Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kuş kadar beynim var.....sen iyi seçmezsen nasıl çıkabilirim işin içinden..... :crying:

• Cevaplar 984
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ahh...ahh... :crying: neydi kleom bizim günahımız...hee neydi... :crying::w00t: ahh tanrım bu gizli sandalyeleri ne diye böyle komforlu yaparsın..beynimizden yiyoo bu meret... :getlost::w00t::lol: kıss tut beni...ben şinci uçucam....ama korkuyorum esmekten...tut beni kleoo.... :w00t: kafamızı kuma gömelim...işe yarar belki... :grin::getlost:

Gönderi tarihi:

kısım deve kuşları uçamaz bilmezmisim .. :o ama kuma gömebilirsin...göslerini kapat ama...kum kaçmasın başka.. :grin:

krem ,yağ falan kalmadı..taze bitti.. :w00t: atla fasla ağır değilsen belkim tutarım.. :devil:

Gönderi tarihi:

kıss...hafifim de...şimdi hafifiz diye bi de senin kucağına atlamaktan uçmayalım...rüzgar falan çıkarsa... :w00t: bi de beni yakalamayla uğraşma... :stuart::grin: ama doğru dersin kıs...gözlerimi yumucam...zaten şiştiler ağlamaktan... :crying: istesem de açamıyorum.... :lol::w00t:

Gönderi tarihi:

hafifim..

hafifsin ..

hafifiz... anlaşılan edebiyat hocandan çok etkilenmişsin....... :lol: ama bana güvenip bu tarafa atlama..senin hafifliğinden şüpeliyim ben tutamam..... :blink:

Gönderi tarihi:

kıs baktım....eferin sana..hislerime tercuman olmuşsun..merci... :D

ama ben çok korkuyom adminden... :unsure: ya bana kızarsa :huh: ben artık nirelere gislencemi bilemiyom..şöyle arkana saklanım bari... :unsure:

Gönderi tarihi:

estikçem ben çok korktum ortalık ısınmadan kaçıyom... :grin:

bu gece çok eğlendim...teşekkür ederim.. :) inşallah yarın akşamda neşeli bir şekilde burada olurum..iyi geceler :flowers:

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

bak sen <_<

kürsü kocaya kaçacak diye başından ayrılmıyosunuz pe :lol:

ah sizi hanımlar ah B) siz yokmusunuz siz :lol:

nese şimdi siz yoksunuz die kürsünün başında ben varım mazallah bişe olmasın kürsümüze :hug:

nese benden bu kadar :) ;)

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

:D

saol kanqim kelecek yaşadı desene :D

bak akşam gelir buraya o kürsüsüne geldiğimizi görünce ne kadar sevinecek :hug:

Gönderi tarihi:

sevinmez olur muyum hiç... :hug:

geldim işte...içine doğdu sanırım... :w00t::shifty: seni seni....hem sevinirim....kocaya kaçmaktan kurtuluyo kürsüm...hemi de siz... :lol: ama öncelik kürsümün kocaya kaçması... :whistling::P

şaka bi tarafa da....ne çok dedikodu yapiyiriz yaf... :wacko: sol kolum ağırlaştı...dimek ki bundan... :w00t::stuart:

Gönderi tarihi:

Dimeeeeeeeeeeeeeeee...:unsure:

Durum vahim o saman....:(

(Sorum sana kürsü...:grin: Sen estikçe hep böylemidir?...:unsure::lol: )

Gönderi tarihi:

kürsü.... :lol: der ki canem :w00t:

aman deme nightwishim deme...ben ondan ne çektim bi ben biliyom... :crying: şimdi dur çok konuşmayım..akşam tüm ödevlerini bana yaptırmasın... :crying:

sen estikçe ben titrerim : der ki... :getlost:

vayy hain kürsü....kıss kürsüylen dedikodumu yapıyonuz... :w00t: hainlerrrr.... :grin::P:wacko:

Gönderi tarihi:

Nigtwish der ki: Sen tez elden kaçmaya bak kürsü..:w00t: Yoksa bu kızdan çok çekeceğin farrr...:lol:

Kürsü der ki: Bohçam hasırrr be nigtwish..:grin: Kaçıran yukk...:(:lol:

Gönderi tarihi:

sen estikçe ben titrerim der ki : kürsüyü sözledik kıss.... :wacko: haberin yok galiba .....ondan vazcaysın kocaya kaçsın diyerektenn uğraşıyoruzz.... :getlost:

kürsü der ki : Allah'ım ben kim vazgeçmek kim... :shifty: tez el kaçayım ben burdann!! :crying:

ben derim ki : bakk sen..biz dilimizi ağırlaştıralım..sıkıntılara girelim..hanım efendi kaçmak için yol gözlesin...dimek öyle haa...bi gün bunu da mı yapıcaktın bana? sen de mi brütüs... :crying:

kürsü : yok kıss..seni evime alıcam... (birşeylerin acısını alıcam senden :w00t: )

ben : duyamadım....

kürsü : yok bişi...! :lol:

nightwish: ayy ben nerden geldim burayaa??...dilim ah dilim... :w00t:

ben ve kürsü: ehuhehehee :grin:

nightwish : çok komik kıslar....

sen estikçe ben titrerim : yeter artık çok saçmaladık kıslar... :P

Gönderi tarihi:

Nightwish der ki : Yeterin artıkınnnnnnn.... aylardan beri ilk kes staja gittim...:lol: Kürsüye, kocaya kaçsın die taktik veriorum....:w00t:

Sen estikçe der ki : Sen misin benim kürsümün aklını çelen..<_<

:lol:

Gönderi tarihi:

kürsü : estikçecim vallahi bir suçum yok benim... :crying: küsme bana...herşey bu nightwish zilli kıss yok mu ? onun başının altından çıkıyo...aklımı çeldi... :(:wacko:

sen estikçe ben titrerim : dimek öyle hee... :w00t::lol: peki kürsücüm affettim kıs seni...ama biriylen hala işim bitmediii... :grin: staj demek hee....yoruyorlardır da seni orda.... :lol: sen kürsümü ayartırmısın oh olsun sana... :grin:

Gönderi tarihi:

Nightwish: Alacağın olsun kürsüüüüüü... :online2long: Yok sana koca moca...:w00t:<_< Kokuşmuş sahibinle pinekle sen yerinde.....:lol:

Gönderi tarihi:

sen estikçe ben titrerim : :huh: kokuşmuş demek haa... :w00t: kıss ne kokuşmuşu... :wub: dur bakalım daha yeni başlıyor pır pırlı dünyamız... :lol: kokuşmuşmuş....diyene bak o zaman... :lol:

kürsü : her harfine katılıyorum..hem benim yarim var :shifty: hıhh...senin aklına uyanda kabahat :w00t::getlost::grin:

Gönderi tarihi:

Ben sana daha yakışıklılarını bulucam kürsüüüüüüüüüüüüüü...:w00t:

Sahibinle muhattap olmak istemiorum...-_- Zilli dedi bana yaa....:( :( Kokuşmuş sendeee :w00t::lol:

:wub:

(Admin iletileri silerse şaşırma..:lol: )

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.