Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İşte sevgiyi ve tutkuyu devam ettirmenin 4 yolu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

İlişkinizi Son Derece Ateşli Tutmanın 4 Güzel Yolu

AA15viet.img?w=710&h=354&m=6

Pek çok insan, ilişkileri zamanla ilerledikçe bir şekilde hayal kırıklığına uğrayacaklarına veya işlerin tamamen sıkıcı olacağına inanıyor. Kaçınılmaz geliyor, bu yüzden onu kabul etmemiz gerektiğini düşünüyoruz.

Yanlış. Bunların hepsi olacak ama anlamanız gereken şeyler var: Tutumunuz, beklentileriniz ve alıştığınız konuşma ve eşinizle birlikte olma biçimleriniz, ilişkinizde tutku ve kıvılcımın devam edip etmeyeceği üzerinde büyük bir etkiye sahip.

Sadece denerseniz, partnerinizle paylaştığınız tutku ve zevk büyümeye ve gelişmeye devam edebilir. Hem sizin hem de eşinizin ne istediğine bağlı kalırsanız, daha mutlu olacak ve daha iyi hissedeceksiniz.

Son zamanlarda yapılan bir çalışmada, psikologlar uzun süreli ilişki yaşayan çiftlere cinsel açıdan ne kadar tatmin olduklarını ve tutkuyu canlı tutmak için ne yapmaları gerektiğini ölçmek için sorular sordu.

Cinsel olarak tatmin olan çiftler, sık sık seks yaptıklarını ve ilişkide genel bir duygusal yakınlık hissi olduğunu bildirdiler.

Ne istediğinize ve eşinizin ne istediğine açık ve duyarlı kaldığınızda, cinsel tatminin yüksek olma olasılığı daha yüksektir ve bu şekilde kalır.

İyi haber şu ki, ilişkinizde daha fazla cinsel ve duygusal doyum yaratmak için yapabileceğiniz çok şey var.

İşte sevgiyi ve tutkuyu devam ettirmenin 4 yolu.

1. Tutkuyu engelleyen engelleri kaldırın.

İstediğin herhangi bir şeyden daha fazlasını getirmek için yolu açmalısın.

Genellikle ilişkide yakınlık ve tutku eksikliğinin bir engelin varlığına işaret ettiği durumdur. Bu engel, bastırılmış kızgınlık, iyileştirilmesi gereken eski duygusal yaralar veya geçmişteki acı verici ilişkilerden gelen yük olabilir.

Tutkunun önündeki engelleri bulmak için önce kendi düşüncelerine ve eylemlerine bak. Seni değiştirme gücün var! İlişki doyumunun önünde duran içinizde neyin aktif olduğunu fark edin.

Unutmayın, bulduğunuz engeller doğrudan seksle ilgili olmayabilir, ancak eşinize karşı geri çekilmenize veya ona kapanmanıza neden oluyorsa, önünüzde duruyorlardır.

2. Keyfi bir öncelik haline getirin.

Pek çoğumuz sürekli meşgul ve bitkin durumdayız. Arıza süremiz olduğunda, cazibemiz çevrimiçi olarak veya televizyon izleyerek "sakınmak"tır. Sizin için gerçek zevkin ne olduğunu yeniden keşfedin ve sonra bunu bir öncelik haline getirin.

Dikkatinizi belirli bir aktivitenin size nasıl hissettirdiğine odaklamak ve neyin iyi hissettirdiğini (ve neyin gerçekten iyi hissettirdiğini) bulmak sadece birkaç dakikanızı alır!

3. Neyi sevdiğinizi bilin.

Bir zevk avına çıkarken, kendinize neyi sevdiğinizi bilecek kadar bencil olmanın sorun olmadığını hatırlatın. Bu bilgiyi partnerinizle paylaştığınızda, bu ilişkinizi derinleştirecek ve memnuniyeti artıracaktır.

Partnerinizin gerçekten neyi sevdiğini dinlediğinizde ve denediğinizde, bu tutkunuzu daha da artırır!

4. Sadece taze tutun.

Ve onu taze tutmak gerçekten de bununla ilgili. Bir kitapta ya da dergide okuduğunuz cinsel pozisyonları tekrarlamak zorunda değilsiniz ve canlandırma yapmak zorunda değilsiniz.

Onu taze tutmak, tamamen yeni deneyimlere açık kalmak ve yakınlığı ve ilişkinizi tadına varılacak bir macera olarak görmekle ilgilidir.

Kaynak: YourTango

love-1075476.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.