Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 18 yıl ifade canavarlarının burayı bastığını...kleo'nunda onlardan biri olduğunu biliyorum... insan ifadelerle bu kadar güzel anlaşır yaff...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl ifade canavarlarının burayı bastığını...kleo'nunda onlardan biri olduğunu biliyorum... insan ifadelerle bu kadar güzel anlaşır yaff... canavar olmadığımı biliyorum
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 18 yıl canavar olmadığımı biliyorum sen tatlı canavarsın yaff... üsttekinin şu sıralar birisine gıcığı olduğunu biliyorum... çaktırma kıs...benimde kıcığım tutuyor kendilerine....!
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 18 yıl sadece benım değil herkesin onu çok ama çok sevdiğini biliyorum
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 18 yıl yok ablacım ben biliyorum bazıları pek sevmiyor beni.. ama olsunn....siz varken ben onları takar mıyım hiçç.... çünkü onların sevmeme nedeni size gösterdiğim bu sevgi.... bıkmadan...usanmadan...ömür boyu kalbimde kalıcağını biliyorum... =) ve gerçekten içine sokarsın ya sevdiklerini...seni öyle sevdiğimi de biliyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.