Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 sorma zaten tırsıyorum... kaçmışsın senn ense olmadan... ben de mi kaçsam kızz nee.... ziillii sende.... (kıyamas belki bize....) ağlayalım biraz... :crying: ( ) Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Efsaneeee geri döndüüüüüü... (Biss daha çocukuss.. Kıymas bise 10lu yaşlarımısda... 20li yaşlarımısda kıyyy Admin abi... ) (Kesin gitti ileti!.. ) Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Efsaneeee geri döndüüüüüü... (Biss daha çocukuss.. Kıymas bise 10lu yaşlarımısda... 20li yaşlarımısda kıyyy Admin abi... ) (Kesin gitti ileti!.. ) arkadaşlar nerdesiniz ya ben burdayım ve canım sıkılıyo Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 efffsaneeee zilli... hanisin kıs...göremedim...gene saklandın dimek ki... hay yarabbim...evet bizi affeder..bişey yapmaslar... da sen kaçınıyon biraz kız zilli... ben burdayım...zilli saklanmış...sen yoksun... yoklama aldım gibi oldu.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 gitmişsin bile neyse .. farketmedim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 kim dedi... ben burdayım.. neyse filan falan diyon yine bakıyorum da...ne oluyorr... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 gene gittin kelecek.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 bn geldım kankam ama sen yoksun Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 efffsaneeee zilli... hanisin kıs...göremedim...gene saklandın dimek ki... hay yarabbim...evet bizi affeder..bişey yapmaslar... da sen kaçınıyon biraz kız zilli... ben burdayım...zilli saklanmış...sen yoksun... yoklama aldım gibi oldu.... Zilli kadar başına taş düşsün.. Kokuşmuşum benim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 gene gittin kelecek.. gittiği gibi gelir... söz harika bi söz...espri amaçlı kullandım emme... gene korkuyorum... Zilli kadar başına taş düşsün. Kokuşmuşum benim.. düşsün kıss....yıkılmadım ayaktayım...ben zilliylen baş başayım... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Pişşşt kelebeğim ordamısın Ağzında ki bantlara birkaç delik açalım nefes alamıyosan Yoksam fermuarmı diksem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Pişşşt kelebeğim ordamısın... Ağzında ki bantlara birkaç delik açalım nefes alamıyosan.Yoksam fermuarmı diksem..... burdayım hemşerim... ama şinci de sen yoksun...sorma kızz...delik açç...!!gidicem tez vakitt bu dünyadan bant sayesinde... bilmem kü... ağzıma fermuar dikmene gerek yok.... kalbime güveniyorum...sen de güveniyosan problem yoktur... ancakk....ve ancak.... dikiceksen de acıtmadan şey et...korkuyorum... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Ay Allah muhafaza Tabi ki biliyorum ben takılıyorum sana sadece Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 biliyorum ablacım takıldığını... kıss yoksam ben hiç bantlatır mıyım ağzımı... sırf senin hatırına... ve şimdi ben gidiyorum....sınav...sınav...sınav....off off.... :crying: Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 kürsü bugün boş kalmış kimsecikler olmasa da ben buradayım kürsü bi yere kaçamaz... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 yuh yani... ben böle sahipsiz bi kürsü daha görmedim...... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 kürsü kocaya kaçmış durumda aysum sana selam veremez şimdilik onun yerine ben bakıyorum kelecek gelince kürsüyü yerine getirecek Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Pişşştt kürsü.. Bak, sürekli aynı hatayı yapanlar hala akıllanmadılar.. Forumun bir köşelerine itiraf ediorlar... Kocaya kaçmışsın... Sonra pişman olma... Kokuşmuşum da yok... Onu da mı ayarttın yoksa?... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 kürsü ben geldımmm bugün çok mutluyum çünkü evimdeyim evde olmak çok güzel be yavvvv Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 noluyoooo kürsünün müstakbel sözlüsü geldi kim benden daha iyilerini bulcakmış çıksın ortaya bakalım kimseye yar etmem kürsümü Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 ben melih görgünün yeni albüm çıkarmasını istiyorum adam ayşe ismin sevdirdi bana bee bu kürsünün olayı neyse,bende başrol istiyorum Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 noluyoooo kürsünün müstakbel sözlüsü geldi kim benden daha iyilerini bulcakmış çıksın ortaya bakalım kimseye yar etmem kürsümü Sizmiydiniz sözlüsü.. Ohooyy sözlünüz elden gitti bikere... Hiç boşa debelenmeyin.. Kürsü bunca zaman boş kalırsa elbet birileri ayartır.. Bekleye bekleye mahvoldu garibim.. =( Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 anneeeeeee kürsümü yemişler resmeenn... vayy hain kürsü düşmanlarıı sizi...ne ettiniz benim kürsüme..ağlıyor garibim..insan sarılır şööyle sıkıca... siz de dedikodu yapıp başını şişirmişsiniz... sizii gidiler sizi..... ya ben özlemişim hee sizleri... şöyle okudum kendime geldim.... de hayretlerim şaştıı....+18 iletilerimis silinmemiş... dimi kısss delümm... ayy hepinizi çok sefiorum ben... şımarmak yasak ama.... özlemişim ya...ayy ben şimdi ne dedikodularla geldim... ama ben geldim diye kaçmış herkes... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 ben geldim kimse yok ama buralarda............... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.