Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 eet adminlere soruyorum özel mesajlar okunuyor mu?
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 eet adminlere soruyorum özel mesajlar okunuyor mu? Hayırdır bişilermi çeviriyon blader birde runner.. Sanırm okumuyorlar.. Savcılıktan izin almamaları lazım yada mahkeme kararı.. Şaka bir tarafa, bu konu ile ilgili konuşmuştuk bir ara, ömlerimiz özelmiş okunmuyormuş öle biliyorum.. Tabi yetkililer yazarsa daha iyi olur..
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Admin Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Sayın ßL@D€-RUNN€R, Öncelikle Üslubunuzu yani soru sorma üslubunuzu biraz düzeltirseniz her sorunuza cevap verilir... Saygılar...
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Hayırdır bişilermi çeviriyon blader birde runner..Sanırm okumuyorlar.. Savcılıktan izin almamaları lazım yada mahkeme kararı.. Şaka bir tarafa, bu konu ile ilgili konuşmuştuk bir ara, ömlerimiz özelmiş okunmuyormuş öle biliyorum.. Tabi yetkililer yazarsa daha iyi olur.. saol kralx eet bi ara konuşulanları okudum ama gene de adminden belki de bi kez daha mı bilemem ama duymalk iyi olur.. bi işler karıştırmaya gelince o beni ilgilendirir yanlış bişi yapsam nettede olsa konuşamam ben Sayın ßL@D€-RUNN€R,Öncelikle Üslubunuzu yani soru sorma üslubunuzu biraz düzeltirseniz her sorunuza cevap verilir... Saygılar... al işte adminden de fırça yedik sonunda bu da oldu peki.. sayın admin birbirimize yolladığımız özel mesajlar okunuyormu? cevap verirseniz memnun olurum...
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Admin Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Fırça değil sadece üslup güzel olursa konuşmada yararlı olur ÖM mesajlar kesinlikle okunmaz ama dikkat edin eğer birisi özel mesajı bize forward (kendine gönderilen öm bize yönlendirirse) ederse ve içeriğinde tehlikeli şeyler bulunuyorsa o özel mesajı aslı ile karşılaştırarak işlem yaparız (sadece doğru olup olmadığını kontrol için)... Bunun dışında ÖM mesajlara kimse ulaşamaz.... Saygılar
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 çok saolun cevap verdiğiniz için
Önerilen İletiler