Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl slm kardeşlerim Banada lazim kodlar bi zahmet bekliyorum [email protected]
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl slm larsie kardeşşş bana o rder number ve passvordlari gonderebilinim kardes saolasin simdiden herkeze iyi geceler birde aktivasyon kodu ve zip sifresini neden bulabilirim nav2600
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 19 yıl selam kardeşim şimdiden teşekkür ederim saygılar sevgiler ellerine sağlık [email protected]
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl eyvallah kardeş ellerine sağlık şifreleri gönderirsen sevinirim şimdiden tşk [email protected]
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır kardes emegine saglık bende sifre istiyorum [email protected]
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl Arkadaşım ellerine sağlık, şifreleri ben de alabilirsem sevinirim [email protected] Şimdiden saol
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl slm dostum bende norton 2006 sıfresı ıstıyorum emaılım [email protected] saygılar
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl arkadaşım eline sağlık çok teşekkür ederim banada şifreyi gönderirmisin [email protected]
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl slm bende norton 2006 sıfresı ıstıyorum mailim [email protected] şimdiden teşekkür ediyorum ellerinize sağlık
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl Selam arkadaslar, Larsie kardesimize cok tesekkür ediyorum önemli Download programlarí bizlerle paylastíígí icin sagolsun. Arkadaslar sizlere önemli uyarí yapacam; sakín Notron Antivirus programíní yüklemeyi.Benim bïlgisayara faprika ayarí olarak otomatik yüklü, Bilgisayarímín acílísíní cok uzun sürüyor. Bazí Notron dosyalaríní sildim, ana dosyayí silemiyorum. Cünkü Fabrika ayarí oldugu icin... Valla ne diyeyim bilgisayarímí maf etti.Simdi yeni program Download indirdim gercekten sahane, ismi; "avast Antivirus" hemde Türkce kullanímí cok basit profösyenel yapím, simidi Bilgisayarím rahat bir nefes aldí. Ama ana dosya olan Notron hala yüklü malesef silemiyorum. Benden bir dost uyarísí.Artík siz bilirsiniz arkadaslar.
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl Norton AntiVirus 2006 (Full) parolasını banada gonderırsen sevınırım emaıl adresım [email protected]
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl Selamlar Norton 2006 full downlaod adresini ve Key ini bana gönderirseniz sevinirim. [email protected]
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl Selamlar Norton antivirus indirecek adres bulamadım. downlaod etmek için bile para istiyorlar .
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl ellerine sağlık kardeş.. bana da yollasana şifreleri;)[email protected]
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl bende şifreleri istiyorum yollarsan sevinirim.özellile aktivasyon şifresi. teşekkür ederim .. [email protected]
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl Merhaba bana da gönderebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler! [email protected]
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır norton antivirüs 2006 indirdim rar şidresi soruyor bu şifre nedir.tşk. ayrıca order number ve password nedir.tşk.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl kardeş eğer gönderirsen çok makbule geçer haftalardır arıyorum yaa [email protected] şimdiden saol ellerine sağlık
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl millet mümkünse bende şu activision kodlarından alabilir miyim ? e-mailim : [email protected]
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.