Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2023 2 yıl Admin 50 yaşındaki Jennifer Garner, Bunun Aldığı En İyi Cilt Bakımı Tavsiyesi Olduğunu Söyledi Jennifer Garner, Prevention'a şimdiye kadar aldığı en iyi cilt bakımı tavsiyesini anlatıyor. 50 yaşındaki annesi ve Doris Day, M.D. Garner, "50'li yaşlarınızda, 20'li yaşlarınızdaki güneş kreminden daha iyi bir şey olamaz" diyor. Jennifer Garner'ın cilt bakımı rutini etkilemekten asla geri kalmıyor. İster en son kırmızı halı görünümü sırasında göz kamaştırıcı olun, ister Instagram'da bir kutu atlama antrenmanını yok edin, yıldız içten dışa parlıyor. Sahip olunması gereken güzellik ürünleri konusunda uzun süredir açık sözlü olsa da, şimdi şimdiye kadar aldığı en iyi cilt bakımı tavsiyesini paylaşıyor ve içgörüler hayal kırıklığına uğratmıyor. 50 yaşındaki, zihnine ve vücuduna nasıl bakacağını biliyor ve bizim için şükürler olsun ki, bu kadar parlak sonuçlara nasıl ulaştığını duyurmaya hazır. Dolgun bir cilt için en iyi göz kremini, en sevdiği nemlendiriciyi ve çok daha fazlasını lanse etti. Şimdi yıldız, Prevention'a oyunun kurallarını tamamen değiştiren iki cilt bakımı tavsiyesi veriyor. “50'li yaşlarınızda, 20'li yaşlarınızdaki güneş kreminden daha iyi bir şey olamaz” diyor. Doris Day, M.D., kendisi ve Garner Neutrogena ile bir etkinlik yaparken tek satırlık teklifte bulundu ve bu ifade onda yankı uyandırdı. “Şimdiye kadar konuşulan en doğru şey bu. Erken yaşlarda güneş kremi kullandım ve gençken güneşten uzak durdum çünkü her zaman tiyatrodaydım. Ancak bu onun tek tavsiyesi değil. Garner'ın annesiyle ilişkisi her zaman içimizi ısıtır ve Adam Projesi yıldızı, annesinin ona büyürken bugün yanında taşıdığı bazı öğütler verdiğini söylüyor. Garner, "Annemi tanıyorsanız, onun bir cilt bakımı ustası olmadığını da bilirsiniz - ama bana çok erken bir zamanda yüzünüzün [göğsünüze] kadar gittiğini söyledi," diyor. "Öyleyse savurganlıktan korkmayacağınız cilt bakım ürünleri satın alın." Ama bu tam olarak ne anlama geliyor? Garner, tavsiyeyi şu şekilde yorumladığını söylüyor: "[Üzerine] zar zor vuracak kadar süslü bir şey almayın. Nemliliği her an teninizde hissetmek istiyorsunuz. O yüzden gün içinde hangi ürünleri sürüyorsam boynuma ve dekolteme sürüyorum. Yani yüzüme, boynuma ve dekolteme uyguladığım aynı retinol pro+. Ayrıca yıl boyunca güneş kremi ile yemin ettiğini söylüyor (ki dermatologlar da tavsiye ediyor!). Ürünler söz konusu olduğunda, en iyi retinol ve en iyi nemlendirici serumlar arasında gidip gelen rutininde gerçekten ustalaştı (Neutrogena elçisi, her iki ürün türü için de markanın üzerine yemin ediyor). Bizim gibi Garner ışıltısına sahip olmak istiyorsanız, aşağıda onun sahip olunması gereken güzellik seçimlerinden bazılarını satın alın. Kaynak: Woman's Day
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.