Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Twitter, Yeni Flört Şovu "Milf Manor" Hakkında İnanılmaz Tweetlere sahne oluyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Twitter, Yeni Flört Şovu "Milf Manor" Hakkında İnanılmaz Tweetlere sahne oluyor

AA15kc7g.img?w=600&h=400&m=6&x=16&y=94&s

Milf Malikanesi, genç erkeklerin arama geçmişinde göreceğiniz bir şeye benziyor. Bununla birlikte, TLC yarı yaşındaki erkeklerle aşkı arayan "ateşli annelerin" yer aldığı yeni bir realite şovunu duyurduğu için gençler fantezilerini gerçekleştirmek için çevrimiçi girişim yapmak zorunda kalmayacak - ta ki onlara "şok edici bir değişiklik" sunulana kadar. Bu yapım, gerileyen uygarlığımızın bir başka örneği olsa da, 2. sezon için nereye kaydolabileceğinizi bilen var mı? Arkadaş aranıyor…

Önümüzdeki ay başlayacak olan program, "cennet bir yerde aşkı bulma şansı için evden ayrılan kendine güvenen ve güçlü fikirli sekiz kadını" konu alacak. Bu olgun yaşlı bayanlar için umutlu olmaya devam etsek de, bu yüksek testosteronlu erkek yarışmacılar için Milf menüsünde seçilen son öğenin "aşk" olacağından şüpheleniyoruz.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, tanıtım fragmanı interneti çılgına çevirdi ve yalnızca 24 saatten daha kısa bir sürede Twitter'da 4 milyondan fazla görüntülendi. Çoğu kişi, realite TV'nin on yıldan uzun bir süre önce ne kadar gülünç görünmeye başladığına dair bir parodi olan "Milf Adası" adlı kurgusal bir şov hakkında eski bir 30 Rock şakasını hatırladı. Pekala, gerçeğin kurgu kadar eşit derecede tuhaf olduğu ortaya çıktı.

Viral gönderi altında, birçok kişi yarışmacı olmak için yalvardı ve diğerleri tiksinti ifade etti, ancak herkesin bir fikri varmış gibi görünüyordu - tıpkı yapımcıların planladığı gibi. NPR medya muhabiri David Folkenflik tepki gösterdi, "TLC'nin orijinal olarak ... Öğrenme Kanalı anlamına geldiğini periyodik olarak hatırlatmanız."

Başka bir kullanıcı, "Amerika'nın gidişatına 'The Learning Channel'ın evriminden daha iyi bir örnek olamaz." yorumunu yaptı.

Bir grup çevrimiçi dedektif, "şok edici dönüşün" genç erkeklerin birbirlerinin oğulları olacağı yönünde spekülasyon yaptı. Bir kullanıcı, "Tamam, bunun lojistiği beni büyüledi, eğer işin özü erkeklerin kadınların oğulları olmasıysa," diye yanıt verdi bir kullanıcı. "Oğullarının yaşındaki erkeklerle çıkmak isteyen o kadar çok kadın olabilir ki, oğulları da annelerinin yaşındaki kadınlarla çıkmak ister ve ikisi de bunu aynı evde televizyonda yapmaktan mutludur."

Diğerleri daha ciddi bir üslupla, genç kadınlarla çıkan erkeklerin "çifte standart" görüşünü vurguluyordu. Bazıları, TLC'nin son haftalarda yüzlerce CNN çalışanını işten çıkaran ve mali nedenlerle Batgirl'ü iptal eden ancak yine de Milf Malikanesi'ni bütçeye sığdırmayı başaran ana şirketi Warner Bros. Discovery konusundaki hayal kırıklıklarını dile getirdi.

Twitter'ın gelecek seriler hakkındaki en ilginç düşüncelerinden bazılarına aşağıdan göz atın:

Kaynak: Man Of Many US

girls-1853958.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.