Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 kürsüye 2 gündür gelen giden yok sen öyle sannn..bakk aysum geldi işte naper.... ? Uğradım hoşgeldin canım...uğra hep böle...şu şamaroğlanı tokat istiyor heralde... habire laf atıyor.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Laf atar o lafcı oo cıx cıx ayp ayıp Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Laf atar o lafcı oo cıx cıx ayp ayıp terbiesiz işte ne olcek.... yaff dur ben şuna bi şiir yazıyım da görsün bakalım.... şamar mısın şımarık mısın bilmem... kızarsam ben affetmem.. ellerimii yüzünden esirgemem 5 kardeşleri boşa yedirtmem... lezzetlidir 5 kardeş di mi? bilirsin sen bunu alışkınsın besbelli.. ama yersen bide benim elimden okkalıı öle olursun ki.. şaşırırsın söyliyim feleğini... :grin: çokk mu canice oldu yaa.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 şamarı yedikten sonra bayılmış olmayasın sen.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 ondanmı acaba yok canım gül bitmesi gerekmiyomu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 bilmem ki....hadi kürsüye bi gül ekelim bare... :P ama yakında gelicekk koca bi şamar...vallahi artık gül gibi bi etki mi yapar kaktüs gibi mi bilemem.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kimse yok yaw canım sıkıldı.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kimse yok yaw canım sıkıldı.... ben varımm benn... nasıl kimse yok... iyi bak... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 gizli girdiğin zamanlarda senlen konuşmıcam..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 gizli girdiğin zamanlarda senlen konuşmıcam..... neden yaa...gizli girince bişey mi yapıyorum farkında olmadan.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 neyse salla ya bende çıkarım girmem banane... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 tamam takıl keyfine göre.... ben bir gizli üye çıldırır arkadaşım beni böyle görünce... der ki konuşmam bi daha senle.. kırar farkında olmadan fikrimce... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 neyse ya girerim ama sadece senlen konuşmıcam gizli olduğun sürece o kadar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 desene doğru düzgün konuşamıcaz sennle.... sen de gizli gelirsin konuşuruz artıkın.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 pişt üstteki buradamısın gizlimisin ?? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 pişt üstteki buradamısın gizlimisin ?? hayırr o zaman için değildim...ama şimdi burdayım... aniden gittim bi ara yoksa gidiyorum derdim...acele bi işim çıktı da... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 üstteki burda değilsin sormuyorum bile Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 ne alaka aysum kuramadım bi alaka ayrıca men buradayım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Şimdi burdasn az önce yoktun Varmısın burdamsn diye sormucam diorm anladnnnn mııı Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 anladım ya ama senin de yazın bozulmuş sometimes black lemi takıldın yaw onunda yazısı senin gibi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yok artik sen anlamıosn ben gayet güzel yazıom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.