Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Donald Trump'ın Sonu Geldi Artık


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Donald Trump'ın Sonu Geldi Artık

Donald Trump, koca ağzının onun mahvolabileceğini bir kez daha kanıtladı: Ölüm ve vergiler kaçınılmaz, ancak henüz Donald Trump için değil.

AA15BB0y.img?w=768&h=432&m=6&x=457&y=140

On milyonlarca dolarlık zarar beyan ederek, genellikle vergi yükümlülüğü yoktur ve bu nedenle IRS'de çok az vergi faturası vardır veya hiç yoktur. Bunu, Trump'ın geçen yıl istemeden açıkladığı vergi beyannamelerini incelediğimizde biliyoruz. Trump, vergi geçmişini çevreleyen gürültüyü doğal olarak bir cadı avı olarak adlandırdı.

Vergiden kaçınmanın suç olduğunu düşünmüyor, bunun yerine vergi kanununu yazıldığı şekilde yasal olarak takip eden akıllı bir kumar olduğunu düşünüyor.

Trump'a göre bunlar sadece akıllı iş uygulamaları.

Domino Taşları Düşmeye Başlıyor

Ama kafasına takılan başka bir şey var. Sadık adamlarından biri vergi kaçakçılığından hapiste. Trump Organizasyonu'nun baş mali sorumlusu, vergi uygulamalarıyla ilgili çeşitli ihlaller nedeniyle 15 ağır suçtan suçunu kabul ettikten sonra New York'taki Rikers Adası'ndaki kalışını tamamlıyor.

Donald Trump Finans Yöneticisi için Beş Ay

Trump'ın mali tamircisi Allen Weisselberg, işlediği suçlardan dolayı beş ay hapis yatıyor. Bunlar, Trump Organizasyonunun yasa dışı bir şekilde fon biriktirmesine izin veren vergiye tabi olmayan "ikramiyeler ve ikramiyeler" vermeyi içerir. Bu 15 yıl boyunca devam etti. Bu nedenle, Trump Organizasyonu yönetici tazminatı için yasal olarak vergi ödemek yerine, Weisselberg, Trump çalışanlarının bunun yerine okul harcı, lüks arabalar ve apartman kirası almasını sağladı. Trump Organizasyonu, vergi kaçırma planı nedeniyle 1,6 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.

Trump: Yeni Bir Cadı Avı

Trump, Weisselberg ile olanlara karşı son şikayetini yayınlamak için Truth Social'a gitti. "Tüm zamanların en büyük Cadı Avı'nda hayatını kaybeden, uzun süredir çalışanım ve mali işler müdürüm olan Allen Weisselberg'in şimdiye kadar görülmemiş bir dava için Rikers Adası'ndaki bir hapishane hücresinde oturması gerçeğini aklımdan çıkaramıyorum. Ülkemizin tarihinde daha önce getirildi, ”diye yazdı Trump.

CFO Düşüşü Aldı

Trump, çalışanlara parasal olmayan tazminat ödemenin yanlış olduğunu düşünmüyor ve Weisselberg, yapmakla suçlandığı ve yalvardığı şeyler için suçlanmamalı. Eski CFO, 2 milyon dolar para cezası ve geçmiş vergiler ödemek zorunda. "Büyük hırsızlık vergi dolandırıcılığı ve ticari kayıtlarda tahrifat" suçunu kabul etti. Weisselberg ayrıca diğer yöneticilere yüklenici olarak ödeme yapılmasını ayarladı, bu da Trump Organizasyonunun geleneksel tam zamanlı istihdamla ilişkili bordro vergilerini ödemek zorunda olmadığı anlamına geliyordu.

Donald Trump Bu Konuda Ormandan Çıkmamış Olabilir

Weisselberg, eski başkanın plan sırasında çekleri bilerek imzaladığını söylemesine rağmen, Trump'ın kendisi suçlanmadı. Manhattan Bölge Savcısı Alvin Bragg, Trump'ın uygulamalar nedeniyle halen soruşturma altında olduğunu belirtti.

Adil Payını Ödeyemez mi?

Trump'ın bu davada veya vergileriyle ilgili diğer davalarda yanlış yaptığını asla kabul ettiremeyeceksiniz. Diğer firmaların ve yöneticilerin yaptığını yaptığı için haksız yere hedef alındığına, IRS'ye olan borcunu en aza indirmek için vergi yükümlülüğünü azaltmak için gelir kayıplarını yazdığına inanıyor. Ancak eleştirmenler, Trump'ın emlak geliştiricisinin doğru miktarda vergilendirmeden kaçınmasını sağlamak için bu kayıpları muhtemelen yasadışı bir şekilde şişirdiğine ve tahrif ettiğine işaret ediyor.

İlave vergi kaçakçılığı iddialarına vakıf olan diğer yöneticilerin, Trump Örgütü'ne yönelik daha uzun bir soruşturma olabilecek bir soruşturmada Trump aleyhine ifade verip vermeyeceği henüz belli değil. Dumanın olduğu yerde ateş de vardır, Trump'ın vergi beyannamelerini soyanların mantrası olacak. Trump bir kez daha siyasi nedenlerle haksız yere hedef alındığına ve aldatmacaların ve hükümetin aşırı savcılığının kurbanı olduğuna inanıyor.

Trump'ın boynuna dolanan çok sayıda yasal hastalık nedeniyle kamuoyu mahkemesinin kafası karışabilir. Destekçilerinin ve Başkan Joe Biden'a karşı oy kullanacağını düşündüklerinin son vergi dolandırıcılığını görmezden geleceğini umuyor.

Kaynak: 1945

words-2904676.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.