Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl bu topiği açana en az sizin kadar gıcık oldum çok sinirli... çok öfkeli biri olduunu biliyorum
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl bu topiği açana en az sizin kadar gıcık oldum artık bişey biliyom ... diğer kızlar gibi sana gıcık olduğumu biliyorum
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl artık bişey biliyom ... diğer kızlar gibi sana gıcık olduğumu biliyorum öylemi..????
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Bende bilmiorum ögreniris zamanla daha ne kadar zaman gerekiyor ben hala bişey bilmiyom Formda İşinin ehli olduğunu biliyorum sende farklı bişeyler olduğunu biliyorum
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl bildiğim şeyler de var tabii Sigara kullanıyo ve bir beşiktaş taraftarı olduğunu biliyomm
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl merakım yoktu sadece bakınca avatarının olmadığını farkettim ama şimdi olmuş biliyorum
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl merakım yoktu sadece bakınca avatarının olmadığını farkettim ama şimdi olmuş biliyorum ay aman korktum avatar resmin çok ürkütücü
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl 26 Nisanda yapılacak olan Türkiye Kupası MaÇında Takımını Malup Ediceğimizii Biliyommm :P
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl bende biliyorum artık Çok Şeker oluğunu biliyom Yazılarınıda ailecek takip ettiğmizii biliyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.