Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 984
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Efsaneeee geri döndüüüüüü... :shuriken::lol:

(Biss daha çocukuss..:grin: Kıymas bise 10lu yaşlarımısda...:grin: 20li yaşlarımısda kıyyy Admin abi...:grin::w00t: ) (Kesin gitti ileti!..:lol: )

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:
Efsaneeee geri döndüüüüüü... :shuriken::lol:

(Biss daha çocukuss.. :grin: Kıymas bise 10lu yaşlarımısda... :grin: 20li yaşlarımısda kıyyy Admin abi... :grin::w00t: ) (Kesin gitti ileti!.. :lol: )

:unsure: arkadaşlar nerdesiniz ya :(

ben burdayım ve canım sıkılıyo :(

Gönderi tarihi:

efffsaneeee zilli... :wacko: hanisin kıs...göremedim...gene saklandın dimek ki... hay yarabbim...evet bizi affeder..bişey yapmaslar... :crying::grin: da sen kaçınıyon biraz kız zilli... :lol::P:wub:

ben burdayım...zilli saklanmış...sen yoksun... :grin: yoklama aldım gibi oldu.... :w00t:

Gönderi tarihi:
efffsaneeee zilli... :wacko: hanisin kıs...göremedim...gene saklandın dimek ki... hay yarabbim...evet bizi affeder..bişey yapmaslar... :crying::grin: da sen kaçınıyon biraz kız zilli...

ben burdayım...zilli saklanmış...sen yoksun... yoklama aldım gibi oldu....

Zilli kadar başına taş düşsün..<_<:w00t:

Kokuşmuşum benim..:wub::lol:

Gönderi tarihi:
gene gittin kelecek..

gittiği gibi gelir... :grin: söz harika bi söz...espri amaçlı kullandım emme... :wacko: gene korkuyorum... :crying::lol:

Zilli kadar başına taş düşsün. :w00t:

Kokuşmuşum benim..:wub::lol:

düşsün kıss....yıkılmadım ayaktayım...ben zilliylen baş başayım... :lol::grin::wub:

Gönderi tarihi:

Pişşşt kelebeğim ordamısın ;) Ağzında ki bantlara birkaç delik açalım nefes alamıyosan :stuart:

Yoksam fermuarmı diksem :Pw00t.gif

Gönderi tarihi:
Pişşşt kelebeğim ordamısın... Ağzında ki bantlara birkaç delik açalım nefes alamıyosan.Yoksam fermuarmı diksem.....

burdayım hemşerim... :grin::wub: ama şinci de sen yoksun...sorma kızz...delik açç...!!gidicem tez vakitt bu dünyadan bant sayesinde... :crying: bilmem kü... :wacko: ağzıma fermuar dikmene gerek yok.... :lol: kalbime güveniyorum...sen de güveniyosan problem yoktur... :grin: ancakk....ve ancak.... dikiceksen de acıtmadan şey et...korkuyorum... :crying::lol::P

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

kürsü bugün boş kalmış :unsure:

kimsecikler olmasa da ben buradayım :);)

kürsü bi yere kaçamaz... :whistling::w00t::blink::wacko:

Gönderi tarihi:

Selam kürsü....

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

kürsü kocaya kaçmış durumda aysum sana selam veremez şimdilik onun yerine ben bakıyorum kelecek gelince kürsüyü yerine getirecek :w00t:

Gönderi tarihi:

Pişşştt kürsü..:)

Bak, sürekli aynı hatayı yapanlar hala akıllanmadılar..:lol:

Forumun bir köşelerine itiraf ediorlar...:D

Kocaya kaçmışsın... Sonra pişman olma...:grin:

Kokuşmuşum da yok...:unsure:

Onu da mı ayarttın yoksa?...:D:w00t:

Gönderi tarihi:

ben melih görgünün yeni albüm çıkarmasını istiyorum :(

adam ayşe ismin sevdirdi bana bee :w00t:

bu kürsünün olayı neyse,bende başrol istiyorum :lol:

Gönderi tarihi:
noluyoooo kürsünün müstakbel sözlüsü geldi kim benden daha iyilerini bulcakmış çıksın ortaya bakalım kimseye yar etmem kürsümü

Sizmiydiniz sözlüsü..:unsure:

Ohooyy sözlünüz elden gitti bikere...:w00t::grin: Hiç boşa debelenmeyin..:lol:

Kürsü bunca zaman boş kalırsa elbet birileri ayartır..:shifty::sorcerer::shuriken:

Bekleye bekleye mahvoldu garibim.. =( :lol:

Gönderi tarihi:

anneeeeeee :w00t: kürsümü yemişler resmeenn... :lol: vayy hain kürsü düşmanlarıı sizi...ne ettiniz benim kürsüme..ağlıyor garibim..insan sarılır şööyle sıkıca... :hug: siz de dedikodu yapıp başını şişirmişsiniz... :o sizii gidiler sizi.....

ya ben özlemişim hee sizleri... :wub: şöyle okudum kendime geldim.... de hayretlerim şaştıı....+18 iletilerimis silinmemiş... :grin: dimi kısss delümm... :wub:

ayy hepinizi çok sefiorum ben... şımarmak yasak ama.... :stuart:

özlemişim ya...ayy ben şimdi ne dedikodularla geldim... ama ben geldim diye kaçmış herkes... :crying::grin:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.