Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 neee...benden çokk mu varr... roberle işşş birliğimi kurdun beni tekkedip.... ayy taamam anladım kötüydü neyse... kulağında bi hasar yoktur umarım.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 tmm peee ben çizgi film molası veriyorum arkadaşlar 10 dk ya kadar ara veriyom Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 asyumum duydun mu canım.... bu kesin casper izliyodur...hayalll falan... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 asyum kim aysummu yoksam neyse geldim ama kanal 7 yi aç şimdi var orada bişeler geldimde bu arada Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 açmadım ama çıktım şimdi okudum...neysü...zaten bilgisayarın başında tv yi nasıl aççam... ee çizgifilmler nasıl... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 güzeldi tv yi netten izlemek için program var hemde Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 biliyorum...tv kartı....ama ben yükletmedim.... çünkü internetten de her kanal canlı izlenebiliyo... ama bozuk ama düzgün... bilgisayarımın hafızasını yimek istemem... çok yakın dostumdur da kendileri benim... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ya iyide bende tv kartından deil netten kb lık bi programdan bahsetmiştim sorunsuz hafıza falan yemeden sadece kotadan goturuyo o kadar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 kota kota ahh kota.... ne çektirdin sen bana.... aştın yine kendini.... sinir ettin sahibini.... -kotacığıma da burdan sevgiler- ya işte böyle..kota yiyosa daha çokk uzak dursun benden... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 iyi sen bilirsin ben kotayı aşmamışım bu ay sen aştınmı yoksam Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 hayır ucuz yırttım ama... neyse ben seni bölmeyim...sen mesajlaş kankanla... burda oyalanma... hadi kaçtım ben.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 pişt benim kankam kim solemeden gidersen !!!!! kızarım sana Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 boşver....sen anladın beni de...latife yapıyosun sanırım....neyse.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ne kankası be 1 tane vardı o da terketti başka varmı? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 bilemiyorum o kısımlarını..... neyse salla dedik işte....boşver... hep sen mi sallıcan.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 anlamıştım zaten kıskandın dimi onu kıskanç şey seni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 kıskançta oldumm yaa...bak sen şuna...bugün harikasın...sen takıl artık ben sustum... yoksa başka başka yakıştırmalar falan da gelir...şaşmam.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 kıskançta oldumm yaa...bak sen şuna...bugün harikasın...sen takıl artık ben sustum... yoksa başka başka yakıştırmalar falan da gelir...şaşmam.... biliyorum hariklığımı bundan sonra boleyim galiba sen de hemenn sus kaç dimi????? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 bi yere kaçtığım falan yok... sadece sustum..olması gereken...dii bu arada...tıpkı senin yaptığın gibi...dii....bundan sonra böylesin sanırım...durum onu gösteriyor.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Çünkü Kalbim Acıyor... SUSTUM.... ! SUSTUM... ÇÜNKÜ KALBİM ACIYOR Sustum! Ne kadar susulacaksa o kadar sustum! kendimle konuşuyorum şimdi yalnız... yalnız yüreğimle dokunuyorum sesime kimse duymuyor... sustum! sustu dudağımdaki şarkı, gözlerimdeki şiir yaraları yalayan rüzgar sokaklarında kahrolduğum şehir gözlerim konuşuyor yalnız... sustum! bin ah sürüp dudaklarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum! sustu benimle deniz, sustu deli dalgalar, sustu martılar... umutlarımı sarıp rüzgarlara uzaklara savuruyorum her gece yıldız yapıp serpiyorum gökyüzüne Sustum! tuz basıp yaralarıma! sustum içinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi yaslanıp yalnızlığın duvarına gül döküp kalabalıklara kimsesiz geziyorum gönül ülkemi her gece kimse bilmiyor.. kimse görmüyor... sustum! sustu benimle gök, sustu dağ, sustu toprak acılar konuşuyor şimdi yalnız yaralı gönlümün sızıları konuşuyor tutup öldürüyorum içimdeki sevdaları bir bir atıyorum uçurumlardan kimse hissetmiyor... sustum! saçlarını kokluyorum rüzgarların dudaklarından öpüyorum hayatı içimde incecik bir sevgi ürperiyor sarı hüzünler dökülüyor gönül bahçeme gelmiyor beklediğim bahar yaralar merhem tutmuyor gözyaşı olup dökülüyorum kaldırımlara mendil silmiyor yağmur dinmiyor sevdiğim bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu zaman sustum yalnız gözlerimle dokunuyorum hayata kimse anlamıyor... sustum! ey beşiğini sallayıp boğduğum hayat kucağımda büyütüp öldürdüğüm sevgi yaralar merhem tutmuyor geceler avutmuyor ben sustum acılarım konuşuyor yalnız ben sustum! susmuyor yüreğimi kavuran kasırga pencereme vuran yağmur damlaları susmuyor her gece dışarda inleyen rüzgar gelmiyor bahar kuşlar sevinmiyor yıldızlar küs ay üzgün güneş doğmuyor acılar dinmiyor içimde binlerce şiir kanıyor her gece kimse bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu hayat sustu zaman acılar konuşuyor yalnız acılarım konuşuyor kimse duymuyor... duymuyor... duymuyor... duymu... duy... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 woooow sen estikçem ne yapmışsn sen böyleee bravo yaa. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 woooow sen estikçem ne yapmışsn sen böyleee bravo yaa. beğendin mii canım.... işte öyle bir şey....çünkü kalbim de şu an susma eyleminde... pek iyi olduğum söylenemez....ama o kötülükler dışında herşey güzel.... beğendiğine sevindim.... ayrı bi başlık olarak açıccaktım ama vazgeçtim siz görün siz bilin...okuyan bilsin yeter dedim.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Çok güzel olmuş beğendim... Sen bir sanatçısın bence tebrik ederim canm O kötülükler her yerde gelip seni de mi buldular yoksaa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Çok güzel olmuş beğendim... Sen bir sanatçısın bence tebrik ederim canm O kötülükler her yerde gelip seni de mi buldular yoksaa sağoll aysumum.... evett beni buldu sanırım.... boşver geçerr....ben öyle ümit ediyorum en azından.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 yaf sen öle bi esmişsinki yukarda.. ben burda buz kesildim eline yüreğine sağlık.. yani böle kocaman kocaman şeyler yaziyim diyorum ama yok .. bişi söylersem onu az tarif eder die korkuyorum.. " ÇOK GÜZEL " ne kadar tarif eder onu ama çok güzel... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.