Φ samaroglani Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 kürsü serbest olunca böle oluyo tabi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 karışmadım..bıraktım kendi kendine dolanıyor boş boş etrafta biçare.. aranmıyor fakat.. bakmıyor etrafına.. takmış kafayı.. bırakmıyor... bırakmak istemiyor.. illede sen diyor.. olmaz diyor ne göstersem... bildiğini okuyor yine aklım az geliyor yetmiyor.. oda dinletemiyorr. kalbim benim... ŞAMAROĞLANI hüzün kattın yüreğime....ve birmiş yüreklerimiz...geç bi önceki sayfaya bende küçük bişey yazmıştım... ve içim dopdolu şu an....karışık aynı zamanda... kalbim...!! ne zaman sözümü dinledi ki.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 kürsü serbest olunca böle oluyo tabi öyle oldu...tam yerinde de oldu ama...serbest mi serbest..... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 öyle oldu...tam yerinde de oldu ama...serbest mi serbest..... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 madem hüzün kattık yüreğine... seni de kendime benzettim .. battı balık yan gider sen estikçe ben titrerim.. kim tutar şimdi beni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 bence seni bişey tutmaz....ama sen kalemi tutup...klavyeyle dost olabilirsin... ki sanırım öyle olucak.... ve bana gelince...ben zaten böyleyim... alışıyo insan... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 suskun kalsın yüreğim istemiştim yüreğimde kopan fırtınaları kimse bilmesin yanlız şarkılarım ve ben... birde aslında sen olmayan sen... kalplerimiz bir değilmiş sevdiğim sen sevememişsin beni.. kandırmışsın sende kendini aslında olmayan yüreğini ama nedendir bilinmez kalpsiz demek gelmiyor sana içimden dışımdan ne kadar haykırsamda içim öyle demiyor aslında unutmalıyım.. bıktım artık her sabah hıçkırarak uyanmaktan güne seninle başlamaktan günü senine devam ettirmekten ve seninle bitirmekten her gece sana sarılıp uyumaktan sıkıldım anladın mı sıkıldım istemek istemiyorum seni düşünmek istemiyorum seni baktığım her yerde görmek istemiyorum hayalini senin bıktım beynimle savaşmaktan her seferinde kaybetmekten sıkıldım senden sıkıldım kalbimden sıkıldım dünyadan sıkıldım yaşamaktan sıkıldım ben... ben ... sensiz olmaktan sıkıldım... Mustafa Büyükçelebi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 suskun kalsın yüreğim istemiştimyüreğimde kopan fırtınaları kimse bilmesin yanlız şarkılarım ve ben... birde aslında sen olmayan sen... kalplerimiz bir değilmiş sevdiğim sen sevememişsin beni.. kandırmışsın sende kendini aslında olmayan yüreğini ama nedendir bilinmez kalpsiz demek gelmiyor sana içimden dışımdan ne kadar haykırsamda içim öyle demiyor aslında unutmalıyım.. bıktım artık her sabah hıçkırarak uyanmaktan güne seninle başlamaktan günü senine devam ettirmekten ve seninle bitirmekten her gece sana sarılıp uyumaktan sıkıldım anladın mı sıkıldım istemek istemiyorum seni düşünmek istemiyorum seni baktığım her yerde görmek istemiyorum hayalini senin bıktım beynimle savaşmaktan her seferinde kaybetmekten sıkıldım senden sıkıldım kalbimden sıkıldım dünyadan sıkıldım yaşamaktan sıkıldım ben... ben ... sensiz olmakan sıkıldım... Mustafa Büyükçelebi celine dion şarkı söylüyor alt fonda...ve ben bu şiirini okudum....mustafa....akan gözyaşlarımın sebebi oldu bunlar... dur sakın telaş etme....acıyor kalbim şu sıralar yine...sevgiyle ısıtıyorum...öyle karışığım ki...kabuğuma sarılıyorum....kabuğuma saklanıyorum...ama sığamıyorum işte...gözyaşlarımı sığdıramıyorum oraya....ve ben işte kendimi böyle cümlelere veriyorum şiirden çok...özlem nasıl birşey anladım...biliyordum zaten...ama içim...bi fena şu sıralar...gülerek kapatıyorum o fena yerlerini...!! dünya kırıcı dünya... dünya yalan dünya... işte böyle....anlıcağın... !! Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 celine dion şarkı söylüyor alt fonda...ve ben bu şiirini okudum....mustafa....akan gözyaşlarımın sebebi oldu bunlar...dur sakın telaş etme....acıyor kalbim şu sıralar yine...sevgiyle ısıtıyorum...öyle karışığım ki...kabuğuma sarılıyorum....kabuğuma saklanıyorum...ama sığamıyorum işte...gözyaşlarımı sığdıramıyorum oraya....ve ben işte kendimi böyle cümlelere veriyorum şiirden çok...özlem nasıl birşey anladım...biliyordum zaten...ama içim...bi fena şu sıralar...gülerek kapatıyorum o fena yerlerini...!! dünya kırıcı dünya... dünya yalan dünya... işte böyle....anlıcağın... !! anladım..... bir deniz kokusu al iyi gelir veya bir çiçek kokla.. belki papatya, belki bir gül ama sen gül gül, dünya gülsün gül .. gül ki gitarım gülsün gül ki beraber gülelim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 anladım..... bir deniz kokusu al iyi gelir veya bir çiçek kokla.. belki papatya, belki bir gül ama sen gül gül, dünya gülsün gül .. gül ki gitarım gülsün gül ki beraber gülelim gülsün gitarın.... sen güll.... umudu kesilmesin yaşamanın sesi kısılmasın hiç gitarının.. gül ki kelebek... gülsün aarkadaşın.... ben gidiyorum....kendine iyi bak.....teşekkürler herşey için...şiir arkadaşım... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 sende iyi bak kendine.. ne demek... rica ederim... hiçbirşey değil.. canın şiir çekerse haberim olsun Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 bugün kürsüye gelen giden yok... hayırdır inşallah Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 bugün kürsüye gelen giden yok... hayırdır inşallah ben sıkıntıdan kürsümü unuttum yaa... hatırlattığın için sağol...dur hemen bir şiir eklemek istiyorum.... Bugün bütün iyi kalpliliğim üzerimde Cümle düşmanlarımı affettim Yediğim meyvalardan Kokladığım çiçeklerden af diliyorum Yerde yürürken gördüğüm Sebebsiz kanına girdiğim Zevk için öldürdüğüm Böceklerden af diliyorum Dağdan, topraktan, taştan Evlattan, akrabadan, arkadaştan Yağan yağmurdan, doğan güneşten Denizlerden, göklerden af diliyorum Yıllardır kahrımı çeken kadından Ondaki yaşamak ümidinden Baba evinden, ana sütünden Yediğim ekmeklerden af diliyorum Kadrini, kıymetini bilmediğim Hayali ile bahtiyar olmadığım Otuz yıl arayıp bulmadığım Geleceklerden af diliyorum. kürsümden de af diliyorum....kürsümdekilerden de... döndüm dünyaya...! Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 http://www.uslanmaz.com Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 bugün öğleden sonra şiiri burdan okudum Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben biraz önce bu şiiri buraya yazmayı düşünmüştüm çok iyi yaa.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben biraz önce bu şiiri buraya yazmayı düşünmüştüm çok iyi yaa.. nasıll yane.....aynı şiiri mi aklımızdan geçirmişiz..... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 aynen öle olmuş bende çok şaşırıdm :D Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ve benim bu şiiri bulmam çok garip... eski kız arkadaşımın bana yazdığı bi mektup vardı.... sevdim işte ötesi yok diye.. merak ettim.. google a yazdım... ve eski sevgilimin ben yazdım dediği şiiri birsürü sitede gördüm..( bir hayal kırıklığı) çok şaşırdım ( bir nefret ) ondan sonra bakiyim dedim bu sitede başka ne var die.. bu yazdığın şiirin adı " af diliyorum " başlığı gördüm bakiyim dedim bu neyden af diliyo die bu şiiri gördüm... kürsüye bişiler yazdım .. bugün kimse yk falan diye... senden cevap geldiğini görünce havadan sudan konuların ana sayfasında.. dedimki ben bu ara bu şiiri yaziyim bi baktım ki sen o şiiri yazmışsın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 kelimeler kifayetsiz kalıyor yawhu.... anca ifadeler paklar bizi... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ağzını kapa sinek uçucak.... bu arada sevgilinde kurnazmış haa... ama bugün ortaya çıktı desene... sen bence o siteye bi daha girme... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 yok ben onu unuttum o beni nekadar unutamamış olsada.. her yanında benim izlerim var.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 eeeee sen kürsüye bi hesap ver bakalım ... nerdeydin bugün Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 yok ben onu unuttum o beni nekadar unutamamış olsada.. her yanında benim izlerim var.. kötüü be kaptan.... eeeee sen kürsüye bi hesap ver bakalım ... nerdeydin bugün şey.... eğer anlatmamı istersen.... saati bilmiyorum ama kötüydüm bi aara hemde bayağı bi kötü.... buraya geldim biraz toparladım kendimi...ve kürsümü ihmal etmişim...sonra af diledim.... tamamen kürsüm içindi.... kürsümdekilerde tabi...onların hakkıda var... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.