Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkekler Hakkında Herşey Buraya


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bir Erkeğe Göre: Bir Kızda Anlaşmayı Bozan En Büyük 10 Şey

AA16uhtc.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Flört oyununda bekar bir bayan mısın? Son zamanlarda pek şansın olmadı ve nedenini merak ediyor musun? Erkekleri uzaklaştıran senin tarafında bir şey olabilir mi? Bayanlar, daha fazla merak etmeyin! Uzmanlardan - gerçek erkeklerden - potansiyel kız arkadaşlar söz konusu olduğunda onları neyin ertelediğini aldık ve ...

Neowynd101262 en çok oyu veren katkıda bulundu, "Yetki" dediler. AhFourFeckSakeLads, bir kadında yetki görüldüğünde, "Cehennem gibi koş" gerektiğini kabul etti ve söyledi.

Goodgodzilla şunları ekledi: "Yetkilendirme, farklı bakış açılarını dikkate almaktan, cinsiyete, maliyeye, empatik eyleme, ortak olarak çalışmaya vb. bir ilişkinin pek çok alanına ulaştığı için bu o kadar doğrudur ki. al. Tek kelimeyle çok şey özetlemişsin."

Koevsock'un yanıtı en popüler ikinci oldu, "Sebepsiz kaba veya saygısız olmak" dediler.

NegativeGee, "Ve sonra ona seslendiğimde" bu kadar hassas olmayı bırakmalısın "diyerek kabul etti. İyi olmayı denesen nasıl olur, o kadar da zor değil.”

Yalan – 20.1k Oy
Anomaly1134, en çok oy alan üçüncü yanıtı verdi. Yalan söylüyorlar dediler. Flakey olmak. Her şey ve herkes hakkında olumsuz konuşmak. Bir sunucuya kötü davranmak.”

Neo_sporin bir hikaye ile cevap verdi, “Lisede bir kız 'Film izlemek için Kenny's'e gidiyoruz, seni saat 8'de alırım' dedi. Onunla evlendi ve bu hikayeyi haaaas ediyor.

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir: Bunları Yaparsa Kesinlikle Sizinle Flört Ediyor

Dodexahedron esprili yanıtlarını ekledi: "Bir kadın yamaları zamanında yüklemezse ve her şeyi düzgün bir şekilde emniyete alıp bakımını yapmazsa ben de hayal kırıklığına uğrarım."

Hatalarından Herkesi Suçluyor – 19.0k Oy

Laussen-gram'ın katkısı, "Kendi hataları için herkesi suçladığında" oldu. Mickey_thebish, "Benim için bu her cinsiyet için geçerli. ve arkadaşlar için. Güle güle yok gibi.

Zorlu – 18.5k Oy

BringbackIpaths, "Oda arkadaşım bir kızı davet etti ve kız ona" BANA İÇECEK YAPIN "diye havladı."

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir: Y Kuşağı ve Z Kuşağının Duymak İstemediği 12 Hayat Dersi
 
MoJoRisin125, "Oda arkadaşının, bir kadın onun her yerinde s***s olduğunda onu seven mazoşist tiplerden biri olduğunu görüyorum. Dışarıda bunun gibi kaç kişinin olduğu beni kesinlikle *şaşırtıyor*. Hem erkekler hem de kadınlar.”

Konu Özeti, “Bir *** deliği olmayın” – 18.0k Oy

Revangelion şöyle düşündü: "Bu konunun özeti, 'pislik olma' ve 'kötü kokma'dır.

Skleppykins, "Ayrıca, tüm nitelikler genel olarak insanlar için geçerli, özel olarak kadınlar için geçerli değil. Pis kokulu, kendi kendine hak sahibi bir *** deliği ortağı kadar, pis kokulu, kendi kendine hak sahibi bir *** deliği iş arkadaşı tarafından kapatılırdım.

Ex Hakkında Konuşmak – 16.6k Oy

JasonPassley, "Aşağılayıcı bir şekilde bile olsa, sürekli olarak eski sevgiliden bahsetmek. Bırak gitsin."

Şunlar da hoşunuza gidebilir: Kötü Bir Ebeveyn Olduğunuzu Gösteren 20 İşaret (Çocuklarınızın Hatırlayacağı)

CaterpillarNo2943, "20 yılı aşkın süredir boşanmış bir arkadaşım var ve hala 'bandı' hakkında konuşmayı bırakamıyor. gerçek dışı. Büyük ölçüde sinir bozucu.”

Çöp - 12.5k Oy

Amitybeast'in dönüşü, "Eğer çöp atarsa. Bir kız onu eve götürürken yolcu penceremden bir torba çöp attırdı. Ona seslendiğimde bana 'ağaç kucaklayıcısı' dedi.

Yanıt olarak, ExWiFi69'un benzer bir hikayesi vardı, "Bir keresinde kuzenimle araba kullanıyordum ve ben araba kullanırken koca bir pizza kutusunu pencereden dışarı attılar.

Arabayı çevirdim ve almalarını sağladım. Arabada arkadaşları olduğu için yüzlerinde ihanet ifadesi. Utanç güçlüdür.”

Kötü Hijyen" – 11.8k Oy

BodegaDad'ın yanıtı, "Kötü hijyen" oldu. HardcoreShadow'un yanıtladığı, “Bu. Ne kadar çok insanın kıçını iyice temizlemeyi unuttuğuna şaşırabilirsin.”

Kendini Sev” – 11.1k Oy

ClepTheTenderhearted, sapmalarının, "Narsist ve ukala olmak için bir bahane olarak" öz sevgiyi "kullanmak" olduğunu düşündü.

Arrow_Riddari, "Kendini sevmek, kendine bakmak demektir. Rahatlamak için bir ruh sağlığı günü ayırın.
 
Mumlarla falan banyo yap. Keyifli bir yemek yiyin. Bir masaj al. Temel olarak arada bir kendinize davranın. Boncuk değil***.

Kaynak: MamaSayWhat

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...
  • 8 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • Admin

Bilim insanları geri dönüşümlü, hormonal olmayan erkek doğum kontrolü için yeni hedef keşfetti

Anketler, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki erkeklerin çoğunun erkek doğum kontrol yöntemleri kullanmakla ilgilendiğini, ancak seçeneklerinin güvenilmez prezervatifler veya invazif vazektomilerle sınırlı kaldığını gösteriyor. Sperm üretimini, olgunlaşmasını veya döllenmesini engelleyen ilaçların geliştirilmesine yönelik son girişimler sınırlı başarıya ulaşmış, eksik koruma veya ciddi yan etkiler sağlamıştır.

Erkeklerde doğum kontrolüne yönelik yeni yaklaşımlara ihtiyaç var, ancak sperm gelişimi çok karmaşık olduğundan araştırmacılar sürecin güvenli ve etkili bir şekilde düzeltilebilecek kısımlarını belirlemekte zorlandılar.

Salk Enstitüsü'ndeki bilim insanları, sperm üretimini durdurmanın hem hormonal olmayan hem de geri döndürülebilir yeni bir yöntemini buldu. Ulusal Bilimler Akademisi Bildiriler Kitabı'nda yayınlanan çalışma, sperm üretimi sırasında gen ifadesinin düzenlenmesinde yeni bir protein kompleksinin rol oynadığını ortaya koyuyor.

Araştırmacılar, erkek fareleri HDAC (histon deasetilaz) inhibitörleri adı verilen mevcut bir ilaç sınıfıyla tedavi etmenin, bu protein kompleksinin işlevini kesintiye uğratabileceğini ve libidoyu etkilemeden doğurganlığı engelleyebileceğini gösteriyor.

Gen Ekspresyonu Laboratuvarı profesörü ve March of Dimes Moleküler ve Gelişim Biyolojisi Kürsüsü başkanı kıdemli yazar Ronald Evans, "Deneysel erkek doğum kontrol ilaçlarının çoğu, sperm üretimini engellemek için çekiç yaklaşımı kullanıyor, ancak bizimki çok daha ustaca" diyor. Salk. "Bu, onu umut verici bir terapötik yaklaşım haline getiriyor ve bunu yakında insan klinik deneyleri için geliştirme aşamasında görmeyi umuyoruz."

İnsan vücudu günde birkaç milyon yeni sperm üretir. Bunu yapmak için testislerdeki sperm kök hücreleri, spermatogenez adı verilen bir sürece sperme dönüşme zamanının geldiğini söyleyen bir sinyal gelene kadar sürekli olarak kendilerini daha fazla üretirler. Bu sinyal, A vitamininin bir ürünü olan retinoik asit formunda gelir. Retinoik asit darbeleri, hücrelerdeki retinoik asit reseptörlerine bağlanır ve sistem tam olarak doğru hizalandığında, bu, kök hücreleri dönüştüren karmaşık bir genetik programı başlatır. olgun sperm.

Salk bilim insanları bunun işe yaraması için retinoik asit reseptörlerinin SMRT (retinoid ve tiroid hormonu reseptörlerinin susturucu aracısı) adı verilen bir proteine bağlanması gerektiğini buldu. SMRT daha sonra HDAC'leri işe alır ve bu protein kompleksi, sperm üreten genlerin ifadesini senkronize etmeye devam eder.

Önceki gruplar, retinoik asidi veya reseptörünü doğrudan bloke ederek sperm üretimini durdurmaya çalıştı. Ancak retinoik asit çoklu organ sistemleri için önemlidir, bu nedenle vücutta kesintiye uğraması çeşitli yan etkilere yol açabilir; bu, daha önceki birçok çalışma ve denemenin geçerli bir ilaç üretmede başarısız olmasının bir nedenidir. Evans ve meslektaşları bunun yerine, daha hedefe yönelik bir etki yaratmak için retinoik asitin aşağısındaki moleküllerden birini modüle edip edemeyeceklerini sordular.

Araştırmacılar ilk olarak, daha önce laboratuvarda geliştirilen, SMRT proteininin mutasyona uğradığı ve artık retinoik asit reseptörlerine bağlanamadığı, genetiği değiştirilmiş bir fare hattına baktılar. Bu SMRT-retinoik asit reseptörü etkileşimi olmadan fareler olgun sperm üretemedi. Ancak normal testosteron seviyeleri ve yükselme davranışları sergilediler, bu da çiftleşme arzularının etkilenmediğini gösteriyor.

Bu genetik sonuçları farmakolojik müdahaleyle kopyalayıp kopyalamayacaklarını görmek için araştırmacılar normal fareleri, FDA'nın çığır açıcı statüsüne sahip bir oral HDAC inhibitörü olan MS-275 ile tedavi ettiler. İlaç, SMRT-retinoik asit reseptörü-HDAC kompleksinin aktivitesini bloke ederek, belirgin bir yan etki yaratmadan sperm üretimini başarıyla durdurdu.

Tedavi durdurulduktan sonra dikkat çekici başka bir şey daha oldu: Hapın bırakılmasından sonraki 60 gün içinde hayvanların doğurganlığı tamamen geri geldi ve sonraki tüm yavrular gelişimsel olarak sağlıklıydı.

Yazarlar, retinoik asitin aşağısındaki molekülleri engelleme stratejilerinin, bu tersine çevrilebilirliği sağlamanın anahtarı olduğunu söylüyor.

Retinoik asit ve sperm üreten genleri vals yapan iki dansçı gibi düşünün. Dansın işe yaraması için ritim ve adımlarının birbiriyle koordineli olması gerekir. Ancak genlerin bir adımı kaçırmasına neden olacak bir şeyi işin içine katarsanız, ikisi birdenbire senkronize olmaz ve dans bozulur. Bu durumda HDAC inhibitörü genlerin yanlış adım atmasına neden olarak sperm üretiminin dansını durdurur.

Ancak dansçı kendi ayakları üzerinde durabilir ve partneriyle aynı hizaya gelebilirse vals devam edebilir. Aynı şekilde yazarlar, HDAC inhibitörünün ortadan kaldırılmasının, sperm üreten genlerin retinoik asit darbeleriyle yeniden senkronize olmasına olanak sağladığını ve sperm üretimini istenildiği gibi yeniden başlattığını söylüyor.

Evans'ın laboratuvarında kıdemli bilim insanı olan ortak yazar Michael Downes, "Her şey zamanlamayla ilgili" diyor. "İlacı eklediğimizde kök hücrelerin retinoik asit darbeleriyle senkronizasyonu bozuluyor ve sperm üretimi duruyor, ancak ilacı bıraktığımız anda kök hücreler retinoik asitle ve sperm üretimiyle koordinasyonunu yeniden sağlayabiliyor." yeniden başlayacak."

Yazarlar ilacın sperm kök hücrelerine veya genomik bütünlüğüne zarar vermediğini söylüyor. İlaç mevcut olduğu sürece sperm kök hücreleri kök hücre olarak yenilenmeye devam etti ve ilaç daha sonra çıkarıldığında hücreler olgun sperme farklılaşma yeteneklerini yeniden kazanabildi.

"SMRT'yi keşfedip bu fare soyunu oluşturduğumuzda mutlaka erkek doğum kontrol yöntemleri geliştirmeyi düşünmüyorduk, ancak doğurganlıklarının kesintiye uğradığını gördüğümüzde bilimi takip edebildik ve potansiyel bir tedavi yöntemi keşfedebildik" diyor ilk yazar Suk- Hyun Hong, Evans'ın laboratuvarında kadrolu araştırmacı. "Bu, Salk'ın temel biyolojik araştırmasının nasıl büyük bir çeviri etkisine yol açabileceğinin harika bir örneği."

Kaynak: Medical Xpress

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.