İçeriğe atla
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1 günde 8 estetik ameliyattan sonra cinsel hayatım kurtuldu - şimdi ışıkları açık bırakıyorum

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

1 günde 8 estetik ameliyattan sonra cinsel hayatım kurtuldu - şimdi ışıkları açık bırakıyorum

Zevk ve acı arasındaki ince çizgidir.

Tek bir günde sekiz sancılı estetik ameliyat geçiren bir model, şu anda hayatının en ateşli seksini yaşadığını ve hatta kirlenip kirlendiğinde ışıkları bile açık bıraktığını söylüyor.

Jenny Miranda, yalnızca karanlıkta sevişmesine neden olan zayıflatıcı güvensizliklerden muzdarip olduktan sonra bu ayın başlarında bıçak altına yattı.

İtalyan güzeli tek bir gün içinde burun estetiği, Brezilya poposu kaldırma, 360 derece HD liposuction ve bacaklarını ve kollarını sıkılaştırma ameliyatları oldu.

Şimdi, Miranda her zamankinden daha seksi hissettiğini söylüyor ve hareketli nişanlısı yatak odasında bunun meyvelerini topluyor.

Miranda, NeedToKnow.online'a "Artık seks yaparken ışıkları kapatmıyorum - her zamankinden daha iyi hissediyorum" dedi. "Sadece ikimiz olduğumuzda, ne kadar hafif olursa o kadar iyi!"

Instagram'da yarım milyondan fazla takipçiye sahip olan etkileyici, cömert ganimetiyle övünerek şöyle dedi: "Çok güzel!"

AA15C2wC.img?w=768&h=768&m=6&x=384&y=238

Miranda kendini her zamankinden daha seksi hissettiğini söylüyor ve hareketli nişanlısı Fábio Gontijo yatak odasında bunun meyvelerini topluyor.

AA15BWre.img?w=576&h=1023&m=6&x=201&y=14

İtalyan güzeli tek bir gün içinde burun estetiği, Brezilya poposu kaldırma, 360 derece HD liposuction ve bacaklarını ve kollarını sıkılaştırma ameliyatları oldu.

AA15BLVI.img?w=768&h=763&m=6&x=41&y=249&

Miranda'nın burun estetiği öncesi ve sonrası fotoğrafları. Güzel, özgüveninin büyük ölçüde arttığını söylüyor.

Nişanlısı ve diğer sosyal medya yıldızı Fábio Gontijo, kendi Instagram sayfasında güzelliği hakkında övünerek, ameliyatların sevgilisinin başına gelen en iyi şey olduğuna inanıyor.

Hatta bir çırpıda, yüzünde bir gülümsemeyle Miranda'nın büyük ganimetine iğne batırıyormuş gibi yaptığını bile gösterdi.

"O her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bunu çok sevdiğim kadın hakkında söylemekten asla bıkmıyorum" diye cıvıldadı.

AA15BTNO.img?w=768&h=768&m=6

Miranda, "Artık seks yaparken ışıkları kapatmıyorum - her zamankinden daha iyi hissediyorum," dedi. "Sadece ikimiz olduğumuzda, ne kadar hafif olursa o kadar iyi!"

Bu arada Miranda, acıyı "bitip bitirmek" amacıyla tüm prosedürleri tek seferde yapmaya karar verdi. “Güzel görünüyor ve hayal ettiğimden çok daha iyi. Beklentilerimi tamamen aştı.”

Tabii ki, sonuçları Instagram'da yayınladı - hayranlar sonuçlara yaltaklandı.

Biri, “Aman Allahım ne güzel kadın, nişanlın çok şanslı bir adam” dedi.

AA15BQOM.img?w=768&h=512&m=6&x=405&y=73&

Miranda, "Hayal ettiğimden çok daha güzel ve çok daha iyi görünüyor," dedi. “Beklentilerimi tamamen aştı.”

AA15C57g.img?w=768&h=404&m=6

Miranda, acıyı "bitip bitirmek" amacıyla tüm prosedürleri tek seferde yaptırmaya karar verdi.

Bu arada Miranda, onu çok fazla estetik ameliyat geçirmekle suçlayan nefret edenlere karşılık veren bir savunmacılar birliği de topladı.

“Onun yerinde olmak isteyen insanlardan kaç tane olumsuz yorum var? Kıskançlık en kötü şeydir, ”diye ilan etti bir destekçi.

"Kızı kıskanıyorlar, bu doğru," diye araya girdi bir başkası. "O güzel ve ilişkisi sahte değil, kabul et."

AA15C0xO.img?w=768&h=523&m=6

Jenny Miranda, bir gün içinde geçirdiği sekiz estetik ameliyatın ardından iyileşirken.

AA15BENc.img?w=583&h=1023&m=6&x=329&y=17

Jenny Miranda, büyük makyajından önce poz veriyor.

Kaynak: New York Post

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Account

Navigation

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.