Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2022 Admin Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2022 Kadın Kendi Arabasını Şarj Etmek İçin Tesla'nın Şarj Kablosunu Çıkarıyor - Yakın Zamanda Bunları Çok Göreceğiz Hissine Kapılıyorum Elektrikli bir arabam yok (henüz) ve esas olarak, yol gezilerine çıkarken şarj istasyonları bulma konusunda endişelendiğim için. Bununla birlikte, California'da yaşarken, Vali Newsom'un kısa süre önce "eyaleti iklim değişikliğine neden olan fosil yakıtlara olan bağımlılığından agresif bir şekilde uzaklaştıracak ve aynı zamanda istihdam yaratacak ve istihdam yaratacak" bir yasa tasarısını imzalamasından bu yana sonunda hepimizin elektrikli araba kullanacağımızın farkındayım. ekonomik büyümeyi teşvik ediyor - tüm yeni binek araçlarının 2035 yılına kadar sıfır emisyonlu satışını ve ulaşım sektöründen kaynaklanan zararlı emisyonları ortadan kaldırmak için ek önlemler almasını gerektiren bir yürütme emri çıkardı.” Emisyonlarımızı azaltma ve fosil yakıtlara güvenme fikrini seviyorum, bu yüzden tamamen bundan yanayım ama yerel NextDoor sayfamızda bir yazı okuduktan sonra, yeni bir tür korkunç davranış potansiyelinin farkına vardım. her türlü tartışmaya yol açacağı kesindir. Alışveriş yaparken bir şarj istasyonunda elektrikli arabanızı şarj ettiğinizi ve birisinin kendi arabasını şarj etmek için kabloyu çektiğini hayal edin. Birkaç gün önce NextDoor'da "İnanılmaz!!!" başlığıyla bir video paylaşan birinin başına gelen de buydu. Ben Kohl's'tayken, bu bayan şarj kablosunu arabamdan çıkardı ve arabasına taktı. O çok 🤬 kaba!” Bu ilk kez olmuyor. 2020'de başka bir kadının aynı şeyi yaptığı bir video viral oldu: İşte olayı açıkça gösteren video: Bu videoyu yayınlayan kişiye göre: "Kadın, Blackhawk Plaza, Danville, CA, 12 Ocak 2020'de kendi EV'si için Tesla Model 3'ten şarj cihazını çıkarıyor. Yalnızca 15 dakika şarj olmuş Tesla Model 3'ten şarj cihazını alıyor. Hoş değil bayan! Tesla Cam Sentry'e yakalandı! (Bencilliğini sergilerken iki genç kızı ve kocası izliyorlardı. Videoda aileyi göstermiyorum.) Şarj kablosuna kilitlenmeyen Tesla şarj adaptörünü kullanıyordum. Benimkine gelmeden önce başka bir arabanın fişini sallamayı denedi. Bu bölgedeki insanların büyük çoğunluğu çok kibar. Bayan Unplug değil!” Şimdi, her iki durumda da, eğer birisi arabasını saatlerce şarj ediyorsa ve aküsü tamamen doluysa, o zaman başka birinin şarj cihazını çıkarmasını anlayabilirim. Tesla'ların aracın dışında birinin aracın tamamen şarj olup olmadığını görebileceği bir tür gösterge var mı? Cevabınız evet ise, o zaman bu kadınların yaptığının iyi olduğunu düşünüyorum, tıpkı bir çamaşırhaneye gittiğinizde veya bir yolcu gemisinde çamaşır yıkarken birinin çamaşırlarını makinede veya kurutucuda bittikten sonra çok uzun süre bırakması gibi. Bir sonraki kişinin, diğer kişinin çamaşırlarını bir sepete koyması adildir, böylece diğer herkesi kendi çamaşırlarını yapmaktan alıkoymaz. Bununla birlikte, arabanın tamamen şarj olduğunu söylemenin bir yolu yoksa, eminim çoğu insan aynı fikirde olacağından, bu eylemler düpedüz kaba. Ayrıca, bir yere gitmeniz gerektiğini ve arabanızın şarjının tamamen dolu olduğunu düşündüğünüzü ve dışarı çıkıp şarjının olmadığını anladığınızı hayal edin. Çocuklarımı almak gibi önemli bir şey yapmam gerekseydi, oldukça buğulanırdım. Kesin olan bir şey var: Tesla'nın siz arabanızda değilken böyle videolar kaydedebilmesi çok güzel. Ve umarım bu kötü davranışlar için caydırıcıdır çünkü bunu yaptığı için kim videoya yakalanmak (ve sonra viral olmak!) ister? Kaynak: Jonnnjet.com
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın