Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 tanımasam yutturucakk... normalmiş... sen normalsen...benim anormal olabilme katsayım çok düşük aybalam... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 tanımasam yutturucakk... normalmiş... sen normalsen...benim anormal olabilme katsayım çok düşük aybalam... kızım sen bana ben sana çekmişim işte ikimizde mannağız mannak kardeşim benim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 yönetmenim ben bu mannak kardeşliğini bir yerden hatırlıyorum... aa....! oyuncuları bile aynı.... yok bu yönetmen bizi yiyo... yeme yönetmen yeme...iki mannağı indirme derim mideye...mazallah yönetmeni de kaybetmeyelim sonra.... ayy yeawrucuumm....çok yorgun hissediyrem kendimi...!! dışarıda yağmur var....arkadaşlarımla gittim...ıslanmak ve biraz sohbet..çok severim İzmir'in bu Nisan yağmurlarını... kardeşim söyle şu yönetmene artık...aynı sahneleri oynatıyo bize...beynim döndü.... ( ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 fikrim değişti kanqamın canı cehenneme Duygusallık insana neler de düşündürttürüyor dimii... Kelebek hoşbulduk yaparız biz dedikodu... Deriz koruz ortaya Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 ayy...konuşmadan geçemiyciiğim.... bugün yine çok fazla güldüm yaa....ee bi buklesini paylaşmak istedim kocaya kaçmakla meşgul kürsümün ensesinden tutaraktan...bade süzerekten... kaçırtmiyciğim seni işte...hahayt... yaa...bugün son saat...hoca bize...Kızlar siz iyi misiniz? dedii.. yani o kadar vahimdik ki hocalar bile farketti....bi o değil ondan önceki derste de sorulmuştu da aynı soru...şaştık vallahi.... neyse...biz(ben ve cancağızım gıcıkozcuğum optiğim sıra arkadaşım) bu ben ve...den sonraki kısmını 1 kişi oluşturuyor... sonra...bununla biz cıstas....yok dımcıstas...yok yok..dımtıstıs...hay yarabbem karıştı yine... neyse eğleniyoruz bi şekilde....adı da böle ilgenç bişeyy....!yani eğlencenin... ya bi de...benim bi huyum..gülmeyi ve güldürmeyi çok severim...okula uykusuz gitmek yasak...uyutmuyorlar beni...kalk hadi gül biraz..sessiz olmuyo diiye...ama sağolsunlar..gerçekten kötü olduğum anlarımda yanımdadırlar... aa nostalci yok....ben ne diyodum yaa...hee tıstas...cıstas...!bu eğlenceyi yapıcaktık ki..ben adını eğlencemizin burda olduğu gibi karıştırdım sonra bizim optik de bana gülmeye başladı...ama ne gülme....sallanıyoo...inanın onun gülüşünü görseniz kahkaha tulfanına hoşgeldiniz....ama biz nasıl gülüyorrruuz...hoşgeldik yane.....susamadım gitti...o haline zaten...bizim tayfa koptuu....vee hoca da sordu işte...ama baktı ki olmuyo...ben şunları bi izleyim dedi....gözleri bizde...baktık hoca kaş altından kikirdemeye başlamasın mı.... çakall hoca seni...görmedik sankii... neyse işte böle kürsücüğümcüm....kaçma kızz..bak ne dedikodular varr bizde...fokur fokur... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 evet sorma ya duygusallık işte aysuma Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Duygusallık insana neler de düşündürttürüyor dimii...Kelebek hoşbulduk yaparız biz dedikodu... Deriz koruz ortaya yapın kıss....yapışın sülücük gibi şu kürsüye...kaçıcak vallahi...korkiyrem... terkedicek uyuss beni... ben de yapışiom...sizde yapışionuz...hoş oliyii... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 buyrun hanımefendi.... şöyle sağdann...karşıdaki çiçeklerle bezeli masa sizin ki....size özel hazırlatıldı...ama kimm biz de bilmiyoruz...neyse o masada oturmak bir şans...üzümü yee..bağı sorma..soruşturma... güzel üzüm hee...şanslı kleoo... ...kıss estikçe yine estirmişsin ...sen bilmiyon mu..ben diyetteyim.. üzüm yiyemem..fazla kalorili.. hele birde bağını bilmediğim üzümü..imkansız kıss.... ama masa ayırmıssın zahmet etmişsin....ben oturayım bir bardak soğuk su içeyim.. . Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 aaa pardonn....! tabi hayranınız sizi bu haliyle beğeniyooo....onu belli etmek için... anla sen de kleoom yaa... ama baksana su bardakları da burdan ye beni ye beni dicek kadar tatlı yani...bardak bile tatlı...ama bağın sahebesini ben de bilmiyorum... sen gel de...biz tüm şişeleri sana veririz..istediğin su olsun... hem Su hayattır... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 ..... ya estikçe sen bilimezmisin benim zekamın ne kadar kıt olduğunu.. birşey anlayabilme imkanı yok...bendeki deve kuşu misali... onun içindirki...(...kürsü boş ,forum boş , uzunca bir konuşma yapabilirim....) benim kapasitem ..0...dır yani ...su sağlıktır..bol bol içmek lazım tabiikine ama çok içince biliyorsun bazı olumsuz durumlarıda vardır.. onun için faslada kaçırmamak lazım ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 kııs.....bilmesem,anlamasam yutturucan...sende mi yok beyin... kandırıkçı kleoo kıss kleom... sana delüü demeyeli epey zaman oldu hee... tamam...aman aman fazla kaçırma suyu... neme lazım şimdi forumdayız..fena olaylar olmasın... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 bak sen..yine aynı nakarat...sende benim gibi gislenmekten deve kuşu (...alıntıdır...) misali olmuşsun ..(ben peşinen özür dileyim...) delüydüm..başka neler olacam da bilemiyorum..... su mu...nerden kaçıyo kıs.... vah ..vah ..yazık...şu küresel ısınma derdi varken..bir damla bile suya ihtiyaç varken..kaçırmamak lazım...cık..cık.. sen ne dimek istiyodun başa dönersek Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 sorma kleom...o deve kuşu muhabbetine ben de sıkıldım... boşver kaldırayamayan gizlileri kaldıramaz.... bak bana hala gizliyim...! ama bazen sebepli....bu tepki neden anlamadım ama... boşver kıs sen o mevzuyu hem deve kuşu olmak da bi mesele... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 tabikine deve kuşuna saygım büyük.. ve saygımdan dolayıdırki deve kuşu moduna geçiyorum... ama sölememek lazımdı gisli olmak için ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 efet...kıss...bak böle daha zevklii... hem böyle oollunca...insan oraya cevap vermek zorunda kalmaz..kırmamak adına... bu da bi cevap sayılır belki... sevmiyormuş kleom gizlileri yani bizi... ne etçez kız şimdi bizz...hadi yas tutalım... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 mendil getirem mi...? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 efekk...ama bi koli olsun... irica ediyorum... saçma insanlar bizi bizi... deve kuşu olduk yaf..şimdi gözümüz açık gitmez bizim... peşetttemm nireede?? :crying: pardon peçetem..ee ben üzüntüden ne dediğimi biliyo muyum sanki... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 yettim...loooooo........... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 sağoll kıs...bana bi de gözlerimin altı için krem lazım.... çok oldum ama...kader utansın... ağlamadan duramıyyorum ki... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 krem de..tamam ama gidip deve kuşu topiğine açıklama yapıcaksın.. deve kuşları adına Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 ya bugün değil...şimdi gece gece...sinirli bişi sölerim..eserim...sonra daha çok ağlamayım..yeni kremlendim zaten... ama açıklama yapıcam emin olabilirsin.... kudururum...ee biz deve kuşları bizim özelliğimiz buu... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 sen yaz ağla ben yeniden kremlerim.... ama ben korkarım dilim tutulur ..bişey yasamam...gisli ösne olraktan beni gösterebilersin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 vayy be.... dur ilk önce edebiyat hocamı aaramam lazım...sorayım senin ve benim gibi nesnelerden gizli özne oluyomuymuş... (kısım ya gereksiz bence uğraşmaya bile değmez,amacına ulaşmasın boşver..hem bu gizli bölümü daha konforlu biz ondan burdayız ya...) Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 vayy be.... dur ilk önce edebiyat hocamı aaramam lazım...sorayım senin ve benim gibi nesnelerden gizli özne oluyomuymuş... (kısım ya gereksiz bence uğraşmaya bile değmez,amacına ulaşmasın boşver..hem bu gizli bölümü daha konforlu biz ondan burdayız ya...) tamam ,anladım....ama kırmızı ile belirttiğim kısımı anlayamadım... açıklamasını isterim..istersen edbiyat hocana bi danış.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 ben de yazarken dedim ki...kıss Şeyda ne diye öyle bişey yazdın... ama silmeye üşendim yaa... idare ediver işte... unuttun mu kıss...ben devekuşu cinsiyim... çok iyi seçemiiyorum kelimeleri... kader..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.