Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 kaldırdı bak ya zeynep şakalardaki amaç ısınmandır foruma hmm anladım ya tamm o zamn sorun yok bn şaka olarak anlamamıştım bayağı bi yanlış anlamışım bu çiçekle barış imzalayalım Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 al bu da benden sana savaşmamıştıkki barış yaptık neyse Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 al bu da benden sana savaşmamıştıkki barış yaptık neyse olsunnn areşkes olsun o zaman Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 tmm ama areşkes deil ateşkes olsun uyar mı?????????????? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 tmm sorun kalmadı o zaman Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 amanin... kanka oluvermiş bunlar nen bi 10 dk. gidelim kestirelim dedik....bi geldim....o da ne.... nesüü kürsümü işgal etmişler yine..... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 kısım hani sen gelmicektin kelecek sen git yat uyu iyileş ondan sona gel kısım sen açtında kürsüyü parselledinmi ya Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 amanin... kanka oluvermiş bunlar nen bi 10 dk. gidelim kestirelim dedik....bi geldim....o da ne.... nesüü kürsümü işgal etmişler yine..... evet ya kanka olduk artık Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 kısım hani sen gelmicektin kelecek sen git yat uyu iyileş ondan sona gel kısım sen açtında kürsüyü parselledinmi ya aynen katılıyorum sana hastasın dinlenmen lazımm Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 evet ya kanka olduk artık aynen katılıyorum sana hastasın dinlenmen lazımm vay saol kanqa dediğin bole olur işte tam gaz destek (şimdi alınma ama sen estikçe ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 hep destek tam destek kanka yaa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 kısım hani sen gelmicektin kelecek bana geçmiş olsun çiçekleri var... onları aldım da..... ya çok seviyorum ben burdakkileri..... sen düşünmemişsin tabe.... evet ya kanka olduk artık dikkatli ol... aynen katılıyorum sana hastasın dinlenmen lazımm zaten çok duramıyorum ki...baş ağrısı yapıyor dediğim gibi...giderim birazdan...3 gündür yatıyorum yaa... sıkıldım artık.... neyse şükür halime.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 ölümüne kanqayık sloganı ha!!!!! züpers zeynepp e bu arada sen estikçe sana geçmiş olsun ya unuttum bi çiçek yollamayı sana neyse sağlık olsun umarım çabuk düzelirsin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 ölümüne kanqayık sloganı ha!!!!! züpers zeynepp e bu arada sen estikçe sana geçmiş olsun ya unuttum bi çiçek yollamayı sana neyse sağlık olsun umarım çabuk düzelirsin eee yani tabikide :) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 vay saol kanqa dediğin bole olur işte tam gaz destek(şimdi alınma ama sen estikçe) artık alınmıyorum biliyosun... oo son konuşmamızdan sonra istediğini yap artık.... hem sevinirim görüş açının o yönde olduğuna...sen herkesi arkadaş olarak göremiyosun ya ondan... hep destek tam destek kanka yaa ölümüne kanqayık sloganı ha!!!!! züpers neyse iyi dışladınız siz beni.... zaten hastayım.... nesü kankagiller sizi.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 ölümüne kanqayık sloganı ha!!!!! züpers zeynepp e bu arada sen estikçe sana geçmiş olsun ya unuttum bi çiçek yollamayı sana neyse sağlık olsun umarım çabuk düzelirsin Zeynep'e sölediğini belirtmeseydin de anlardım heralde... hem artık çok geç.... şaka yapıyorum yaa....yetti o çiçekler bana.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 artık alınmıyorum biliyosun... oo son konuşmamızdan sonra istediğini yap artık.... hem sevinirim görüş açının o yönde olduğuna...sen herkesi arkadaş olarak göremiyosun ya ondan... neyse iyi dışladınız siz beni.... zaten hastayım.... nesü kankagiller sizi.... bak gene alındın dışladık diosun bak ben bi saat kime dil döktüm nan nankör gıcık Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 artık alınmıyorum biliyosun... oo son konuşmamızdan sonra istediğini yap artık.... hem sevinirim görüş açının o yönde olduğuna...sen herkesi arkadaş olarak göremiyosun ya ondan... neyse iyi dışladınız siz beni.... zaten hastayım.... nesü kankagiller sizi.... haha olrmu sen de gel :) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 bak gene alındın dışladık diosun bak ben bi saat kime dil döktüm nan nankör gıcık öleyimdir....bi saat dil döktün ama gözünde hala aynıyım ben..bunun da farkındayım... neysüü bee açmayalım o mevzuları...hasta hasta hiç çekilmez..... sen anladın beni.... haha olrmu sen de gel yok bacım eğlenin siz.... ben almayım.... coşuk kankalar... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 haha olrmu sen de gel olabiler...... öleyimdir....bi saat dil döktün ama gözünde hala aynıyım ben..bunun da farkındayım... neysüü bee açmayalım o mevzuları...hasta hasta hiç çekilmez..... sen anladın beni.... nan sende bi anlama peee kanqam deilsin sen olamassın biliyosun demi kardeşimsin sen onun için yok bacım eğlenin siz.... ben almayım.... coşuk kankalar... kısım senin benden çok aile üyen var forumda benim ise bi kç kaqam sadece o kadar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 olabiler...... nan sende bi anlama peee kanqam deilsin sen olamassın biliyosun demi kardeşimsin sen onun için kısım senin benden çok aile üyen var forumda benim ise bi kç kaqam sadece o kadar olabilemez efendim.... kardeşmiş..... ben de diyorum ne zaman sölicek.....geç oldu ama neyse..... efekkk benim aile üyelerim değil.....ailem var.... bi de kıcık bi kardeşim var sorma gitsin... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 abim desen daha doru olur yakında seni zaten kardeşlikten reddetcem nedeni kısım git yat bak iyileşemessin sonra boşver sen bizi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.