Φ samaroglani Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 antalyamın heryeri güzel Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 deniz ve mehtap sordular seni neredesin ahhh ahhhhh ...... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Deniz ve mehtap sordular seni neredesin? Nasil derim terketti birakip beni gitti Anladilar ki askimiz bitti.. Alay ettiler benle hep Sen oldun bunlara bak sebep Mehtap dedi gördüm ah onu Belinde erkek kolu Deniz güldü halime Bir avuç su verdi elime Biterse gözyasin al dedi Doldur tekrar yerine... Rüzgar ve marti sordular seni neredesin? Nasil derim terketti birakip beni gitti Anladilar ki askimiz bitti Alay ettiler benle hep Sen oldun bunlara bak sebep Marti dedi gördüm ah onu Belinde erkek kolu Rüzgar güldü halime Dedi gidelim düs önüme Gidemem dinle martilari Bitmiyor alaylari... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 tamamını yazmışın eline sağlık Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 tamamını okumuşsun... gözlerine sağlık Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 tamamını hem okudum hemde şarkıyı mırıldandım Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 o zaman sana kocaman bi alkış Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 sevgili kürsü; dün gece 11-12 bir halı saha kiraladık. nihayetinde oynamaya başladık.. herşey normal ilerlerken topun bende olduğu bi sıra , dikkatimi 2 tane taban çekti.. birde baktım ki 2 taban benim sağ ayak bileğime geliyor.. ne oldu diyemeden yerdeydim.. uzun lafın kısasıı.. bacaımı sakatladımmmm çok acıyoooooooooooo Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 sevgili kürsü; dün gece 11-12 bir halı saha kiraladık. nihayetinde oynamaya başladık.. herşey normal ilerlerken topun bende olduğu bi sıra , dikkatimi 2 tane taban çekti.. birde baktım ki 2 taban benim sağ ayak bileğime geliyor.. ne oldu diyemeden yerdeydim.. uzun lafın kısasıı.. bacaımı sakatladımmmm çok acıyoooooooooooo hadi yaaa çok geçmiş olsun şamar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 sevgili kürsü; dün gece 11-12 bir halı saha kiraladık. nihayetinde oynamaya başladık.. herşey normal ilerlerken topun bende olduğu bi sıra , dikkatimi 2 tane taban çekti.. birde baktım ki 2 taban benim sağ ayak bileğime geliyor.. ne oldu diyemeden yerdeydim.. uzun lafın kısasıı.. bacaımı sakatladımmmm çok acıyoooooooooooo canımm yaa...ne yaptın sen kendinee öylee... ahh o tabanlar ahh... bi sen değilsinn onlardan çeken...bi abim daha var...o tabanlarla uğraşan...ben o tabanlarrıı ahh... yaaff kıyamam ama sana yaa...acıyoo diyoo bi de...aaa...!! insan kelebek üzülmesin diye çaktırmaz... geçmiş olsunn şamarım... dikkat et kendine... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 hadi yaaa çok geçmiş olsun şamar saol zeynep canımm yaa...ne yaptın sen kendinee öylee... ahh o tabanlar ahh... bi sen değilsinn onlardan çeken...bi abim daha var...o tabanlarla uğraşan...ben o tabanlarrıı ahh... yaaff kıyamam ama sana yaa...acıyoo diyoo bi de...aaa...!! insan kelebek üzülmesin diye çaktırmaz... geçmiş olsunn şamarım... dikkat et kendine... yaf estikçem ben senin üzülceni bilsem sölermiydim ama sen duuuurr.. bacaım iyileşti biraz.. basabiliyorum üstüne artık.. önümüzdeki cumartesi yakın..... bi daha ki maçta daha dikkatli olcam .. top gelir gelmez göndercem ,nereye giderse gitsin Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 üsülmesin benim kelebeeem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 yaf estikçem ben senin üzülceni bilsem sölermiydim ama sen duuuurr.. bacaım iyileşti biraz.. basabiliyorum üstüne artık.. önümüzdeki cumartesi yakın..... bi daha ki maçta daha dikkatli olcam .. top gelir gelmez göndercem ,nereye giderse gitsin peki.. öyle olsun bakalım..benim yerime de vur bi tane cumartesi günü üsülmesin benim kelebeeem üzülmez kelebeğin...iyi oll yeter ki sen.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 serbest kursu.. ben de birsey soyleyecegim..Egzorsist,nostaljiye yazdigin siir..o ne guzel,ne icten,ne damardan bir siir oyle,cok etkilendim.. ve..serbest kursuculer,sizi seviyom amannn tanrım..benim kürsümee sımcıcak birisi mi gelmişş.... canım ablacım benim... ben de seni seviyorum ablamm.... hoşşgelldin kürsüme... bu izmirde bişeyler var sanırım izmirli kimi tanıdıysam kelebek gibiler hepicisi teşekkürler canım...İzmir'im de var tabii birşeyy...çok farklı hem de... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 kebekçim dün izmirden haber geldi çookkk güzelmiş havaya arkadaşlar sahilde dolaşıyomuşş ahhh ahhh keşke bende orda olsam...... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 kebekçim dün izmirden haber geldi çookkk güzelmiş havaya arkadaşlar sahilde dolaşıyomuşş ahhh ahhh keşke bende orda olsam...... off off... insanın eve giresi gelmiyor inan kii... ama benim sınavlarım eve girmem için zorunluluk gibi bir şey... ama sana şunu söyleyim... İzmir şu an cennet misalii... keşke burda olsaydın..gerçekten..harika... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 off off... insanın eve giresi gelmiyor inan kii... ama benim sınavlarım eve girmem için zorunluluk gibi bir şey... ama sana şunu söyleyim... İzmir şu an cennet misalii... keşke burda olsaydın..gerçekten..harika... estikçe ya izmir'i sen anlattıkça ben orayı niye görmemişim dedim... birçok yer gezdim ama en iyileriniden bazılarını atlamışmıyım ne Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 off off... insanın eve giresi gelmiyor inan kii... ama benim sınavlarım eve girmem için zorunluluk gibi bir şey... ama sana şunu söyleyim... İzmir şu an cennet misalii... keşke burda olsaydın..gerçekten..harika... yazın gelcem inş.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 buyrun gelinn arkadaşlar... İzmir'i görmeden olmaz bence... kokusu farklı...ortamı farklı..yaşayış farklı...kardeşliği farklı..sıcaklığı farklı..bütünlüğü farklı...İzmir farklı... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 kelebek ben hiç gitmedin izmire ama çok merak ediyorum arkadaşlar anlatıyo liseden dersten kaçıp asansöre giderlermiş içmeye Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 canım benim...asansör harika bir yer... kii bi tek orası değil.. o kadar güzel kaçıcak yerler var ki.. ben de direk ele verdim kendimi ama... gerçektenn her karışı harika... İzmir'im müthişş yaa... gell gez arkadaşım...asansöre de gitmelisin... daha bir sürü yer... saymakla bitiremem..ancak gelip yaşarsın... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 aslında elinde frsatın varken yapcan bazı şeyleri gelcez ve görcez.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 aaa.... kürsüme bakın....aşağıdan melül melül bakıyor bana... nirelerdesin sen dercesine?? .... canım kürsüm benim...dur sana birşey anlatıyım... iyi dinle beni.. bugün...çok enteresan bir gün daha geçirdim...her günümde olduğu gibi...!ve mutlu günler bunlar kürsüm...,,gülüyorum ama nasııl,,,görmen gerek....görme yada daha iyii...sonra gazete ilanı olmayalım.....manisa kaçkını diye... yaa mutsuzluğumun ardından gelen gerçek mutluluklarımı yaşıyorum....seviyorum ya ben yaşamayı....! hem de çok sefiorum...bana çok acılar gösterdi hayat...ama hiç isyan etmedim...hala seviyorum...kırılan kalbimin inadına... seviyorum mutsuzluğumun ardındaki tomurcuk mutluluklarımı.... neyse... şimdi böle konuşuyorum da.....gerçekten mutlu hissediyorum yaff...şimdi sınavlar başlayınca gidicek bir mutluluk tabii biliyorum..... ama ossun..tadını çıkarıyorum.... ayy niyeyse konuşasım var bugün...!! son saat......kızlarla okulda kaldık...sınıfın birinde açtık müziği....dans...dans...dans.... ama görmelisin...hem bağır...hem oyna....ohhh.... nasıl eğlendim anlatamam.... neyse sonra perdelerimiz kapalı amaa.....bi arkadaşım bi ara baktıı....o da nee??aşağıdan izleniyoruz işi gücü yok milletin bizi izliyo...biz de indik sıralardan aşağıyaa....indik yere bastık...oba.....kim tutarr...tekrardan.... sonra yolcu yoluna gerek....herkes filikalara....cinsindenn gittik.... çok eğlendim benn yaa.... anlatasım geldi niyeyse.... seviyorum kürsüm seni... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 neşeliyim... ama sıkılan sevdiklerim var... onlar için de üzülüyorum yaa...!neyse...kürsüm....sen...!pek bi yalnız kalmışsın... ama seni ben yalnız bırakmam... bi de sen üzülme.... al sana bir şarkı...tam da senin acı halini anlatıyor...! ben ölmeden önce bir sürü dostum vardı ben ölmeden önce bir sürü düşüm vardı sadece bu nakaratıı!! kürsü sakinlerii...illa doluyken mi ziyaret ediceksiniz burayı... sitem ediyorum size..kürsüm adına.... ! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.