Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 984
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

-_- ben eskisi gibi gelemiyorum...bu ay çok sıkı birr şekilde çalışmaktayım....veee kürsü sakinlerinden bi kısmı üzgün...bi kısmı diyette...bi kısmı ise gelemiyor sık sık.... :)

anlıcağınn tamm sıkı zamanlarda sakinler.... :P

arada bir geliyorum da..kendi kendime eğlenemem ki... :lol:

:grin: eee ne yapalım....duraklama döneminde kürsüm.....kurtarırız ama merak etme....ben kkürsümü hiç çökertir miyim... :wub:

Gönderi tarihi:

Ne çökertmesi kim çökmüş :unsure:

Sen derslerini çalış buraya bişey olmaz güzelim :sweatingbullets:

Havada ne güzel dimi...Bu havada ders çalışmak zordur haklısın sen de -_-

İnsanın hiç eve giresi gelmiyor. Burası da baharda iyice bi cennet oluyor :wub:

Sahil cıvıl cıvıl çiçek dolu.Bugün dolaşırken içim açıldı,ruhum tazelendi...

Bahar; kış çocuğuyum ama" seni seviyorum"...Burada büyümedim ama,"Karşıyaka seni seviyorum".

Ama ne önemi var Kelebeğide daha önce tanımıyordum ama onu çok seviyorum ;)

Gerçekten içten söylenince kulağa ne hoş geliyor dimi "Seni seviyorum"

Masumca,safça ve yalansız sevgiden bahsediyorum ve herkese böyle sevgiler nasip olsun diyorum :clover:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
-_- ben eskisi gibi gelemiyorum...bu ay çok sıkı birr şekilde çalışmaktayım....veee kürsü sakinlerinden bi kısmı üzgün...bi kısmı diyette...bi kısmı ise gelemiyor sık sık.... :)

anlıcağınn tamm sıkı zamanlarda sakinler.... :P

arada bir geliyorum da..kendi kendime eğlenemem ki... :lol:

:grin: eee ne yapalım....duraklama döneminde kürsüm.....kurtarırız ama merak etme....ben kkürsümü hiç çökertir miyim... :wub:

kıs biz diyettide kürsüye getiririz ;):lol:

ne bu kürsü duraklamayamı başlamış... :P sonu osmanlıya benzemez inşallah :lol:

Gönderi tarihi:
Ne çökertmesi kim çökmüş

Sen derslerini çalış buraya bişey olmaz güzelim

Havada ne güzel dimi...Bu havada ders çalışmak zordur haklısın sen de -_-

İnsanın hiç eve giresi gelmiyor. Burası da baharda iyice bi cennet oluyor :wub:

Sahil cıvıl cıvıl çiçek dolu.Bugün dolaşırken içim açıldı,ruhum tazelendi...

Bahar; kış çocuğuyum ama" seni seviyorum"...Burada büyümedim ama,"Karşıyaka seni seviyorum".

Ama ne önemi var Kelebeğide daha önce tanımıyordum ama onu çok seviyorum

Gerçekten içten söylenince kulağa ne hoş geliyor dimi "Seni seviyorum"

Masumca,safça ve yalansız sevgiden bahsediyorum ve herkese böyle sevgiler nasip olsun diyorum :clover:

Ablacım....pazar günü doğum günümm...benim mevsimim...benim haftam...ve Nisan...benim ayım.. :wub:

yağmuruyla...cıvıltısıyla....neşesiyle...herşeyiyle... :hug:

ben hep şanslı gördüm kendimi..bu ayda doğmak...ilkbahara ait olmak... :rolleyes:

bu havaları tek geçerim...cennet misalii..harikkaaaa :blush:

hele de İzmir....sen bilirsinn ablamm...bu hafta gezicemm bol bol..sınavvlar tamam..ama gezicem işte banane... :grin:

ben de seniiiiiiii seviyoruum...ve sevilmeyi...sevgimi haykırmayı...seni seviyorum kelimesinin değerini... :wub:

seviyoruum....... :clover:

Gönderi tarihi:
kıs biz diyettide kürsüye getiririz

ne bu kürsü duraklamayamı başlamış... sonu osmanlıya benzemez inşallah

:grin: şu an çalışmalarımız sürüyor.... inşallah duraklama dönemi uzun sürmez....yükselme yaparız...her zaman olduğu gibi.... B) ama ben burda olduğum sürece ve inşallah iyi olduğum sürece bişeycik olmazz... :P:wub:

şu diett ne iş....çok yıpratma kendini kıss...2 günlük dünyada... ;) zayıflıcam diye yemeyin kafayı... :blink:

hava inanılmaz güzelll

ama vizeler

ayyy cuma bitiyoooo ama

BENDE EVİME GİDİYOMMMMM ........

eminim Eskişehir'de İzmir kadar güzeldir...ama inan bana... :wub: şu an İzmir gibisi yokturr yaa... :stuart:

ayy pır pırr ediyoo insanın içini havaalaarr.... :blush: bu arada başarılar sana...şimdiden gözün aydın :grin:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
:grin: şu an çalışmalarımız sürüyor.... inşallah duraklama dönemi uzun sürmez....yükselme yaparız...her zaman olduğu gibi.... ama ben burda olduğum sürece ve inşallah iyi olduğum sürece bişeycik olmazz...

şu diett ne iş....çok yıpratma kendini kıss...2 günlük dünyada... ;) zayıflıcam diye yemeyin kafayı...

durum çok vahim..sabah yediğim o kadar azdıki hatırlamıyom bile :(

öğlen bir porsiyon sebze yemeği ve bir kase çorba...ve yarım gofret :( yarısını diyette olduğum için paylaşmak zorunda kaldım..... :(

akşam 2 dilim diyet kızarmış ekmek,büyük bir porsiyon salata, bir kase yoğurt..şimdilik -_-

görüyorsun açlıktan ölücem :lol:

Gönderi tarihi:

şşşşşşşşşşşş.... :angry:

yaa görendee....şişmanca bişi sanar... :getlost:

sağlıkk...sağlık...sağlık... :clover:

dikkatt ett kendine...bi kaç kilo vericem diyee....sağlığından olma... ;)

tamam bak diyet normaldir..olabilir...ama psikolojisi bozulur insanın...daha baştan bu kadar eritme kendini..

kızarım sora sana... !! :)

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

timam ..ben iyisi arabayı alıp denize atayım..her gün yürüyerek giderim sorun kalmas.. :P:lol:

Gönderi tarihi:

ah...şu teknoloji.....tembelleştiriyor bizi... :grin: -doğru ama- :clover:

yürü canım ona bişiy demem..sağlık için yürümek iyi..de aç kalma... ;)

omass öle şeyy....öle diyett mmi olurr??...açlık ayrı şey...!!

aç kalmiceksin... :lol: can boğazdan gelir... :P

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

bilgisayarıda atıyım...

atmışken tlf..larıda atayım.

iyi olur bi koşu söylemek istediklerimi söylemek için izmir ,konya,istanbul falan yaparım ..daha hızlı kilo veririm :w00t:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

bak yine küstü galiba..... :angry2::P neyse artık kolayını buldum nasılsa :w00t::grin: annadın sen onu :devil:

Gönderi tarihi:

Dubaide olsak şimdi :rolleyes:

Gönderi tarihi:
izmirden bahsedip duruyosunuz.. ANTALYA'M var burda benim... ANTALYA'M ın üstüne güzellik mi var memleketimde.. İzmir'de güzel .. Ama ANTALYA'M...

herkes kendi yaşadığını sever... :wub: ama benim İzmir'imi geçemez senin Antalya'n..... :grin:

ama Türkiye'min her memleketi ayrı bir güzel... :rolleyes:

ama İzmir apayrı... :hug: dolmaz yerii...tek geçerim...ben bu kadar seviyorum ya..

ileri de ayrılıcam sanki.. :(

ama kopamam...bir İzmir'li nasıl kopar kii... :blush:

Dubaide olsak şimdi

:grin: atlayın omzuma kıss...uçalım gidelim...iyi uçtuk zaten yaa...Dubai falan... :blink:

ama bir Dubai hiç de fena fikir değil... :wub:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
ne küscemm bee... :whistling:

ama ben öle başkalarından ısmarlama özür kabul etmem... :grin:

sen de beni anladın... :lol:

ben sevmem kıs .... :blushing: ama forumda sevenler var..nolur sanki benim yerime dileyiverseler.... :D

Gönderi tarihi:
ben sevmem kıs .... :blushing: ama forumda sevenler var..nolur sanki benim yerime dileyiverseler.... :D

ne varmış özür dilemekte... :unsure:

bugün sırf bu güzel özelliğim yüzünden sınıfta kırgın olan arkadaşlarımla barıştık..bi kaç kişi küsmüştü..onları da barıştırdım... :hug::rolleyes:

özür dilemek büyüklüktür... ;):clover:

ama başkası dememelii... :grin: o zaman bi manası kalmıyoo... ( :P )

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
ne varmış özür dilemekte...

bugün sırf bu güzel özelliğim yüzünden sınıfta kırgın olan arkadaşlarımla barıştık..bi kaç kişi küsmüştü..onları da barıştırdım...

özür dilemek büyüklüktür... ;)

ama başkası dememelii... :grin: o zaman bi manası kalmıyoo... ( :P )

ya sen öle san.. :stuart: . :blushing: aç aç kolaymı sanıyon... :P:D

ya herkesler nereye kaçtı..... :unsure: niye ortalık bu kadar sakin..sanki fırtına öncesi sessizlik :lol:;)

Gönderi tarihi:

efekk...olabilir :lol::grin:

fırtına öncesi sessizlik yani... ( :P )

şimdi bende gidiyorum..iyice sessiz kalıcaakk..

aç kalma yaa..ne bu eziyet..anlamıyorum.... -_-<_<

hoşçakal kleom :wub:

:blink: :blink: (canım çekti bu ifadeleri koydum...) sebepsiz...serbest nasıl olsa :grin:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
amacım bişeyi anlatmak değil de....bişeyler anlatmak istediğinizde buraya gelip istediğinizi sölemeniz...bilmiyorum çok baktım ama bulamadım...okulda bi hocamız her hafta yaptırırdı..içimizden gelenleri yazardık..eleştri..duygusal...psikolojik...vs.herşey olabilir beğenilen bir resim bir öykü bir şiir...bir konu herhangi bişey...serbest dediğim gibi...şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim... :clover:

bazen çaresizlik karşısında bir şeyler söyleyebilmek çok zor :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.