Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Kızın taktiği çok komik.. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 hackleyememiş ama zip dosyası mantıklı erkekler bunu yerler Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 hackleyememiş ama zip dosyası mantıklı erkekler bunu yerler hayır mantıksız çünkü yedirmeye çalıştığı exe uzantılı ama bir resmin içine trojanı gömseydi natalide jpeg diye tıklardı ve şifreler baybay derdi o yüzden tanımadığınız kişileden dosya alışverişi yaparken dikkatli olamak lazım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 O kişi ben deilim dikkatini sündürürüm Almam ben tanımadıklarımdan dosya Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 O kişi ben deilim dikkatini sündürürüm Almam ben tanımadıklarımdan dosya her kimse işte ayrıca dikkatini sündürürüm de ne demek oluyor Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Bu msn hack bu forumdan biri tarafından yapılmış diil. İsteyene 100 den fazla link vereyim çoğu forumda bu konu mevcut. Ne hacklemeye çalışan ne de hacklenmeye çalışılan bu forumdan diil onu belirtmekte fayda var bu yüzden birbirinizi suçlayıp dikkatlerinizi sündürmeyin Saygılar. Evet sündürmeyelim Erbay, anladın sen Alıntı
Φ ferdelance10 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Hadi bi yararım olsun paRi.. Sündürmek:Bir şeyi çekerek uzatmak,esnetmek. Ama . "O kişi ben deilim dikkatini sündürürüm" pekh olmamış mı ne bu cümle içinde nese yaaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Allah'ım ya cümleme takılmışlar dikkatini sündürmek: dikkatini çekmek, kapiş ? ( Cümlelerime fazla takılmayın siz ) Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Allah'ım ya cümleme takılmışlar dikkatini sündürmek: dikkatini çekmek, kapiş ? ( Cümlelerime fazla takılmayın siz ) başka anlamlara kayıyorda ondan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Ben hala cansunun cümlelerine takılmış durumdayım gözüm başka bişi görmüor. Tüü Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ee bişe anlamadım ben Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sedoş Anlama kıs boşver Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.