Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkeklerin Kadınların Söylemesinden Bıktığı En Saçma 10 Söz


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Erkeklerin Kadınların Söylemesinden Bıktığı En Saçma 10 Söz

Büyüleyici bir soruyla karşılaştığımda popüler bir internet forumunda geziniyordum. Erkeklerin kadınlardan duymaktan nefret ettiği bir söz nedir? İşte erkeklerin cevapları için verdiği en çok oy alan cevaplar.

1. Devam Et, Ne İstersen Yap

Bir kullanıcı, "Bu ifade beni her zaman çok endişelendiriyor. Her zaman aynı şeyi yapamam ve bazen dışarı çıkıp arkadaşlarımla tek başıma eğlenmek zorunda kaldım.

Bunun neden her zaman bir tartışmaya dönüşmesi gerektiğini anlamıyorum. Kız arkadaşım, onunla evde kalmam için beni suçlamak için bu cümleyi kullanıyor. En kötüsüydü.”

AA16u7Co.img?w=768&h=432&m=6&x=558&y=208

2. İyiyim

Bir tanesi "I'm Fine benim en az sevdiğim İngilizce cümledir" diye itiraf etti. “İngilizce benim ikinci dilim olduğu için, bir kız iyi kelimesini kullandığında her şeyin yolunda olduğunu kastetmesini beklerdim.

Ancak, bir Amerikan Üniversitesine gidene kadar arkadaşlarım farkı açıkladı. Amerikalı kız arkadaşlarımın neden benden hep ayrıldığını anladım.”

3.K

"Böyle bir yanıt pasif-agresif olarak okunur. Hızlı yanıt vermek için "K" yazardım, ama sonra istediğini alamayınca yazan zehirli bir kız arkadaşım vardı, "diye itiraf etti bir başkası.

"İlk başta ne demek istediğini anlamadım ama sonra bir şeylerin ters gittiğini kabul etmediğim her seferinde bana bir tavır takınmaya başladı. Bir harf, birine bir şeylerin ters gittiğinin tüm göstergesi olmamalı.

4. Sanırım

Biri, "Evet ya da hayır sorusu sorduğumda basit bir yanıt bekliyorum," diye açıkladı. “Örneğin, arkadaşlarıma nerede yemek yemek istediklerini sorduğumda, soruma hep evet ya da hayır diye cevap veriyorlar.

Ancak kız arkadaşıma sorduğumda bir yere gitmek istemiyorsa söylemiyor. İlk çıkmaya başladığımızda çoğu yere cevaben "sanırım" dedi. Yine de, ilişkimizin üzerinden yaklaşık sekiz ay geçene kadar bunun onun istediği şey olmadığı anlamına geldiğini fark etmemiştim.”

5. Endişelenme

Birisi gönüllü olarak, "Birisi 'bunun için endişelenme' dediğinde her zaman endişelenirim. Yüksek kaygım var, bu yüzden ne zaman biri bunu söylese, olaydan sonra günlerce, hatta haftalarca aşırı analiz yapmak zorunda kalıyorum."

6. Beni Dinliyor Musunuz?

Bir tanesi, "Birisi bana bunu söylediğinde, vücudumdaki her bir kemik, tamamen dinlemiş olsam bile, bana hayır dememi söylüyor" diye itiraf etti.

"Kız arkadaşım, her zaman aktif bir dinleyici olmama rağmen, sanal olarak çalıştığımda veya rahatlamak için video oyunları oynadığımda bunu söylüyor."

7. Konuşmamız Gerekiyor

"Hiçbir erkeğin duymak istemediği dört kelime," diye itiraf etti biri. “Sohbetin gidebileceği pek çok farklı yol var; hiçbiri iyi değil

Popüler Okuma: Anneler İçin En İyi Motivasyonel Sesli Kitaplardan 12'si

Terk edilip edilmediğinizi, aldatıldığınızı, yalan söylerken mi yakalandığınızı veya bir şeylerden şüphelendiğini asla bilemezsiniz. Bu konuşmalardan hiçbir zaman olumlu bir şey almadım.”

8. Benimle Başa Çıkamadın

“Bu, kadınların erkekleri onlara bir şans vermeden yazmalarının bir yolu. Randevuya gitmek istemedikleri için bana bunu söyleyen birkaç kadınla flört ettim, ”diye paylaştı.

“Sana çıkma teklif ediyorsam, muhtemelen seninle uğraşmak istemiyorum; Seni dışarı çıkarıp iyi vakit geçirmek istiyorum. En azından bana bir şans ver.

9. Nasıl Hala Bekarsın?

"Nasıl hala bekarsın? Bunu duymak beni her zaman çok üzer. Bir kadının sevmekten mutlu olacağı türden bir erkek olmak için elimden geleni yapıyorum. Feminist ideallerimle ve kadınlara saygı duymakla gurur duyuyorum” diye itiraf etti biri.

“En iyi şansım olmadı ve bu denemediğim anlamına gelmez. Tanıştığım birçok kadın bana bunu söylüyor ve sonra benimle bir daha iletişime geçmiyor. Neden bekar olduğumu bilmiyorum ama bundan bir hafta sonra bana söylemeyeceğini biliyorum.

10. Erkek Ol

“Kadınların bana bunu söylemesinden nefret ediyorum. Pek çok kadın duygusal olarak uygun bir erkek istemekten ağlıyor ama sonra şikayet edip açıldıklarında bunun gibi şeyler söylüyor. Her nasılsa, savunmasızlığım bir erkek olarak sınıflandırmamı geçersiz kılıyor, ”diye yorumladı son bir kullanıcı.

Kadınların ağzından hangi ifadelerin hasta ve yorgun olduğuyla ilgili bu Reddit tartışmasını umarız beğenmişsinizdir. Bu makale internetten esinlenmiştir ve Annelik Yaşam Dengesi'nin görüş veya düşüncelerini yansıtması gerekmez.

Kaynak: Motherhood Life Balance

psychosis-388874.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.