Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkeklerin Kadınlar Hakkında Asla Anlamayacaklarını İtiraf Ettikleri 10 Şey


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Erkeklerin Kadınlar Hakkında Asla Anlamayacaklarını İtiraf Ettikleri 10 Şey

Geçenlerde en sevdiğim internet forumunda gezinirken "Reddit'in erkekleri, kadınlar hakkında asla anlayamayacağınız bir şey nedir?" sorusuyla karşılaştım. İşte en çok oy alan yanıtlar.

man-2933984.jpg

1. Sihirli Havlu Baş Sargısını Nasıl Yaparlar?

Oylanan bir numaralı yanıtta, "Nasıl duştan çıkıp havluyla başlarına o tuhaf şeyi yapıyorlar, sonra birden kafalarında bu anıt var" yazıyordu. Bir diğeri, uzun saçlı erkekler tarafından iyi karşılanan, bilmediklerini ve minnettar olduklarını iddia eden adım adım talimatlar verdi.

2. Neden Ayakları Hep Üşür?

Bir kişi, "Ayakları nasıl hep bu kadar soğuk?" diye sordu. Bir diğeri ise “Sadece ayaklar değil… Eşimin elleri ve burnu da çoğu zaman aynı ısıda oluyor” dedi. Sonunda bir kadın, "Dinle, öyleler ve onları ısıtmanın bir yolu yok" dedi.

3. Hiçbir Şey Düşünmediğimizi Neden Kabullenemiyorlar?

Bir kullanıcı, "Bana ne düşündüğünü sorduğunda ve ben hiçbir şey söylemediğimde, neden bana inanmıyor?" Bir saniye ekledi, “Ayrıca bunun üzerine 'Bu kadar mesafelisin, niye sinirleniyorsun/Neye sinirleniyorsun?

"Hiçbir şey, sadece hiçbir şey düşünmüyorum. Ben sadece varım ama sustuğum ve mimik yapmadığım için rahatsız olduğumu düşünüyorsunuz. Onların zihniyeti, bütün gün takıntı yapıp düşünmek şeklinde, bu yüzden biz de yapmalıyız.

4. Sihirli Bir Şekilde Nesnelerin Görünmesini Nasıl Sağlarlar?

Bir tanesi, "15 dakika boyunca aramak için harcadığım şeyleri nasıl sihirli bir şekilde önlerinde gösterebiliyorlar?" diye sordu. Bir diğeri, "Bir keresinde karıma 'Bebeğim gördün mü...' diye sordum ve ben daha aradığımı bitiremeden, "Komodinle duvar arasında" dedi.

“Ona söylemeden önce cüzdanımı aradığımı biliyordu ve komodinin arkasına düşmüştü, büyücülük.

5. Duş Suyu Sıcaklığı Neden Ağrıya Neden Olmalı?

“Duş sıcaklığı. Bu Mordor suyunun nesi var? Neden arınmış hissetmek için acıyı hissetmek zorundasın?” Biri sordu. Birkaç kişi, kadınların "çok iyi yanan" duşları sevdiğini kabul etti.

6. Neden Çözüm İstemeden Şikayet Ediyorlar?

“Karşılaştıkları sorunları ve sorunları gündeme getirecek bir karım ve iki kızım var. Ancak bu sorunların nasıl çözüleceğinin tartışılmasını istemediklerini hala tam olarak öğrenmiş değilim” diyen biri itirafta bulundu.

Bir saniye, "Bir arkadaşım oldukça yoğun bir şey olduğunda, 'Yardım etmemi mi yoksa sadece dinlememi mi istersin?' diye sordu ve bunun çok düşünceli olduğunu düşündüm. Bu yüzden bazen yardım kısmına geçmeye hazır olmamız için önce dinlemenin gelmesi gerekir."

7. Anneleriyle Saatlerce Nasıl Konuşurlar?

“Annenle haftada birkaç saat telefonda nasıl konuşabilirsin. Babam, kendisi için Amazon'da bir şey sipariş etmem gerektiğinde beni arar ve hepsi bu, ”diye paylaştı. Bir başkası, "Yetişkin bir erkek olarak her zaman ailemle konuşurum. Buna normal insan bağı denir.

8. Nasıl Her Zaman Bu Kadar Güzel Kokarlar?

Bir kişi, “Nasıl her zaman bu kadar güzel kokuyorlar? Ne gibi?" Bir kadın, "Egzersizden, taşrada çalıştıktan veya balıkların içini boşalttıktan sonra güzel kokmadığıma söz veriyorum. Kadınlar da tıpkı erkekler gibi rütbe alabilirler.”

9. Neden Bu Kadar Çok Yastığa İhtiyaçları Var?

"Neden bu kadar çok yastığa ihtiyaçları var?" diye sordu. Birçoğu, kadınların bir yastık dağı fenomeni olduğu konusunda hemfikirdir. Ancak birisi, "Birkaç gece üst üste yanlış uyuyan orta yaşlı bir adamdan geldiğime göre, çok sayıda kaliteli yastığa sahip olmanın değerini öğrenmeye başlıyorum."

10. Neden Çılgınlık Davranışına Girerler?

Bir adam sordu, "Çılgın davranış. Neden şikayet etmek için aktif olarak hor gördüğün diğer kadınları etrafında tutuyorsun? Sonunda birisi, "Sanırım çoğu zaman sevmedikleri diğer arkadaşlarıyla arkadaş olmaları. bilmiyorum ama Nefret ettiğim insanları ekerim.”

Ne düşünüyorsun? Reddit bunu doğru anladı mı yoksa hedefi mi kaçırdılar? Bu makale internetten esinlenmiştir ve Annelik Yaşam Dengesi'nin görüş veya düşüncelerini yansıtması gerekmez.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.