Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 estikçem bu ne hal böle.. kürsüde yazı yok.. ben uzuuuun yıllardır giremiyorum kürsüye ama daha 2. sayfaya yeni geçilmiş.. bu ne biçim kürsü sakinliği ama senin yazını okudum geçen sayfadaki.. Allah mutluluğunu bozmasın kelebek !! okurken inan bende mutlandım.. işten sıkılan suratıma sevinç geldi.. seni buralarda hüzün damlayan şiirlerle değil... yaşadığın mutlulukların hikayesiyle bekliyoruss Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 aa.... şamaroğlanı... inan fazlasıyla şaşırdım...ee kürsünün dostları kara günde yanında yok...sanırım bi senn... olsun biz...bize yeterizz... ve hüzün damlayan şiirlerim...şu sıralar yazamıyorum....içimden ağlamak gelmiyor...dün gece...bir ara şöyle dedim...bu kadar gülmenin ardından bi mutsuzluk gelir elbet diyordum kiii...bugün çok sevdiğim birisinin ölüm haberini aldım...!çok tanımıyordum..ama tanıdığım tek özelliği iyiliği..ki o iyilikten ben de nasibimi almıştım....! haayat kısa....! ama kelebek yine de gülüyor şamarım... kara günde kürsümün yandaşı...boşver...sayfalar dolmasın...bizim bi kaç kelimemiz...kürsü için kim bilir nelere bedell... teşekkürler... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 yeteriz tabi estikçem ağla estikçem .. gözünden yaş gelsin.. ama gülmekten ve ölüm estikçem.. tabiki insanın alıştığı varlığın artık olmadığını bilmesi kötü.. hepimiz gidicez.. ölümsüzlük yok.. hem çok ta bilinen bir laf vardır.. Allah sevdiği kullarını yanına erken alır.. !!.. ve hayat elbette kısa.. ama askerlik uzuuun ekimde şamar asker iyi günde, günde kötü günde , hastalıkta , sağlıkta.. Şamar hep burdaa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 nee...?? Ekim'de şamar asker miii... Allah yardımcın olsun şamarım... en büyük asker bizim asker.... tamam ağlarım ama gülmekten... mendilimi isterim ama...sel basarsa buraya karışmam... ve ölüm...doğrudur...!ben alışkınım...en sevdiğim amcamdan sonra...artık alıştım....ee asıl yerimiz orasıı elbet sen de ben de asıl evimize gidicez.... şamar...seni kürsüyle baş göz edelim... hastalıkta,sağlıkta,askerlikte,ağlamaktaa Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Pirinçler şiştiğinde, Kabaklar havuçlarla dansını bitirip, İçine patatesler de girdiğinde.. Ve fokurdadığında karnıyarığın suyu.. Tuzunu koyup, Alev alev.. Aşkla yanan ateşi söndürüp, Geleceğim.. O zamana kadar kaybetme ümidini sevdiğim.. Yemekle başı fena dertte olan birinin yazacağı şiir bu kadar olur,Allah'tan kürsü serbest.. Nasılsınız kürsü sakinleri? Demek garip kalmış burası ha.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 walla gitcess kelebeem sen gülmekten ağla.. yerleri ben temizlerim şu baş göz işi.. kürsüü ... sor bakalım kürsüye Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 iyiyis walla leylam.. bomba gibiyiss sen nasılsınız inşallah Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 ablaların bi taneesiii................. ayy..ayy...nasıl bir şiir oo öyle... okurken güldüm....ama şu son cümle...ne kadar yemek dertli bi şiir olsa da....umudun önemini belirtivermiş... efet ablacım..garip kaldı... ama sen..melek ablamm..geldi dokunuverdi...şamarım geldi dokunuverdi....inanın yetiyo baana ve kürsüye... sayfalar değil..içindekiler önemli benim için... hem neden yemek dertlisisin sen yaf... ben bu şiirii kaydediyim bi yere...sanırım benim de ihtiyacım olucak buna ilerliyen zamanlarda... hoşgeldin...serbest herşey....=) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 walla gitcess kelebeem... sen gülmekten ağla.. yerleri ben temizlerim şu baş göz işi.. kürsü ... sor bakalım kürsüye... aa... kürsüme sordum yaf...bi düşüneyim dedi... aslında hiç fena olmaz...senin gibi bi enişte nerde bulunurr.... ben çelerim onun aklını... oldu bil.... hem bak yerleri de temizlicem dedi...ee daha ne olsun... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 ben zaten kürsünün de bana bişeler hissettiğini hissetmiştim ben o zmn düün hazırlıklarına başlıyom Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 tamam başla sen... artık askerliği bitir....tamam halloldu bil... senin askerlik biter...doğru nikah salonuna....tek şahit var o da benim... kına gecesi içinde biz kız tarafı başlayalım hazırlıklara.... oh....göbek atmak var...bide ama düşündüğüm o değil..sen ve kürsü... demek hissetmiştin...insan bi estikçeye de söyler.... =) Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 ösür dilerim uzun zamandır burda deildimya ondan söleyemedim Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 ama kürsüyle birbirimisi seviyorus.. kimse bizi ayıramas.. vermezseniz kaçırırım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 amanin... kürsü elden gidiyorrrrrrr öyle kolay mı sandın bakalım..... önce benim gözüme girmen lazım.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 estikcemmm bidenem çatal karam çingenem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 cıvık cıvık yağğ yapıyon hee... ama hoşuma gidiyoo efferim sana... daa yimezlerr... seniii senii seniii.... şamarımsın diye söylemiyom..güzel yağğ çekiyon... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 ben biliyodum zati kelebeem bana dayanamaz hemen yumuşayıverir diye vercen demi kelebeem kürsüyü bana Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 ama o bensiz yapamaz ki... beni de evinize alırsanız olabilir... kaynana misali... ama benden bi zarar gelmez size...merak etmeyin... =) bi sorun olduğunda...kürsü ve ben...sana karşı... o zaman belki olabilirr.... ama benden başkasıyyla paylaşmak onu zor olucek... o kişi sen ol barii.... ama şartlarım dinlendiği sürece.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 peki kabul kaynana kelebeek Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 şşş...hiç yakışıyo mu kelebeğe yaşlı muamelesi yapmakk.... hhemm ben kelebeğim unuttun mu.... kaynana olucak kadar ömrüm yok.....! Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 ama kelebek öle deme ya Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 pekii... demem ölee... ama doğru be şamarım....aslında şu dünyada...hepimiz bir kelebeğiz... teşekkür ederim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 kürsüme bi şarkı mırıldanmam lazım... gelin olmuş gidiyorsun... bana veda ediyorsun.... ahh...ahh... efkarlandım bee... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 cengiz kurtoğlu da dinliyoruss Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.