Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Dolmabahçe sarayına gittim bir kaç kez.. Fotoğraflarla tekrar gitmiş kadar oldum.. Teşekkürler..
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl vay be tam 3 aydır istanbulun merkezine gidemedim içim gitti fotoğrefları görünce demekki alışkanlık yapıyo bu şehir
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 17 yıl Fotoğraflar mükemmel..DİPNOT sadece fotoğraf çekmekle kalmıyor.Bu işin açısını ışığını falanda iyi ayarlıyor... Yaşadığım şehrin azda olsa güzelliklerini görmek güzel bir duygu...
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl Bu fotoğrafta İstanbul kenar mahalle sokak aralarından bir enstantane... Keske bütün ömrüm istanbulda gecseydi.. yamyam frankfurt
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl istanbul güzel şehir ama gittikçe köyleşen şehir. ama şunu üzülerek söleyim istanbulun sokakları çok pis. güzel fotoğraflar çekmişsiniz tebrikler.
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl istanbul güzel şehir ama gittikçe köyleşen şehir. ama şunu üzülerek söleyim istanbulun sokakları çok pis. güzel fotoğraflar çekmişsiniz tebrikler. Gelecek ayın 15inde bende İstanbul'dayım... Ya da İstanbul'da olmayı umuyorum... Ben daha güzel fotoğraflar çekicem işte, Görürsünüz siz... :D
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Ne güzel ya bu forumda herkes birbirini cok seviyor bir ömür boyu bozulmaz inşallah
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.