Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu Sahilde Mahsur Kalan Gerçek Bir Deniz Kızı mı yoksa Bir Aldatmaca mı?


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bu Sahilde Mahsur Kalan Gerçek Bir Deniz Kızı mı yoksa Bir Aldatmaca mı?

Arena Media Brands, LLC ve bu web sitesinin ilgili içerik sağlayıcıları, bu web sitesindeki ürün ve hizmetlere yönelik bazı bağlantılar için tazminat alabilir.

Bu video, açıkça yarı balık ve yarı küçük kızın garip görüntülerini gösteriyor, ama bu gerçek mi? Video kuyrukla başlıyor, ara sıra seğiren yüzgeçleri gösteriyor, ancak kamera o kadar yakın ki, bazı kısımları her zaman kameranın dışında, harekete neden olacak bir dış kuvvete izin verebilecek kadar. Kamera yukarı doğru kayarken, bir insan çocuğunu bir aldatmaca yapmak için kolayca gizleyebilecek, orta kısımda kaba, karanlık bir yamada balık gövdesine eklenmiş koyu tenli küçük bir kız görülür. Yine de, küçük kızın hareket eden yüzgeci ve bariz bilinçsizliği, onu düşünmeye zorlayıcı kılıyor. Kamera yüzünü yakınlaştırırken çenesi hareket ediyor ve göğsünde nefes alma hareketleri görülebiliyor. Kolu dramatik bir şekilde yukarı doğru hareket ediyor, ancak parmaklarının uçları her zaman bir kez daha insan eli gibi bir dış kuvvetin neden olabileceği bir şekilde atışın hemen dışında.

Deniz insanlarının söylentileri ve görülmeleri tarih boyunca o kadar ısrarcı oldu ki, Animal Planet bir denizkızı buluyormuş gibi yapan bir “sahte” yayınladığında, bu efsanevi yaratıkların gerçekten bulunmuş olduğu kamuoyu tarafından kabul edildi.

Fiji deniz kızları gibi tahnitçilik tuhaflıkları, bilinen "gerçek sahte" durumlarına rağmen kriptozooloji alanında popüler olmaya devam ediyor. Bu iddia edilen denizkızı, üretilmiş olabileceği birçok olası yönteme rağmen aynı çekiciliğe sahip. Hatta bazı yorumcular, kelimenin tam anlamıyla bir balığın içine itilmiş bir çocuk olduğunu iddia ederken, diğerleri çocuğun vücudunun balık gövdesine bağlı olduğu yanılsamasını yaratmak için kuma gömülebileceğini öne sürüyor.

Kaynak: Explore.com

fantasy-5712939.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.