Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Barbie: Margot Robbie ve Ryan Gosling'in ikonik karakterler olduğu ilk fragmanı izleyin


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Barbie: Margot Robbie ve Ryan Gosling'in ikonik karakterler olduğu ilk fragmanı izleyin

O sonunda burada! Greta Gerwig'in merakla beklenen filmi 'Barbie'nin ilk teaser fragmanı yayınlandı ve beklediğimiz gibi bir kamp yaşanıyor. Margot Robbie, 2001 yapımı 'A Space Odyssey' filmine atıfta bulunarak, 1950'lerin ilk Barbie bebeği gibi giyinmiş teaser'ın ilk saniyelerinde görülebilir.

AA15mRLE.img?w=480&h=288&m=6

Anlatıcı olarak görev yapan Helen Mirren, Margot Barbie olarak büyük girişini yapmadan önce, "Zamanın başlangıcından beri, ilk küçük kız var olduğundan beri, oyuncak bebekler oldu" diyor. "Ama bebekler her zaman ve sonsuza dek oyuncak bebeklerdi."

İkonik pembe Barbie Dünyası da kısa bir an için gösteriliyor ve 21 Temmuz 2023'e kadar sinemalarda gösterime girmesi beklenen filmde neler izlemeyi bekleyebileceğimize dair bize bir fikir veriyor.

AA15mHQt.img?w=480&h=288&m=6&x=91&y=43&s

Teaser'da Ryan Gosling'in Ken'ine bir başka bakış, siyah deri bir yelek giyiyor ve görünüşe göre iki arkadaşıyla savaşa hazırlanıyor. Issa Rae ayrıca tamamen pembe bir takımla ekranda beliriyor ve Simu Liu, sahnelerden birinde dans hareketlerini gösteriyor.

Margot daha önce filmle ilgili olarak, "Bence bu, dünyaya biraz pozitiflik katmak için harika bir fırsat ve küçük çocuklar için istek uyandırma şansı," demişti ve izleyicilerin hikayenin ne olacağına dair bir fikri olabileceğini açıklamıştı. ama bir sürprizle karşılaşabilirler.

Ryan ayrıca proje hakkındaki düşüncelerini paylaşarak, "bu filmi çekerken çok eğlendiklerini ve herkesin bizim kadar eğlenmeye başladığını görmek güzel hissettirdiğini" belirterek, "filmin çekilmesini sabırsızlıkla beklediğini" sözlerine ekledi. dışarı çık ve bunun devam etmesi için.

Kaynak: iHola!

barbaie.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.