Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 konu fotoğraftan açılmışken.... ya sizde de var mı bilmiyorumda...ben fotoğraf çekmesini çok seviyorum... öyle bi söylemek istedim.. ama şöyle de birşey var...şu ana kadar çok yerleri gezdim..ama pek bi fotoğraf çekmedim.... bazen inadım tutuyor...anı orda bırakıyorum.... ama genelde çok severim...fotoğraf makinesini...çıkarttığı Anları.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 fotoğraf çekmeyi bende çok severim çünkü nefes aldığım her an benim için çok önemlidir ... eskilere dönmek için bi geçittir fotoğraf... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 katılıyorum.... bazen benim huyumdur bu... çok özlediğim zamann çocukluğumu...eskileri....onları... açıyorum albümü bakıyorum..alttanda slow müzikler çalıyor.... ve benim gözyaşlarımda yanaklarımdan süzülüyor..... az ağlamıyorum...özlem çok garip birşey...fotoğraflar..... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 neden yav ne var fotoda.. kırk yılın başı bi bira içmeye gitmişim deniz kenarına çok mu görüyon yok yaf normalde tipin biraz daha çılgınca bi tipe benzio ortam falan ama sen forumda bole deilsin gayet ii ve sakin birisin konu fotoğraftan açılmışken.... ya sizde de var mı bilmiyorumda...ben fotoğraf çekmesini çok seviyorum... öyle bi söylemek istedim.. ama şöyle de birşey var...şu ana kadar çok yerleri gezdim..ama pek bi fotoğraf çekmedim.... bazen inadım tutuyor...anı orda bırakıyorum.... ama genelde çok severim...fotoğraf makinesini...çıkarttığı Anları.... ben sefmem herzaman ii çıkmadığım içim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 yok yaf normalde tipin biraz daha çılgınca bi tipe benzio ortam falan ama sen forumda bole deilsin gayet ii ve sakin birisin ben sefmem herzaman ii çıkmadığım içim iyi öle olsun bakalım... bu arada çılgınca birisine benziyo demişsin ya....burda ise iyi ve sakin... her sakinlik öncesi yaşanmış çılgınlıklar vardır... ve her çılgınlıkta olan sessizlik yorgunluğu..... şöyle yani...çok gülen çok ağlarmış derler....ben gülüyorum... ama demek ki ağlamalarımın ardındaki gülümsemeler... ya da ağlıyorum...gülmelerimin ardındaki ağlamak..... içimiz-dışımız..... sakin-çılgın... ağlar-güler... enteresan işte..... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 iyi öle olsun bakalım... bu arada çılgınca birisine benziyo demişsin ya....burda ise iyi ve sakin... her sakinlik öncesi yaşanmış çılgınlıklar vardır... ve her çılgınlıkta olan sessizlik yorgunluğu..... şöyle yani...çok gülen çok ağlarmış derler....ben gülüyorum... ama demek ki ağlamalarımın ardındaki gülümsemeler... ya da ağlıyorum...gülmelerimin ardındaki ağlamak..... içimiz-dışımız..... sakin-çılgın... ağlar-güler... enteresan işte..... neyse ben kaçar herkese ii geceler kanqa gelirse selamımı solersiniz bu arada şamarcı sen menem kanqa yı tanıyomusun yani zeynepp i Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 katılıyorum.... bazen benim huyumdur bu... çok özlediğim zamann çocukluğumu...eskileri....onları... açıyorum albümü bakıyorum..alttanda slow müzikler çalıyor.... ve benim gözyaşlarımda yanaklarımdan süzülüyor..... az ağlamıyorum...özlem çok garip birşey...fotoğraflar..... ama eskilere baktığında ağlamak değil gülmek gerekir.. ne kadar güzel günler yaşamışım be diyip bıyık altı bi gülümsemek gerekir.. ağlamak da güzeldir bazen.. ama gözyaşları hüznün simgesidir .. yok yaf normalde tipin biraz daha çılgınca bi tipe benzio ortam falanama sen forumda bole deilsin gayet ii ve sakin birisin ben sefmem herzaman ii çıkmadığım içim ben zaten çok deli doluyumdur.. mesela aklıma gelen ilk şeyi yapmayı çok severim.. ama derdimi açığa vurmak pek huyum deildir.. bir tek burda konuşuyorum işte.. içimdekiler genelde burda açığa çıkar.. ama sizlerle herşeyi paylaşmak güzel.. iyi öle olsun bakalım... bu arada çılgınca birisine benziyo demişsin ya....burda ise iyi ve sakin... her sakinlik öncesi yaşanmış çılgınlıklar vardır... ve her çılgınlıkta olan sessizlik yorgunluğu..... şöyle yani...çok gülen çok ağlarmış derler....ben gülüyorum... ama demek ki ağlamalarımın ardındaki gülümsemeler... ya da ağlıyorum...gülmelerimin ardındaki ağlamak..... içimiz-dışımız..... sakin-çılgın... ağlar-güler... enteresan işte..... çok gülen ağlarmış die bişi yok yav.. bunu silin kafanızdan.. gülmek hiçbir zaman ardından ağlamayı getirmemeli.. sizin elinizde Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 neyse ben kaçar herkese ii geceler kanqa gelirse selamımı solersiniz bu arada şamarcı sen menem kanqa yı tanıyomusun yani zeynepp i taniyem taniyem dün tanıştık burda ya söleriz tabi selamını sanada iyi geceler... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 onlar benim gizli cümlelerim.... çok gülen çok ağlamaz.........bunu bana her söyleyene bir cevapp veriyorum..çünkü çok gülen bi insanım.. daha farklı şeyler anlattım.... ama öyle anlaşılmasını istiyorum.... enteresan ama olsun boşver.... evet burda birşeyleri paylaşmak gerçekten çok hoş.... kıymetini bilene... resimler diyosun...bıyık altı gülümsemek..ben kendime acı çektirmek için mi bilmem de genelde....şu an aramızda olmayan kişileri inceliyorum albümde... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 oda farklı bir durum tabiki :( Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 hhemde çok.... ama sanki hepsi mi öyle değil elbet....oo miniklik anılarım.... ne hoştular yaa.... çocukluk çok başka...çok.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 efet yavv :D ben küçükken çok haşereymişim ama evde tüm milleti peşime takarmışım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 bellii belli.... ben de küçükken omuzda gezmeyi çok severmişim... o zamandan beri rahatıma düşkünüm yani.. küçükken bi de temizmişim.... zamanla değişmiş tabii.... ama çok yaramazmışım yaa... cimcime şeyda.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ben çıkıyorum yarın birascık işim var erken.. iyi geceler... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ehehe belliiii ne cimcimeliğimi gördün pee...bide belli diyo.... ya ben bu gripten gözlerim iki çeşme ağlıyorum.... hapşuu....diyemiyorum...yani hapşuramıyorum...o da gözümü yaşartıyo.. mesela şu an da ekranı çift görüyorum.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 hareket vakti..... yani ben gidiyorum... hoşçakal.... kürsüme ve sanaa.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 konu fotoğraftan açılmışken.... ya sizde de var mı bilmiyorumda...ben fotoğraf çekmesini çok seviyorum... öyle bi söylemek istedim.. ama şöyle de birşey var...şu ana kadar çok yerleri gezdim..ama pek bi fotoğraf çekmedim.... bazen inadım tutuyor...anı orda bırakıyorum.... ama genelde çok severim...fotoğraf makinesini...çıkarttığı Anları.... bende foto çekmeyi çokkk severim:) ama bende daha çok meken olarak değilde arkadaşlarımla çektiğim fotolar var Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 zeynep sana qankanın selamı vardı Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ne cimcimeliğimi gördün pee...bide belli diyo.... ya ben bu gripten gözlerim iki çeşme ağlıyorum.... hapşuu....diyemiyorum...yani hapşuramıyorum...o da gözümü yaşartıyo.. mesela şu an da ekranı çift görüyorum.... kıyamam ben sana aalama ama tatlıdır o gözyaşı beee iyi bilirim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 kıyamam ben sana aalama ama tatlıdır o gözyaşı beee iyi bilirim sağoll şamarımm...teşekkür ederim... gözyaşı tatlımı bilmiyorum da.....sızısı bayağı acı..... heyyyyyyy neyin var senin.... ?? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.