Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 kuş kadar beynim var.....sen iyi seçmezsen nasıl çıkabilirim işin içinden..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 ahh...ahh... neydi kleom bizim günahımız...hee neydi... ahh tanrım bu gizli sandalyeleri ne diye böyle komforlu yaparsın..beynimizden yiyoo bu meret... kıss tut beni...ben şinci uçucam....ama korkuyorum esmekten...tut beni kleoo.... kafamızı kuma gömelim...işe yarar belki... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 kısım deve kuşları uçamaz bilmezmisim .. ama kuma gömebilirsin...göslerini kapat ama...kum kaçmasın başka.. krem ,yağ falan kalmadı..taze bitti.. atla fasla ağır değilsen belkim tutarım.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 kıss...hafifim de...şimdi hafifiz diye bi de senin kucağına atlamaktan uçmayalım...rüzgar falan çıkarsa... bi de beni yakalamayla uğraşma... ama doğru dersin kıs...gözlerimi yumucam...zaten şiştiler ağlamaktan... istesem de açamıyorum.... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 hafifim.. hafifsin .. hafifiz... anlaşılan edebiyat hocandan çok etkilenmişsin....... ama bana güvenip bu tarafa atlama..senin hafifliğinden şüpeliyim ben tutamam..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 kıss...ne ettin beni sen... sumocu falan mı sandın yoksam... hee bu arada geliyorum arkandan...hatta geldim bile...bi bakıver...devekuşu bilgilerime... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 kıs baktım....eferin sana..hislerime tercuman olmuşsun..merci... ama ben çok korkuyom adminden... ya bana kızarsa ben artık nirelere gislencemi bilemiyom..şöyle arkana saklanım bari... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 gel kıs...ben de korkuyorum...ama haklı tepkiler bunlar..bişiy olmaz....idam kararı vermezler bize yaf... korkma o kadar (çaktıma kıs ben de hafiften tırsmaya başladım... ) Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 estikçem ben çok korktum ortalık ısınmadan kaçıyom... bu gece çok eğlendim...teşekkür ederim.. inşallah yarın akşamda neşeli bir şekilde burada olurum..iyi geceler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 iyi geceler canım... ben de kaçıyorum kkıss... sonra yakalanırsak bi daha kaçamayız da....bak polisin nanü seslerini duyuyorum... asıl ben teşekkür ederim.... inşallah.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 bak sen kürsü kocaya kaçacak diye başından ayrılmıyosunuz pe ah sizi hanımlar ah siz yokmusunuz siz nese şimdi siz yoksunuz die kürsünün başında ben varım mazallah bişe olmasın kürsümüze nese benden bu kadar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 kankam bn geldım kürseye bişey olmaz Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 saol kanqim kelecek yaşadı desene bak akşam gelir buraya o kürsüsüne geldiğimizi görünce ne kadar sevinecek Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 sevinmez olur muyum hiç... geldim işte...içine doğdu sanırım... seni seni....hem sevinirim....kocaya kaçmaktan kurtuluyo kürsüm...hemi de siz... ama öncelik kürsümün kocaya kaçması... şaka bi tarafa da....ne çok dedikodu yapiyiriz yaf... sol kolum ağırlaştı...dimek ki bundan... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Dilinin ağırlaşması gerek.. Tühh tersi olmuş.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 merak etme kıss..o da ağırlaştı... taşıyamıyorum artık... yüküm ağırr...sıkıntım ağır... kıss....bu dil ağırlaştıkça hoppidi bam bam delürüyor mudur nee... anlamadım getti... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Dimeeeeeeeeeeeeeeee... Durum vahim o saman.... (Sorum sana kürsü... Sen estikçe hep böylemidir?... ) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 kürsü.... der ki canem aman deme nightwishim deme...ben ondan ne çektim bi ben biliyom... şimdi dur çok konuşmayım..akşam tüm ödevlerini bana yaptırmasın... sen estikçe ben titrerim : der ki... vayy hain kürsü....kıss kürsüylen dedikodumu yapıyonuz... hainlerrrr.... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Nigtwish der ki: Sen tez elden kaçmaya bak kürsü.. Yoksa bu kızdan çok çekeceğin farrr... Kürsü der ki: Bohçam hasırrr be nigtwish.. Kaçıran yukk... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 sen estikçe ben titrerim der ki : kürsüyü sözledik kıss.... haberin yok galiba .....ondan vazcaysın kocaya kaçsın diyerektenn uğraşıyoruzz.... kürsü der ki : Allah'ım ben kim vazgeçmek kim... tez el kaçayım ben burdann!! ben derim ki : bakk sen..biz dilimizi ağırlaştıralım..sıkıntılara girelim..hanım efendi kaçmak için yol gözlesin...dimek öyle haa...bi gün bunu da mı yapıcaktın bana? sen de mi brütüs... kürsü : yok kıss..seni evime alıcam... (birşeylerin acısını alıcam senden ) ben : duyamadım.... kürsü : yok bişi...! nightwish: ayy ben nerden geldim burayaa??...dilim ah dilim... ben ve kürsü: ehuhehehee nightwish : çok komik kıslar.... sen estikçe ben titrerim : yeter artık çok saçmaladık kıslar... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Nightwish der ki : Yeterin artıkınnnnnnn.... aylardan beri ilk kes staja gittim... Kürsüye, kocaya kaçsın die taktik veriorum.... Sen estikçe der ki : Sen misin benim kürsümün aklını çelen.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 kürsü : estikçecim vallahi bir suçum yok benim... küsme bana...herşey bu nightwish zilli kıss yok mu ? onun başının altından çıkıyo...aklımı çeldi... sen estikçe ben titrerim : dimek öyle hee... peki kürsücüm affettim kıs seni...ama biriylen hala işim bitmediii... staj demek hee....yoruyorlardır da seni orda.... sen kürsümü ayartırmısın oh olsun sana... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Nightwish: Alacağın olsun kürsüüüüüü... Yok sana koca moca... Kokuşmuş sahibinle pinekle sen yerinde..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 sen estikçe ben titrerim : kokuşmuş demek haa... kıss ne kokuşmuşu... dur bakalım daha yeni başlıyor pır pırlı dünyamız... kokuşmuşmuş....diyene bak o zaman... kürsü : her harfine katılıyorum..hem benim yarim var hıhh...senin aklına uyanda kabahat Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Ben sana daha yakışıklılarını bulucam kürsüüüüüüüüüüüüüü... Sahibinle muhattap olmak istemiorum... Zilli dedi bana yaa.... :( Kokuşmuş sendeee (Admin iletileri silerse şaşırma.. ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.