Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kadın, Birinin Swinger (Eşlerini Paylaşanlar) Olduğunu Nasıl Anlayacağına Dair İşaretler Paylaşıyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kadın, Birinin Swinger (Eşlerini Paylaşanlar) Olduğunu Nasıl Anlayacağına Dair İşaretler Paylaşıyor

Bazı efsanelerin doğru olduğu ortaya çıktı!

AA15MjwR.img?w=768&h=513&m=6

Bir eş değiştireni nasıl fark edeceğinizi hiç merak ettiyseniz, @edenpineapplewife size yardımcı oldu. O ve kocası eş değiştirenler ve insanlara sallanan başkalarını nasıl fark edeceklerini anlatan bir video paylaştı.

Altyazısında, "Birinin tek eşli olmadığı nasıl anlaşılır! Bunlar doğru olan "mitler". Video kısa olsa da, bu gerçek "mitlerden" birkaçını ele alıyor ve hatta anlamlarını Google'da araştırmamıza neden olan bazı terimler kullanıyor.

Ananaslar, siyah alyanslar ve halhallar, birinin swinger olabileceğine dair işaretlerdir. Ve o konuya girmek istemediği için Google'da 'Maça Kızı'nı aramak zorunda kaldık. Yorum yapanların kullandığı ve bakmamız gereken başka terimler de vardı. Sanki bambaşka bir dünya!

Yorumlar her yerdeydi. Bazıları iyiydi, bazıları değildi. @sakharrisfineart, "Ahlaka ne oldu?" diye sordu. Eden, "Ahlak özneldir. İyi bir insan olmak için yaşadığım kendi ahlak kurallarım var ve başkalarını yargılamamak bunlardan biri." Ah! @Tony Geigel, "Nasıl eş değiştiren olabiliriz?" diye sorduğunda biraz rehberliğe ihtiyacı vardı. AB ile @Get Social mutlu değildi, "Siyah bir alyans takıyorum, bu yüzden artık eş değiştiren biriyim. Mmmhhh ilginç."

@berniemcgriff, ananas efsanesine açıklık getirdi, "Ananas amblemi aynı zamanda bir vanilya dekorasyonudur; ters evet, dik kullanım dikkatli olun!" @ savedbygrace1234, "Ateşli bir eş misiniz?" diye sormak istedi. Eden, "Değilim. Ben aslında bir guguk kuşuyum" diye yanıtladı. Aramamız gereken terimlerden biri de buydu. İnsanların evli hayatlarını nasıl yaşamayı seçtiklerini görmek her zaman ilginç olmuştur.

Kaynak: PairedLife

dance-1940245.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.