Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 ifade canavarlarının burayı bastığını...kleo'nunda onlardan biri olduğunu biliyorum... insan ifadelerle bu kadar güzel anlaşır yaff... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 ifade canavarlarının burayı bastığını...kleo'nunda onlardan biri olduğunu biliyorum... insan ifadelerle bu kadar güzel anlaşır yaff... canavar olmadığımı biliyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 canavar olmadığımı biliyorum sen tatlı canavarsın yaff... üsttekinin şu sıralar birisine gıcığı olduğunu biliyorum... çaktırma kıs...benimde kıcığım tutuyor kendilerine....! Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 üstekinin çok bilmiş olduğunu biliyorum......... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 beni iyi tanıdığını biliyorum... :grin: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 sadece benım değil herkesin onu çok ama çok sevdiğini biliyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 yok ablacım ben biliyorum bazıları pek sevmiyor beni.. ama olsunn....siz varken ben onları takar mıyım hiçç.... çünkü onların sevmeme nedeni size gösterdiğim bu sevgi.... bıkmadan...usanmadan...ömür boyu kalbimde kalıcağını biliyorum... =) ve gerçekten içine sokarsın ya sevdiklerini...seni öyle sevdiğimi de biliyorum... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 kaynanam olduunu biliyorumm Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 damadım olduğunu biliyorum... Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 hala bilmediğim çok şey olduğunu biliyorum...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.