alıntı
Φ KRUGER Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır norton antivirüs 2006 indirdim rar şidresi soruyor bu şifre nedir.tşk. ayrıca order number ve password nedir.tşk. Alıntı
Φ chukie Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 kardeş eğer gönderirsen çok makbule geçer haftalardır arıyorum yaa [email protected] şimdiden saol ellerine sağlık Alıntı
Φ Xeybo Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 millet mümkünse bende şu activision kodlarından alabilir miyim ? e-mailim : [email protected] Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.