Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Kocası, Karısının Peruk Olarak Takabilmesi İçin Uzun Saçlarını Kestiriyor

Arena Media Brands, LLC ve bu web sitesinin ilgili içerik sağlayıcıları, bu web sitesindeki ürün ve hizmetlere yönelik bazı bağlantılar için tazminat alabilir.

Hiç kız arkadaşlarınızla oturup eşlerinin onlar için yaptığı en eşsiz şeyin ne olduğunu sordunuz mu? Ya da onlar için yaptıkları en eşsiz şey neydi? Sanırım hepimiz, herhangi bir ilişkide uzun ömürlülük söz konusu olduğunda, devreye giren bazı proaktif düşüncelilik (karşılıklı olarak) olması gerektiği konusunda hemfikir olabiliriz - ve fikir ne kadar yaratıcı olursa o kadar iyidir.

@janet_dbb ve sevgilisi arasında paylaşılan sevgiye gelince, itiraf etmeliyim ki ilişkiler üzerine çok yazı yazmış olmama rağmen, bunu yaptığım onca yıl boyunca, bunu hiç görmemiştim. Daha önce de bu şekilde yapılan sevgi ifadesi. Ya siz?

Gittiğiniz her yerde her zaman yanınızda olan erkeğiniz hakkında konuşun.

Sayfasını gerçekten kaydırırsanız, herhangi bir sağlık sorunu olduğu izlenimine kapılmıyorum (çok şükür). Bu yüzden, kocasının bunu, kendi özel saç stili söz konusu olduğunda yeni bir şeyler denemeye hazır olması ve peruk hayranı olduğu için saçını ona vermeye karar vermesi dışında başka bir nedenle yaptığını düşünmüyorum. kendi buklelerini gösteren birini özelleştirebilir.

hmph. Dışarıda olduklarını, birinin saçı için ona iltifat ettiğini ve onun, “Teşekkürler. Aslında bu kocamın saçı ”ve insanlar nasıl cevap vereceklerini tam olarak bilmiyorlar. ÇOK KOMİK.

Her neyse, yerel bir mağazadan öylece alamayacağınız bir şeyi yaptıkları için bugün kesinlikle ödülü kazanıyorlar. Daha önce bahsettiğim tüm kutuları kesinlikle işaretledi. İşte size daha uzun yıllar yaratıcı ifade için!

Kaynak: Bellatory

man-6980940.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.