Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak Admin Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ocak Kışın ortasında Yeni Zelanda'da küçük plastik kubbede kalmak için 250 dolar ödedim. Donacağımı sandım ama sabaha kadar ayrılmak istemedim. Kış aylarında Yeni Zelanda'yı ziyaret ettim ve ülkenin güney adasındaki jeodezik bir kubbede kaldım. 430 metrekarelik küçücük evde gecemi titreyerek geçireceğimden korktum. Ancak lüks olanakları ve gazlı şöminesi beni asla ayrılmak istemediğime ikna etti. Yeni Zelanda, tanık olduğum en nefes kesici doğaya ev sahipliği yapıyor. Haziran ayında gittiğimde doğal olarak ülkenin göz alıcı dağlarının, yemyeşil ormanlarının ve kristal sularının her anına dalmak istedim. Ve yılın bu zamanında Yeni Zelanda'da kış olmasına rağmen, memleketim Denver, Colorado'dan ayrılmaya ve dış mekanla sorunsuz bir şekilde bağlantılı bir konaklama yeri rezervasyonu yaparak ülkenin manzaralarını keşfetmeye can atıyordum. Yalnızca jeodezik kubbeleri kiralayan tesiste altı kubbe ve Hawea Gölü'nün kenarında ortak bir kır evi bulunuyor. Kaynak: Insider Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın