Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 ANNE BENİ TEKRAR ÇOCUK YAP En çok neyi yakıştıramadım ki kendime? Aşk acısı çekmeyi mi, yaralanmayı mı, gülüp geçmeyi , Beceremediğime öfkelenmeyi mi, kendimi sorgulamayı mı? Belki de, aşkın kısa süreli bir ahenk olduğunu unutup, Çocuksu bir saflıkla, belki dalgınlıkla, belki de bile bile ladesle, Zaten aşkın sorumluluğunu üstlenmiştim bir şekilde… Herkesin kafası karışık artık günümüzde, Mevsimler bile karıştı baksanıza... Sonbahara inat, hala maviler, pembeler, beyazlar uçuşuyor sokaklarda… Güneş serin geçen yazın izlerini yok etmek istercesine tenimde ışıldıyor. Bir mevsimden diğerine tükenirken ömür, nadastaki toprak gibi daha çok, Ama kesinlikle daha fazla üretebilmek için durmalı mı biraz yoksa? Yorgun gönlü biraz tatile mi göndermeli acaba? ‘Aşk ya çılgınlıktır ya da hiç bir şey!’ diyerek, Geçirilen ömüre, o inançlara, adrenalinin tavan yaparak Başladığı sevdalara neler oluyor? Şimdi neresinden tutunmalı ki yeniden aşkın? Neresinden tutunmalı ki, avuçlara önce mavi boncuk Bırakıp sonra da en olmadık yerinden yaralayan hayatın? Neresinden tutunmalı ki, yine bu hayat dolu kalbin Çılgınca çarpması, gülen gözleri Tekrar geri getirebilmesi için, umutların? Neresinden??? Anne beni tekrar çocuk yap! Çocuk yap ki her şeye tekrar çocuksu neşeyle, Heyecanla bakabileyim, dünyanın kirliliğini, İlişkilerin yozlaştığını görmeden, ne olursa olsun, Çocuksu rahatlığımla hayatın neresinde, Tutunacağımı bileyim… (alıntı) içim....dışım....çocukluğum...ona olan özlemimi nasıl dile getiriyim... ,,şu son dizeleri,, ne kadar da doğru..... eskiden gülünce yüzüm daha bi neşeliyydi...şimdilerde gülmelerimizde bile bişey arıyoruz.... acaba kalbim beni kandırıyor mu diye....!! eskiden daha başka severdim çiçeği...kediyi..kuşu.... şimdilerde onlara bakınca aklıma başka şeyler geliyor...-canlarına kıyanlar- eskiden daha başka sarılırdım hayata... şimdi başım baktıklarında acaba diyor....acaba buda onlardan mı.....tereddütsüz yürüyemez.. sevemez oldum safff ve duruca.... :( !ve diyorum ki....anne beni tekrar çocuk yap! -ablacım çok teşekkür ederim...işte diyorum,,,,başka ne söyleyebilirim ki... ,,,, Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 sende hep yapıp kaçıyonn...olmaz küü... insan bu kadar belli eder delü olduğunu... kıs bak delüü deyip durma kayıtlara geçicez sonra.... zabit kayıt tutuyo bloglarda zaten.. hem ben burdayım kaçmıyomki.. sen yoksun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 kıs bak delüü deyip durma kayıtlara geçicez sonra.... zabit kayıt tutuyo bloglarda zaten.. hem ben burdayım kaçmıyomki.. sen yoksun kim bu zati muhterem zabit... oo....şimdiye kadar biz tarihe geçmediysek...bundan sonra kimse geçemez... bak ben de burdayım... ama işte sebebim var...eskisi gibi gelemiyorum...sınavlar bi bitsin... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 sınavlar bitince sık sık görüşürüz ....kendine iyi bak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 kürsümmmmmmm..... yaff ben burayı da çok özledim ama... hem şu sıralar görünmez oldu sanki şamarım....daha semineri bitmedi sanırsam... olsun....! ben burdaki herkesii çok özledim.... kıss kleoo....delüü seni... yannız bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş... bilemiceğim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 vizemin ilk haftası bitti ii mi geçti ne sınavlar DARISI 2. HAFTAYA Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 topicin hayırlı olsun canım ... bu sıralarda canım çok sıkkın sebebini bende bilmiyorum ama inşallah düzelirim.. AL BENDEN DE O KADAR Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 vizemin ilk haftası bitti ii mi geçti ne sınavlar DARISI 2. HAFTAYA Amin canım...tebrikler.... sende sınavlarla boğuşmaktasın demekk ki.... kolay gelsin ne diyim.... AL BENDEN DE O KADAR neden yaf... ne oldu kii sana..?? hoşgeldin kürsümee...... ama niye üzgün geldin...desene hayatt..... ne zaman süper ki..!! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 senin dertlerin bitti sen etrafındakilerine koş minik kelebek kendi küçük kalbi KOCAMAN Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Kürsü nasılsınız kürsüü iyii...ama çokk fazla değil..kırgın biraz.... sen nasılsınn aysumum... ? senin dertlerin bitti sen etrafındakilerine koş minik kelebek kendi küçük kalbi KOCAMAN canımmsın abicim biliyosun demi... napıyım..insanlara bi nebze olsun tebessüm katmakk benim kalbim için koca bir mutluluk... dertlerim.... yok diyemem...varlar..sen de biliyosun....ama gözümü kör etmelerine izin vermiyorum.. kalbimiii kapatmasınaa....yaff...abim ben senii çok seviyom bee...pabuç dilli senii... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 bende seni seviyorum tatlı dillim sende bu sevinç hiçbir zaman bitmesin ki etrafına hep pozitif ışık saçasın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Amin abim... bendeki bu neşenin kaynağı varr... siz sevdiğim canlarım... yoksaa bu kalbiiii kıran o kadar çokk şahıs var ki.... ama hayata tutundduğum dallarım var benim... kalbimin kırılmış yerlerini sarmalayanlar...içindekiler...sizler... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sen bakma onlara, onlar senin kalbini bilemeyen ve seni çekemeyenler sen onlarıda sevki onlar senin kalbinin büyüklüğü karşısında ezilsinler ve hatalarını anlasınlar.. senin sevdiklerin hep senle Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sen bakma onlara, onlar senin kalbini bilemeyen ve seni çekemeyenler sen onlarıda sevki onlar senin kalbinin büyüklüğü karşısında ezilsinler ve hatalarını anlasınlar.. senin sevdiklerin hep senle öle yapıyorum zaten... hiç kötü konuşmam...ama çok kanatmadıkları sürece yaralarımı... biliyorum sevdiklerim benimle...çünkü bende hep onlarlayım... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 kürsümmmmmmm..... yaff ben burayı da çok özledim ama... hem şu sıralar görünmez oldu sanki şamarım....daha semineri bitmedi sanırsam... olsun....! ben burdaki herkesii çok özledim.... kıss kleoo....delüü seni... yannız bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş... bilemiceğim... sefgili kürsü , kürsü sakinleri... seminer bitti fakat iş başladı o yüzden gelemedim ama aklım ve kalbim hep burda.. vakit buldukça giricem.. hepinize kocaman sevgilerle.. :clover: şamaroğlanı Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 günaydın şamarcı Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 GÜNAYDIN HAYALPERES NASILSIN ? Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 İİLİK NOLSUN.. UURAŞIYORUZ.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 aaaa... bir şamar gördüm sankiii... amaa sana o kadar diyorum büyük harfler kullanma diye... neyse..... bi şiir var...okulumuz yarışmaya girdi..ve şiir grubumuz şu anlık ilçede 1.ler...çok da iiddialılar.. orda bi şiir var...çok hoşuma gidiyor...zaten o ses...o çocuktan mı çıkıyor bende bilmiyorum... o kadar güzel okuyor ki...o an herkes çocuğa tutuklu kalıyor...ağlatmıştı beni.... tabii hepsi bütün olunca çok güzel oluyooo... ben o şekilde ağladım...bide canlandırmalar var..arkadan slayt... neyse benim çok sevdiğim o son anda okunan bir şiir.... onu yazıyorum şimdi.... ADAM GİBİ Ben seni hiç sevmedim ki Durgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Birde yıldızları sevdim Eylül akşamlarında gelip, Gözlerinde tutulan. Ben seni hiç sevmedim ki Beni yola koyduğunda ayrılmayı sevdim Kurşunları sevdim beni vurduğunda Ağlamayı sevdim unuttuğunda Yalnız olduğumu anladığımda Ayakta kalmamı sevdim Yıkılmamı sevdim seni hatırladığımda Ekmeği sever gibi sevdim sensizliği Su gibi özledim Temmuz güneşinde sesini İkindide yağmur gibi Geceleyin yağan yağmur gibi sevdim seni sevdiğimi Ben seni hiç sevmedim ki Kuşlara şarkılar öğretmeni sevdim Menekşeyle konuşmanı Nisan'a hatırlatmanı Baharın bir adının da yalnızlık olmadığını Düştüğün zaman kanayan yaralarını Ve tuhaflığını üşüdüğün zaman Sakız satan çocukları Yeni çıkan şarkıları Her kaybettiğinde kazanan yanlarını sevdim Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe Ben yangını sevdim yandığım zaman böyle işte Ben seni hiç sevmedim ki Bir gece bir ceylan indi dağdan kalbine Bir gece bir şiir gibi kibrit alevinde Alemin ortasında, kimsesizliğin sesinde Buğusunda sabahın, acımasızlığında ahın Ağlayan yüzünde İsa'nın Ferahlatan gücüyle duanın Korkutan yanıyla nar'ın İncenin, zeytinin ve kalbin üstüne Gülün üstüne Tutunduğum umudun üstüne Korkunun üstüne Hep senin üstüne, hep senin üstüne Ben seni hiç sevmedim ki Gittiğin zaman gitmeni sevdim Evreni sevdim geldiğin zaman Kalmanı sevdim Korkuyordum sana alışmaktan Yine de sevdim gülümsemeyi Mendilimi sallarken, seni götüren trenin arkasından Kırlara ilk kar düştüğü zaman Ölümünün ne güzel olduğunu sevdim Seni içimde öldürdüğüm zaman Ben seni hiç sevmedim ki Durgun akşamlarda söylenen şarkı neyse Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Birde yıldızları sevdim Eylül akşamlarında gelip, Gözlerinde tutulan. Düştüğün zaman kanayan yaralarını Ve tuhaflığını üşüdüğün zaman Sakız satan çocukları Yeni çıkan şarkıları Her kaybettiğinde kazanan yanlarını sevdim Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe Ben yangını sevdim yandığım zaman böyle işte BEN SEVDİM Mİ ADAM GİBİ SEVERİM İbrahim Sadri.... çok hoşş yaa... bide arkadaşımın sesiyle dinleyin....muhteşem... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Bende iyiyim tatlım.... Sende çok kafana takıyorsun be herşeyi biraz boşver herkesi. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 yaa öyle ama.....aslında bi yarım öyle.. diğer yarım hala sapasağlam...dokundurmuyorum herkese o yarımı... ki şu sıralar kafama taktığım şeylerr gerçekten takılması gereken şeyler...arkadaşlarımla ilgili....benimle de aynı zamanda... ama yinede gülümsüyorum... neşeliyim..... bu özelliğimi de seviyorum..... her ne kadar beni yorsa daa.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Olsun böyle iyisin sen... Rahat ol geçer gider. Sen ne yaptığını da biliyorsn takılma bence o kadar fazla en azından canını sıkma Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 ibrahim sadrinin o şiirini çok severim.. gerçekten güzel bir şiir. okuluna ve arkadasina basarilar diliyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.