Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 saol samaroglanı geldik bi baklım dedik takılıp kaldıkçok beğendim ama buna sebep olan kürsümü tebrik ediyorum... ee burası böle... giren bi daa çıkamaz -------------- tamam estikçem bi daa bulaşırlarsa sana haber vercem .. tamam ben eserim görür onlar.... off başım ağrımaya başladı yine.... nesü geçer birazdan... ben memnununm zaten bi kankam da oldu yani daa ne isteyimki bu durumdan memnun olmayacak...hatta kızıcak birisini biliyorum ben... kendine dikkat et canım.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 senin neyin var estikçem yavv ... :( Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 senin neyin var estikçem yavv ... :( sorma şamarım yaa.... 3 gündür yatıyorum....ayağa kalkınca başım dönüyo... üşütmüşüm...sesim son ses kısık...bademciklerim desen berbat...bi de başıma ağrı yapıyor....anla artık... Allah kimseyi sağlığından etmesin...sağlık sağlık sağlık.... sınavlarım var bu hafta bir de...ama kafamı toplayıp doğru düzgün çalışamadım... sağol canım bu arada... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 bu durumdan memnun olmayacak...hatta kızıcak birisini biliyorum ben... kendine dikkat et canım.... nan o şimdi burada deil hem senin vereceğin tavsiye bu yöndeydi dimi ama anlamıştım neyse sen merak etme ben hallederim bi de sen estikçe çokçok geçmiş olsun sana umarım çabuk düzelirsin Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 sorma şamarım yaa.... 3 gündür yatıyorum....ayağa kalkınca başım dönüyo... üşütmüşüm...sesim son ses kısık...bademciklerim desen berbat...bi de başıma ağrı yapıyor....anla artık... Allah kimseyi sağlığından etmesin...sağlık sağlık sağlık.... sınavlarım var bu hafta bir de...ama kafamı toplayıp doğru düzgün çalışamadım... sağol canım bu arada... yapma yaa :( tekrar tekrar geçmiş olsun.. boşuna dememişler herşeyin başı sağlık die.. dikkat et kendine ama :clover: Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 nan o şimdi burada deil hem senin vereceğin tavsiye bu yöndeydi dimi ama anlamıştım neyse sen merak etme ben hallederim bi de sen estikçe çokçok geçmiş olsun sana umarım çabuk düzelirsin zekiii kıcığım benim... sana da teşekkür ederim... bu arada sen yine de kardeş sözü dinle...halledemeyeceğin boyuta gelmesin de.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 yapma yaa :( tekrar tekrar geçmiş olsun.. boşuna dememişler herşeyin başı sağlık die.. dikkat et kendine ama :clover: öle işte.... sağol şamarım.... dikkat etmeye çalışıyorum.... biraz geç oldu ama bunu anlamam... efet herşeyin başı sağlık.... ama sevginin aşkın başı değil de sonu sağlık sanırım.....!! onda ters.... nerden çıktı bilmiyorum da... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 yok canım saol ya ben kendimi bilirim bu arada alman popuna takılıyorum bu aralar harika bi ara sana yollarım Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 öle işte.... sağol şamarım.... dikkat etmeye çalışıyorum.... biraz geç oldu ama bunu anlamam... efet herşeyin başı sağlık.... ama sevginin aşkın başı değil de sonu sağlık sanırım.....!! onda ters.... nerden çıktı bilmiyorum da... anladıysan problem yok tabe olsun sen konuşta ne konuşursan konuş aşk ve yaşam insanda var olan farklı dünyalardır.. haklısın yani Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 yok canım saol ya ben kendimi bilirim bu arada alman popuna takılıyorum bu aralar harika bi ara sana yollarım tamam...bi ara hallederiz o işi de.... bakalım nasıl müzikler.... sen kendini bilir misin... ilginç... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 tamam...bi ara hallederiz o işi de.... bakalım nasıl müzikler.... sen kendini bilir misin... ilginç... sen kardeşine güvenmiomusun bu arada senden bi yorum beklerim konuya geniş kapsamlı bi şekilde bakış açısından bana öm yolla bi ara Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 anladıysan problem yok tabe olsun sen konuşta ne konuşursan konuş aşk ve yaşam insanda var olan farklı dünyalardır.. haklısın yani zaten anca burda konuşuyorum...gerçi şimdi geçerli bu... sesim kısık olduğu için çok konuşamıyorum.... ne kötü....ama bir sürü şiir yazdım... belki bi ara buraya yazarım bi tanesini.... haklıyım dimi...keşke yanılıyo olsak ama öle işte.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 yok canım saol ya ben kendimi bilirim bu arada alman popuna takılıyorum bu aralar harika bi ara sana yollarım çok sert adamların dili yaa.. onlardan manyak hard rock çı olur.. pop olayı pek tutmaz sanki .. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 zaten anca burda konuşuyorum...gerçi şimdi geçerli bu... sesim kısık olduğu için çok konuşamıyorum.... ne kötü....ama bir sürü şiir yazdım... belki bi ara buraya yazarım bi tanesini.... haklıyım dimi...keşke yanılıyo olsak ama öle işte.. sesin kısıkken kendini daha iyi ifade edebilmişsindir, duygularını yazıya dökerken.. merak ettim şimdi şiirlerini Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 sen kardeşine güvenmiomusun bu arada senden bi yorum beklerim konuya geniş kapsamlı bi şekilde bakış açısından bana öm yolla bi ara tamam da bunu şimdi yapamam...kafam pek bi yerinde değil biliyosun ki.... sen mesajımı aldın ya sorun değil... gönderirim bi ara...hatırlat ama bak unuturum...bu halde... çok sert adamların dili yaa.. onlardan manyak hard rock çı olur.. pop olayı pek tutmaz sanki .. heyy...aslında bu daha iyi.... pop müziği pek sevmiyoruz ama bakalım hayalle genelde kulak zevkimiz aynı.... şımarmasında hemen.... merak ettim.... şimdi dinleyemem de dinleyince yorumum olucaktır.... unutmazsam eğer... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 haklısın ama nedense sardı pop olarak bi almanların grubunu dinlerim o da pop rock arası bişe belkide punktır tam anlayamadım aslında onlardan aslında bi rammstein var bildiğim ama fazla sefmiom onları da Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 sesin kısıkken kendini daha iyi ifade edebilmişsindir, duygularını yazıya dökerken.. merak ettim şimdi şiirlerini efet bende böyle düşünüyorum.. ama normalde şiir yazanların sesleri manevi açıdan kısıktır...dilsizlerdir....konuşarak anlatamayınca da kendilerini kelimeelere dost yaparlar...ve hayatlarını şiirlere adarlar.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 haklısın ama nedense sardı pop olarak bi almanların grubunu dinlerim o da pop rock arası bişe belkide punktır tam anlayamadım aslında onlardan aslında bi rammstein var bildiğim ama fazla sefmiom onları da iyice merak ettim... dinleyip görücez... sen kandırıkçısın....belli mi olur.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 tamam da bunu şimdi yapamam...kafam pek bi yerinde değil biliyosun ki.... sen mesajımı aldın ya sorun değil... gönderirim bi ara...hatırlat ama bak unuturum...bu halde... heyy...aslında bu daha iyi.... pop müziği pek sevmiyoruz ama bakalım hayalle genelde kulak zevkimiz aynı.... şımarmasında hemen.... merak ettim.... şimdi dinleyemem de dinleyince yorumum olucaktır.... unutmazsam eğer... merakını gidercem sonra seveceğinden eminim de ayrıca sana iyileşince hatırlatırım mesajı ok dinleyince yorumlarsın ayrıca Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 haklısın ama nedense sardı pop olarak bi almanların grubunu dinlerim o da pop rock arası bişe belkide punktır tam anlayamadım aslında onlardan aslında bi rammstein var bildiğim ama fazla sefmiom onları da rammstein'ı bi ara çok dinlerdim ..adamların en iyi yaptıkları şey.. böürmek efet bende böyle düşünüyorum..ama normalde şiir yazanların sesleri manevi açıdan kısıktır...dilsizlerdir....konuşarak anlatamayınca da kendilerini kelimeelere dost yaparlar...ve hayatlarını şiirlere adarlar.... biz hem şiir yazalım , hem sesimiz çıksın estikçem.. konuşarak anlatabildiklerimizden olsun şiirlerimiz bizi ilk önce kendimiz SONRA kelimelerimiz ifade etsin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 rammstein'ı bi ara çok dinlerdim ..adamların en iyi yaptıkları şey.. böürmek biz hem şiir yazalım , hem sesimiz çıksın estikçem.. konuşarak anlatabildiklerimizden olsun şiirlerimiz bizi ilk önce kendimiz SONRA kelimelerimiz ifade etsin du hast..... diyerek başlıyım.... efet şamarım haklısın...gözlerimiz de konuşmalı...biz de...ve bazen de susan dillerimiz konuşmalı....böyle daha doğru oldu sanırım... off..off...diyerek bitiriyorum.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 ben bi yemeğe gidiyim artık.. acıktım sanki görüşürüz.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 rammstein'ı bi ara çok dinlerdim ..adamların en iyi yaptıkları şey.. böürmek çok haklısın bende zaten bu yüzden onları dinlemem bi de sana güle güle du hast..... diyerek başlıyım.... efet şamarım haklısın...gözlerimiz de konuşmalı...biz de...ve bazen de susan dillerimiz konuşmalı....böyle daha doğru oldu sanırım... off..off...diyerek bitiriyorum.... neyse ya kelecek dualarımız seninle Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 ben bi yemeğe gidiyim artık.. acıktım sanki görüşürüz.. afiyet olsun şamarım... güle güle... neyse ya kelecek dualarımız seninle sağol mampirim yaf... iyileşicem...inat ediyorum beynimle.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 beynimle inatlaşıom diyosun ama biyolojik olarakta vücuduna destek vermelisin bi de şunu unutma moral hastalıktaki en büyük etkenlerden birisi moraldir unutma bunu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.