Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

en azından çaresiz kalmaktan iyidir kleo :clover:

çaresiz kalmak hayatta en çok korktuğum şeylerden bir tanesi, ama mecburen kaldığın yerler oluyor..

ama şükretmek lazım, isyan etmemek ve hayata sarılmak, boşlamamak lazım..

serbes kürsü ya ben konuşuyorum işte :)

• Cevaplar 984
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

ya evet son günlerde kürsü boş....sanırım fazla talep yok konuşmak için... (egzo)

leylam hoş geldin

Gönderi tarihi:
serbest kursu.. :) ben de birsey soyleyecegim: Egzorsist,nostaljiye yazdigin siir..o ne guzel,ne icten,ne damardan bir siir oyle,cok etkilendim.. :(

ve..serbest kursuculer,sizi seviyom :rolleyes:

fatih kısaparmak şiiri, ben çok severim, serbes kürsü, güzel bir topic tabii,

istediğini söyleyebiliyorsun.. :clover: bende burdaki herkesi seviyorum..

tekrar ediyorum eğitim ve sağlık şart :clover:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

şart leylam.....sağlığı korumakta şart

kafam acıdı sanki..taşmı geldi ne..yoksa çok mu alıngan oldum ben :(

Gönderi tarihi:

simdi ikinize de katildim..ve hicbirseye takilmadan,kin duymadan,kimseyi ezmeden ve ama bu arada kendini de ezdirmeden yasamali diye dusunuyorum -_-

kis ne tasi? surda bizbize muhabbet edip icimizi dokuyorduk serbest serbest :huh:

Gönderi tarihi:

değer yargılarınızı hiçbir zaman hiçbir şeye değişmeyin :clover: bizde sana hak verdik leyla :clover:

insanın kendini ifade edebilmesi güzel birşey, yanlızlık Allah' a mahsus insanın hep yakınında bir dayanağı bir dostu oluyor..

buda insanı rahat ediyor ve mutlu kılıyor :clover:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
kis ne tasi? surda bizbize muhabbet edip icimizi dokuyorduk serbest serbest :huh:

ben ne dediğimi biliyomuyum ki :P serbest ya o bakımdan şeytiydim.. -_-

Gönderi tarihi:

degil mi ya? :P o aciyan yere merhem sur,gecer canim :clover:

evet,en dostsuz zamanlarinda bile forum arkadaslarin yetisiyor ve Allah'in varligini ve seni gozettigini bilmek,rahatlatip,huzur veriyor.. :clover:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

bugün burda dökeyim içimi....çenem açıldı ya... -_- rejim yapıyom dedim ,bitkisel zayıflama reklamları , koşu bandı ve spor aletleri reklamı aldılar...kleopatra otel bir ara reklam verdi....bak gündem belirliyom...artık önemimi anlamışınızdır demi..... :P:D

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

itiraf bölümünü bekle henüz hazır değilim.. :w00t::whistling::crying: öle bişiy mi var..ben sırf forum yararına çalışıyom :blushing:

Gönderi tarihi:

herkes kendi yaşadığını sever... :wub: ama benim İzmir'imi geçemez senin Antalya'n..... :grin:

ama Türkiye'min her memleketi ayrı bir güzel... :rolleyes:

ama İzmir apayrı... :hug: dolmaz yerii...tek geçerim...ben bu kadar seviyorum ya..

ileri de ayrılıcam sanki.. :(

ama kopamam...bir İzmir'li nasıl kopar kii... :blush:

ANTALYA ' M -_-

Gönderi tarihi:

neyse... :) bu tartışma oldukçaa yersiz....insanın anılarının geçtiği yer...yaşadığı kokladığı yer...gibisi yoktur... :wub:

o sebeple ben bu tartışmaya girersem sonsuza dekk sürer...İzmir'im vazgeçilmezim benim... :wub:

yarın bir gün uzaklaşmak gerekir belki de...bilemem.... :( ama benim kalbim hep onda..bildiğim tek şey bu... :blush:

üstüne başka bi şehir daha tanımam...bildiğim tek şey bu.... :)

İzmir'im benim...bildiğim tek Şehİr.... :wub:;)

ama şöyle söyliyim..gerçekten bir ayrıcalık....gerçekten..... :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.