Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Arkadaşlarım bilirler forumda...Herkese içten ve arkadaşça yaklaşırım...Bu yüsden tanıdık gelmiş olabilirm.. Benim bi kankim var kiiiii Dostlar başına Sende sağol arkadaşım umarımkeyifli zamanlar geçirirsin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 iki kişinin bildiği sır değildir... ama sen bana güven benden sır çıkmaz.... nataliaaaaaa nerdesiiiiin.... Ne Sır ve güven kelimelerini bir arada kullandın sen inanamıorum seni şimdiden hınzır ilan ettim....natali de kim.... bana ne yapacaksınız.... Seni önce lime lime doğrıycas.. Soracıma kazana atıp.. natalia benim sırdaşlarımdan ondanda sır çıkmaz ona söyliycektim senin maydanoz olduğunu.... biz sana bişi yapmıcaz sen bize yapıcan foruma yeni geldiğin için...mesela lahmacun yap içinde maydanoz olmasın.... Sırdaşın fln değilim.. Elini veren kolunu alamaz be senden.. Hoşgeldin bu arada Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 ahanda geldi ayaklı gazete... Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Ne Sır ve güven kelimelerini bir arada kullandın sen inanamıorum Seni önce lime lime doğrıycas.. Soracıma kazana atıp.. Sırdaşın fln değilim.. Elini veren kolunu alamaz be senden.. Hoşgeldin bu arada hoşbuldum ....buldum bulmasınada kafam çok karıştı.....erbay.... sen .....kanki .....nasıl yani.....neyse ben ilk günden ben olmayayım...anlayacağım günlere bırakayım.... Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 ahanda geldi ayaklı gazete... abi anlamadım ben de seni ....hem çağırıyon hem ne diyon yaaaaaaaaa.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Sensin ayaklı gazete.. Kes konuşmuorum ben senle Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 bizim buralarda çok gezene derler ....hayvan kısmısını bilemeycem...seni sevdim bak ...beni en çok sen aramışsın....sen dosttan anlıyon ben dosttan anlıyorum demek....o zaman senden iyi dost olur zilli terlik seni... sizin oralarda çok gezene derler...doğru derler...fazlasıyla gezmeyi sefiorum.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 naty bişelr hıssedıyom hade bakalım hayırlısı Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 naty bişelr hıssedıyom hade bakalım hayırlısı birde ben anlayabilsem ne olduğunu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 naty bişelr hıssedıyom hade bakalım hayırlısı Ne gibi Alıntı
Φ 16yıldız Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 heeyt açılın Malkoçoğlu geldi.Bırakın kızı karışmam ha erkekseniz teker teker gelin. Yedirmem size maydonozu. geçerken uğradım da ! Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Hoşgeldin maydanozz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.